Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSVÄRK OCH SMOOTHIE

20140723-084442-31482427.jpg20140723-084443-31483626.jpg20140723-084439-31479809.jpgGod morgon! Sitter och äter frukost och ska snart bege mig till gymmet för ytterligare lite träning. Det här är 4:e dagen i rad som jag tränar och det känns så underbart att hålla igång även när man är bortrest. Blev ett köttigt rygg och magpass igår och det känns idag kan jag minst sagt säga!

På eftermiddagen mötte jag upp Janni, Isabel och Hannah för en smoothie på ett grymt ställe nere i hamnen i Puarto Banus. Man kunde mixa sin egen smoothie och jag körde på banan, blåbär och citron. Alltså MUMS! En sådan blir det lätt idag igen!

Good morning! Eating breakfast and will soon go to the gym. It´s the 4th day in a row and it feels so nice to keep training up during the trip. Did a back and ab workout yesterday and I´m really sore today! Yesterday afternoon I met Janni, Isabel and Hannah for a smoothie in Puerto Banus. It was a place where you could mix your own smoothie and I took banana, blueberries and lemon in mine. YUMMIE!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Cute pics !

  olivia 2014-07-24 14:13:21 http://www.model-week.com
  Svara
 • Kul att du hittade stället! Har du hunnit förbi bellaria? Sen har du ju organic och pan y marmelada som ligger mitt emot Marbella club, de är bra oxå! Un abrazo

  Alexandra 2014-07-23 15:26:29
  Svara
 • Nice!

  Jessica 2014-07-23 11:23:38 http://photohugs.se
  Svara
 • Hej! Jag undrar hur du ställer dig till det här med fruktsocker? Jag vill verkligen sluta äta socker, då har jag mest tänkt på raffinerat socker (som det är i allt om man inte gör det själv känns det som ibland) men har svårt att göra det, jag kan sluta i några veckor och sen äter min kille godis hemma så tar jag en bit och tillslut halva påsen. Jag är vältränad och har egentligen plats för sockerkalorier, så vill endast sluta på grund av att det inte är bra för min kropp och för diabetesrisken men eftersom att det känns så abstrakt är det svårt att hitta bra motivation när sockret är mitt framför näsan. Läste boken I quit sugar precis och enligt henne skulle man sluta med fruktsocker också dom första åtta veckorna!! För mig som dricker smoothie varje morgon (ofta grön men med mango eller banan i) känns det som en katastrof! Jag äter också mycket frukt eller sötar med agave eller dadlar. Så hur ska man klara sig utan fruksocker i åtta veckor? Tror du att det ligger någonting i det? Mitt sunda förnuft säger mig att frukt ju inte kan vara dåligt. Vad är dina bästa tips för att sluta med socker? Kram

  E 2014-07-23 10:14:58
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Hej! Jag brukar rekommendera de som känner sig sockerberoende att slute helt med socker i 1-2 mån och då även frukt. När man blivit av med beroendet så tycker jag absolut att frukt mm är en bra källa för näring. Jag själv äter frukt varje dag 🙂 Men känner man att sockret är ett beroende och ett problem så är det bra att härda ut i 2 mån utan varken socker eller fruktsocker då det annars kan trygga igång sug efter mer. Använd avokado istället för mango och banan. Det är supergott 🙂 Kramis

   idawarg 2014-07-23 16:56:59
   Svara
 • Semestern är bästa tiden att träna, då finns det massa tid för återhämtning och vila mellan passen!

  Fitnesscoachen 2014-07-23 09:52:51 http://fitnesscoachen.com
  Svara
 • Ååå så härlIgt det låter!!!

  Alva 2014-07-23 09:37:37
  Svara
 • Åhh vart ligger det stället?? Låter underbart ju!

  Louise 2014-07-23 09:17:09 http://stylebylouise.se
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Ja så gott! Ligger på hamngatan där de lyxiga båtarna ligger. Typ 20 m från den kända restaurangen Picasso. 🙂

   idawarg 2014-07-23 09:40:34
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind