Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DEN RIKTIGA IDA

Vet inte vad ni har för intryck av mig genom bloggen, men kan tänka mig att ni tror att jag är en seriös tjej? I denna videon kan ni se hur jag egentligen är! Haha. Vem leker på surfbrädan? Vem springer från lektionen och hoppar i poolen? Vem dansar omkring när läraren försöker få oss att lyssna och gå ner till stranden?

English: Video day 🙂 Who is playing on the surf board? Who´s jumping in the pool? Who´s dancing like crazy when the surf teacher is try to speak?

Funkar inte videon hittar ni den HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hahaha nice!

  Jessica 2014-07-25 14:18:44 http://photohugs.se
  Svara
 • Hej Ida! Tack för en bra och inspirerande blogg. Jag har fibromyalgi med mycket värk och kraftlöshet. Jag har gått upp väldigt mycket i vikt . Jag ligger mest om dagarna pga kraftlöshet och värk. Jag är väldigt ledsen över detta. Jag vet att min kost inte är den bästa. Jag äter allt och älskar socker. Nu ber jag om lite goda råd ifrån dig Ida, för jag vill inte ha det så här längre. Kram

  Elinor 2014-07-25 09:26:08
  Svara
 • Nej videon funkar inte….

  Rebecka 2014-07-24 10:40:07
  Svara
 • Hej! Ser videon men går inte att trycka igång den, ser ut som en bild. Sitter med telefonen, Samsung.

  Vivien 2014-07-24 10:33:33
  Svara
 • Hej Hej du har en väldigt bra blogg!! Men var är videon?

  Alva 2014-07-24 09:54:45
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind