Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÄNTLIGEN POLE DANCE IGEN

20140801-170758-61678923.jpg

Igår körde jag första Pole träningen på snart 2 månader. Gaaah vad jobbigt det var! Allt som tidigare i vår känts så lätt kändes helt plötsligt så tungt! Haha, det blir alltid så men man kommer in i det snabbt! I alla fall var det så kul att vara tillbaka på Studio DQ och jag är så taggad på deras nya lokal som öppnar i höst med 3 hela salar och ett fullproppat schema! Wohoo!

Idag har jag i alla fall jordens träningsvärk typ överallt men det gör inte så mycket då jag ska spendera dagen på ett bröllop med massa trevliga människor och god mat. 

Yesterday I was at Studio DQ and traind Pole Dance for the first time in 2 month. Couldn´t remember that Pole Dance was so hard? Everything that use to be easy suddenly was so hard! haha. Anyway it was so fun to be back at Studio DQ and I can´t wait until the autumn when they open a new studio! Wohoo! Today my entire body is sore but it does´t matter because I will spend the whole day on a wedding with a lot of nice people and good food. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Pole är så himla häftigt, måste prova det någon gång! Tänkte också höra om du har tips på någon som bloggat om träning under graviditet? Jag känner mig väldigt osäker på vilka styrkeövningar som är bra, och vilka man ska undvika, och jag hittar ingen bra sida! Du har ju jättemånga bra grejer i din blogg, vill hitta en liknande men med en sektion för graviditet. 🙂

  Karro 2014-08-02 18:46:16
  Svara
 • Hej igen Ida! Härligt med uppdatering de senaste dagarna, gött gött!!

  Tänkte fråga om du har någon erfarenhet av freeletics? (Ett högintenstivt träningsprogram för 15 veckor)
  Jag hittade några”inspo-videos” på youtube och blev lite taggad på att själv bli en riktig träningsguru (heheh) så jag köpte appen och har hunnit göra några övningar. De första passen skulle man göra max av t.ex squats, burpees, armhävningar m.m men det första ”riktiga” programmet fick mig tappa hakan..

  Det går ut på att man ska göra 50 burpees, 50 squats, 50 situps sen 40/40/40 sen 30/30/30 osv.. Och andra träningsprogram överstiger flera hundra repetitioner, liksom 100 chins/100 armhävningar / climbers och jag känner att det låter lite väl mycket.. Meningen är ju att man inte ska kunna göra det, bara ta sig igenom. Mitt mål är ju att träna för en mer atletisk kropp, bygga muskler men samtidigt ha kul! Därför tänkte jag fråga dig: låter det som en bra utmaning eller bara helt tokigt?

  För just nu känns det som att jag bara ska uthärda varje träningspass i 15 veckor !

  /Kajsa

  Kajsa 2014-08-02 14:08:40
  Svara
 • Hej! Grymt bra och inspirerande blogg, läser varje dag! Har en fråga på hur man ska stretcha för att bli mer vig och rörlig i ryggen 🙂 Kram!

  Alexandra 2014-08-02 12:41:25
  Svara
 • Hejsan!
  Jag bara undrar lite om din och Alexandras Träningsresa..
  Om man är 14 år (och jag skulle säga att jag är mogen för min ålder 😉 får man följa med ifall man har förälder med sig?
  Tacksam för svar!
  PS: Jag ÄLSKAR din blogg!! B-)

  Linda 2014-08-02 10:41:50
  Svara
 • Tycker det ser grymt skoj ut med pole dancing 🙂 Någon gång ska jag testa. Vilken smidighet. Kram och ha det toppen

  Ramona 2014-08-02 09:31:36 http://browneyedgirltjejen.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Ramonas kommentar.

   Ja det är grymt kul och galet bra träning! Tycker absolut du måste testa någon gång! 🙂 Kramis

   idawarg 2014-08-02 09:48:25
   Svara
 • Hej! Tack för en bra blogg!

  Tänkte bara fråga en sak.. På bilden ser det ut som att dina magrutor inte är lika definierade som innan. Brukar det vara olika från dag till dag beroende på vad du äter? Eller är din fettprocent inte lika låg längre? Hursomhelst, stark och hälsosam kropp du har!

  Hanna 2014-08-02 08:57:49
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej och tack snälla! Haha ja du inget jag brukar fundera över. Jag tror nog det mesta beror på ljuset och om jag är proppmätt så är ju magen inte direkt platt och fylld med magrutor 🙂 Ofta tar jag bilder efter träningen och då är ju musklerna spända och syns mer 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-08-02 09:53:08
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind