Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRESH FOOD CAFÉ

20140723-180544-65144816.jpg

Kyckling, ägg, färska rödbetor, avocado, körsbärstomater, gurka, morot, och mixad sallad. // Chicken, eggs, fresh beetroots, avocado, cherry tomatoes, cucumber, carrot and mixed salad.

Janni tipsade om detta grymma ställe med fräscha sallader här i Puerto banus som heter Fresh Food Café. Så gott! Denna kombi ska jag definitivt köra på mina sallader när jag kommer hem. // Janni told me about this nice place with fresh salads called Fresh Food Café. Så good! I will definitly do this salad combo when I come home. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Mumms va gott!

  Jessica 2014-07-26 17:08:20 http://photohugs.se
  Svara
 • Kyckling med ägg, funkar den kombon verkligen?;) mixad sallad, då tänker jag på sallad man kört i mixern haha.
  Så smarrigt med sallad när det är så varmt ute, jag gjorde en idag med stora vita bönor som jag blandade med pesto, sen riven morot, blandad sallad, plommontomater, fetaost, Avocado och rostade solrosfrön. Mums

  Mia 2014-07-26 16:20:26
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Ja den funkade fin fint faktiskt! Haha fy vad äckligt 😀

   Åh tack för det tipset, ska testas 🙂 Kramis

   idawarg 2014-07-28 14:59:17
   Svara
 • Hej ida. Jag är en tjej på 13 snart 14 år. Jag har ulcerös colit och mår inte just nu så jättebra i magen. Läkarna säger att maten inte ska spela nån roll men det tror jag. Iallafall för mig. Dom senaste dagarna har inte jag ätit så jättebra så det kan vara en anledning till att jag inte mår så bra. men jag undrar om jag som inte är så gammal kan börja äta mjölk och gluten fritt. Har du annars några tips på bra och snäll mat mot magen? Skulle verkligen behöva hjälp. Sen undrar jag också om träningen. Jag gillar att röra på mig men just nu kanske hård styrketräning är så bra. Finns det nåt annat som du rekomenderar? Jag tänker på promenader och kanske simning?

  Skulle verkligen bli tacksam om du svarar då jag verkligen behöver hjälp. Du är grymt inspirerande!
  Kram Bella

  Bella 2014-07-26 12:26:57
  Svara
  • Svar på Bellas kommentar.

   Hej fina du och vad tråkigt att höra att du inte får den hjälpen av läkarna som du behöver. Du har rätt och jag är helt säker på att maten har en stor del i hur du mår. Så korkat av din läkare att säga något annat. Vi alla är olika så jag kan inte säga till dig vad som är snäll mat mot magen då vi kan ha olika överkänsligheten. Dock så är gluten och mjölk inte alls snällt för magen och du är inte för ung för att äta gluten och mjölkfritt då alla människor oavsett ålder kan göra det. Skrev ett inlägg om det här om veckan så gå bak i arkivet och kolla det.

   Mat som du kan vara försiktig med och känna efter hur du reagerar på är tex. sötningsmedel, socker, gluten, mjölk, nötter, råa morötter, avokado, böner mm. De här produkterna kan vara svårsmälta för magen och speciellt om man äter mycket av dem. Kolla in mina recept då alla är glutenfria och snälla för magen. Kramis

   idawarg 2014-07-28 14:58:22
   Svara
 • Hejsan Ida! Först måste jag säga att WOW, vilken förebild du är! Du är verkligen vacker och ser ut att må så himla bra. Dom som säger att dom hellre äter vad dom vill och blir lyckliga och tjocka kan ju ta sig, man blir ju minst lika lycklig om inte ännu mer om man känner sig hälsosam, sen tror jag kroppens inre organ blir mer lycklig över det 😉

  Hur som helst, jag är en tjej som alltid har gillat träning men har börjat glida ifrån det nu på slutet dels för att jag aldrig såg resultat. Problemet är att när jag väl tränar så äter jag också som en galning, jag ÄLSKAR allt som har med socker att göra vilket jag verkligen vill sluta med.

  Hur tycker du att jag bör minska med de onyttiga sakerna som jag stoppar i mig samt ge förslag hur jag bör äta under dagar, tanken är att tighta till kroppen, jag vill ta bort fettet och bygga lita muskler. Jag är vegetarian vilket kanske ställer till det en hel del! kort och gott, hur ska en sockerberoende, vegetarisk tjej äta för att se resultat på kroppen?

  fanny 2014-07-26 11:28:15
  Svara
  • Svar på fannys kommentar.

   Hej Fanny och tack snälla för din kommentar vad glad jag blir! Svarar på din kommentar i ett inlägg så håll utkik. Kramis

   idawarg 2014-07-28 14:45:42
   Svara
 • Hejsan Ida! Jag är en 14 årig tjej som äskar träning & hälsa. Jag gillat i princip allt som har med välmående att göra. Träningen funkar väldigt bra för mig & jag tränar tre gånger i veckan. Varje gång tränar jag olika kroppsdelar, första dagen kan jag köra ben & rumpa, nästa dag mage & rygg och sedan armar & axlar. Fördelningen har funkat bra för mig. Men mitt problem är att när jag tränar mage så får jag inte träningsvärk, det gör mig väldigt upprörd då jag skulle vilja få respons från min kropp, jag får alltid träningsvärk på andra delar av kroppen men inte i magen. Jag har även testat att variera övningarna & jag har även varit noga med återhämtning men det blir ingen skillnad, har även försökt vara noga med att få kontakt med rätt muskel. Dock har jag en stark mage & det är jag glad över. Men vet du vad problemet kan vara? 🙂 kram från en tränings glad tjej

  Josefine 2014-07-26 10:35:25
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Hej Josefine! Det är exakt samma för mig och jag skulle inte vilja kalla det problem då det antagligen beror på att du är väldigt stark. haha. Dock så har jag några övningar som jag får grym träningsvärk av och det är bla. denna https://www.youtube.com/watch?v=yaL-4Ju6w4o&list=PL4nEz_ACMgWWbReOO_E9XEcVztyrgVnuO

   Kramis

   idawarg 2014-07-28 14:34:12
   Svara
 • Gud vad gott det ser ut!! Jag har faktiskt en fråga skulle vara jätte tacksam om du kunde svara! Är rene voltaires müsli/Granola onyttig alltså typ dålig att äta som frukost om man vill gå ner i vikt?

  J 2014-07-26 09:50:10
  Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Ja det var verkligen en god sallad 🙂 Jag vet faktiskt inte då jag aldrig testat den men att göra sin egen musli är alltid bäst och mest prisvärt 🙂 Superlätt! Kramis

   idawarg 2014-07-26 09:56:20
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt