Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÅRETS LÄNGSTA PROMENAD

20140725-101542-36942555.jpg20140725-101541-36941139.jpg

Igår så tog vi en lång promenad från Puerto Banus till Marbella. För mig blev det sammanlagt 1,6 mil om inte längre…

Strandpromenaden mellan de två städerna är otroligt vacker! När vi var framme i Marbella så var jag taggad på att gå tillbaka medan min pojkvän ville ta en taxi tillbaka vilket han gjorde. Jag började gå själv och njöt av min promenad i ca 10 min innan jag insåg hur j*vla långt det var tillbaka och hur varmt det var (igår var det tydligen 40grader)! Haha. Började därför att jogga intervaller då jag råknade till 100 (Gick 100 och sprang 100). När jag började närma mig tänkte jag att jag skulle ta en genväg hem och svängde av strandpromenaden. Det hela slutade med att jag hamnade i en skog, fick hoppa över en å och klättra över ett stort stängsel vilket gjorde att jag hamnade mitt på en golfbana där folk spelade. Var tvungen att gå igenom typ 4 hela banor och jag var livrädd att få en boll i huvudet 😀 Sedan på golfbana får man oftast inte som tjej ha korta shorts och jag hade endast korta jeans shorts och en bikinitop. Haha kaos! Jag sprang igenom golbanan och kom äntligen ut på en väg men hade ingen aning om vart jag var. Som tur var kunde jag efter det lokalisera mig med min iPhone och hittade hem.

När jag kom till poolen där min pojkvän varit i en timme redan så var jag så varm och helt genomblöt av svett och jag har aldrig varit med om ett skönare bad! Haha. Vilken jäkla promenad alltså! Att jag aldrig kan lära mig att genväg är oftast senväg!

English: Use google translate.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Jisses! Bra jobbat i den värmen 🙂

  Jessica 2014-07-26 08:43:11 http://photohugs.se
  Svara
 • Hej!
  JAg beundrar dig och din vilstol och din kosthållning.
  Har själv massa problem med magen och vet att socker, gluten och mjölkprodukter kanske inte är det bästa för mig. Vill sluta, men jag är sockerberoende (usch, älskar godis och choklad!!!), jag älskar gluten (men det hade jag kunnat vara utan lätt) och äter massvis med mjölkprodukter.
  Jag är lite ”rädd” för vad de i min närhet skall tycka om jag slutar med allt detta… och jag tror att jag är lite rädd för att sluta med det för att jag skall sakna det. Hur gjorde du?

  KRAM

  Linnéa Dahlin 2014-07-26 06:14:40
  Svara
  • Svar på Linnéa Dahlins kommentar.

   Hej finis och tack snälla! Jag har skrivit mycket om hur jag har gjort innan men det allra viktigaste är att bestämma sig. jag bestämde mig en dag att sluta helt och har sedan dess inte ätit varken mjölk eller gluten. Man får ta endel frågor om det men det är bara att stå på dig. Att säga att man är allergisk funkar i de flesta fall lindrigast 🙂 Kramis

   idawarg 2014-07-26 10:01:39
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Tack!! 🙂 Jooo allergi kan man skylla på men känns svårt med familjen… Men skall kanske bara bestämma mig och se till att mina vänner osv stöttar mig i mitt beslut 🙂 Kram

    Linnéa Dahlin 2014-07-27 10:42:07
    Svara
 • Haha åh det låter som the typical me! Så störtskön du är haha 😀 vilkent äventyr

  Vägen från anorexia 2014-07-25 22:21:03 http://lillmaddes.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har hört att man inte ska köra för mycket cardio (eller vad man ska kalla det) och styrketräning ”samtidigt”. Min fråga är kan jag T.ex. köra crosstrainer i 60 minuter (ganska lågintensivt) och sedan köra ett hyfsat hårt benpass eller kommer jag förbränna muskelmassa då? Vad blir effekterna på min kropp? Kram

  Anna 2014-07-25 19:59:28
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej! man kan göra det men är man ute efter starkare ben eller att forma benen/bygga muskler så är det ingen bra ide utan bättre att dela upp passen. Dessutom kommer dina ben vara trötta efter crosstrainern och du kommer inte kunna ge 100%

   Kram Ida

   idawarg 2014-07-26 09:59:52
   Svara
 • Haha du va med om mycket på den springturen ^^ men skönt att du hittam tbx iaf.
  Nästa gång jag är utomlands så ska jag också springa längst stranden, för det lät riktigt härligt!
  Du får ha det så bra med din pojkvän och njut av semestern 😀

  / Kram Hanna

  Hanna 2014-07-25 18:42:44
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Haha ja jag hann med endel konstiga saker. Strandpromenad är magiskt att både gå och springa på och ett roligare sätt att sola på 🙂 Kramis

   idawarg 2014-07-26 09:58:10
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind