Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOLO MAGAZINE

20140728-154810-56890988.jpg20140728-154812-56892816.jpgNär jag kom hem från Marbella nu så låg nya SOLO i brevlådan. Innan sommaren så träffade jag dem på StudioDQ för att fota och bli intervjuad. SÅ kul att se resultatet nu och i tidningen delar jag med mig av min egen träning, vad jag har i träningsväskan och hur en hel veckas kost ser ut för mig. Missa inte att köpa den 🙂

Before summer I met the magazine SOLO for a photo shoot and an interview. I share how and what I train and eat in one week and what I have in my workout bag. So fun to see the result and do not forget to buy the magazine! 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Snälla svara,vilken kaneramodell har du? Såg din kamera på bild och måste få veta. Tycker de blir riktigt bra bilder med den så!

  Alexandra 2014-07-31 08:43:06
  Svara
 • Köper aldrig tidningar men klart man införskaffade denna! Du är grym och en stor inspiration! Så kul att hitta en blogg som fokuserar på välmående, ekologiskt, gym och poledance. Saker jag älskar!

  Tack för bästa bloggen
  Kraaam

  Vivien 2014-07-29 16:32:52
  Svara
 • Kul, de skall jag kolla 🙂

  Jessica 2014-07-29 09:46:58 http://photohugs.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Tack för en superfin och inspirerande blogg. Har en fråga till dig angående din kost. Som jag har förstått det äter du en gluten-och mjölkfri kost, men ibland skriver du att du äter havreyoghurt, innehåller inte det gluten? Elr klarar du av den lilla mängd som kan finns i havre? Skulle vara tacksam för svar då jag själv är allergisk mot både gluten, mjölk och soja. 🙂

  Frida 2014-07-28 22:29:50
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Ja jag äter gluten och mjölkfritt till största delen. havregryn är glutenfritt men eftersom vissa havregryn produceras i samma maskiner som tex. vete så kan det innehålla spår av gluten. Jag är inte allergisk mot gluten så för mig gör det inget och funkar bra med havreyoghurt och mjölk men väljer ändå glutenfria havregryn till min gröt. Är man där emot allergisk skulle jag vara försiktig med havregurt och mjölk då det skulle kunna innehålla spår av gluten tyvärr. Kramis

   idawarg 2014-07-29 11:06:44
   Svara
 • Du är så jäkla grym Ida! Och snyggt reportage!!

  Lisa 2014-07-28 22:24:37
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind