Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KÄRLEK

20140803-104725-38845186.jpg

Kärlek. // Love.

Sitter med morgonkaffet i handen och är lite så där småtrött efter någon timmes för lite sömn, men det gör inte så mycket! Igår var jag på ett supervackert bröllop som växlade mellan gråt och massa skratt och hela luften andades kärlek. Jag vet inte vad som händer med mig på bröllop men jag börjar ju gråta med en gång bruden sätter sin fot i kyrkan även fast jag inte ens är så nära. 

Det var i alla fall ett mycket vackert bröllop som bjöd på fin sång i kyrkan av Danny Saucedo och Zara Larsson, sedan en trevlig middag med massa god mat och fina tal! Toast skagen, lax med smörstekt potatis och en fruktsallad med sobré. MUMS!

Efter middagen kom vi till det roligaste av allt… DANS! Gruppen Panetoz var där och spelade och jag dansade så det rann! Wohoo det bara sprutar ut positiv energi och kärlek när de uppträder!

Grym kväll och stort TACK och GRATTIS till vackra brudparet Håkan och Helena ♥

Yesterday I was at a very beautiful wedding. I don´t know what happens to me on weddings but I alwas starts to cry when the bride walks in to the church even if I´m not that close to the bride and groom. I had a really great day and evening with a lot of good food, nice people, dancing and a lot of love in the air. Thank you and a big congratulations Håkan and Helena ♥ 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej! Vet du om det finns någon motsvarighet till kvarg och kesella som inte innehåller mjölk, utan som är mjölkfria men lika proteinrika?:) skulle va najs!

  Frida 2014-08-03 23:39:47
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Nope. Jag brukar köra havreyoghurt med naturella nötter och frön. Känner jag att jag vill ha extra protein så brukar jag blanda ner lite proteinpulver i yoghurten. Kramis

   idawarg 2014-08-04 10:06:51
   Svara
 • Hej!
  Jag undrar om du sitter och lägger upp träningen inför kommande vecka eller om du bestämmer precis innan du ska träna?

  Alma 2014-08-03 19:08:53
  Svara
  • Svar på Almas kommentar.

   Jag har inte lagt upp exakta träningspass men vet att jag kommer vilja köra 3 pass med squats, 1 ryggpass och ett pulshöjande pass + 5 korta yoga pass. Sedan lägger jag upp det efter tid och humör 🙂 Kramis

   idawarg 2014-08-04 10:05:23
   Svara
 • Haha jag är precis likadan när det kommer till bröllop! Börjar storgråta så fort ceremonin sätter igång och är ofta helt otröstlig! Har varit på bröllop där jag inte känt brudparet (då jag gått som avec) och precis likadant. Gråter direkt!

  Ses förresten i Marbella i Oktober, ska bli så kul!

  Cecilia 2014-08-03 18:05:37
  Svara
 • Jag var också på bröllop igår fast serverade, alltid lika mysigt att se brudpar. Jag undrar hur det fungerar för dig att äta på sådana här tillställningar?? Äter du till exempel skagenröra som är på toast Skagen, smörstekta potatisar och sorbet? Åt du nröllopstårtan? Är nyfiken på hur du gör.. Själv vill jag inte ha och lyckas ofta skippa det utan att det blir alltförstor ”uppmärksamhet” kring att jag inte äter tårta, efterrätt e t c.

  Hanna 2014-08-03 14:02:15
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej Hanna! Ja bröllop är så vackert 🙂 Svarar på din kommentar i ett inlägg senare idag 🙂

   idawarg 2014-08-03 15:00:03
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind