Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SNYGGA TRÄNINGS TIGHTS

tights1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE

Alltså jag dör vad snygga tights, vill shoppa nu! Vill ha alla men är sjukt nyfiken på de gråa (nr 3). De är helt sömlösa och skulle passa perfekt till mina yogapass. Finns i flera färger men jag fastnade för de gråa. Sedan bara älskar jag de helrosa Nike! VILL HA! Till vardags är jag en svart, vit och jeanstjej och bär sällan färg men på träningskläder älskar jag alla färger och mönster. Jag känner att det ger energi och speciellt på hösten då allt annat är så grått och trist. (För att komma till tightsen klicka på länkarna ovan.)

Gillar ni att träna i färg eller gillar ni färglöst?

I want all of these fantastic tights! Really want to try the grey tights (nr3) because they are seamless and should be perfect to use when I do my yoga practice. I also LOVE the pink Nike tights. To wear colors when while training gives a little energy, specially in the autumn when everything else is grey and boring. Do you like to wear colors on your workout clothes?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jag vill oxå ha nya fina träningsbyxor =) Tack för tipsen!

  Jessica 2014-07-23 13:19:02 http://photohugs.se
  Svara
 • Fel länk på 4an och 5an ^^

  Maria 2014-07-22 21:15:30
  Svara
 • Glömde svara på frågan 😛 Jag tränar i färg. Har bl.a. ett limegrönt linne, turkosa shorts, svarta och turkosa byxor, rosa skor.

  Sofia 2014-07-21 16:01:12
  Svara
 • Kan du inte skriva namnet på stället istället för HERE HERE HERE HERE…? Det blir trevligare då. 🙂

  Sofia 2014-07-21 15:59:44
  Svara
 • Hej! Jag undrar om du har några tips på morgonrutiner som man kanske ska börja med nu när skolan snart börjar igen, (jag börjar gymnasiet nu till hösten), tex vad man äter, eller om man ska utföra något slags pass på morgonen innan skolan, vad har du för tips på morgonrutiner?
  Kram

  Patricia Chroneer 2014-07-21 12:48:36
  Svara
  • Svar på Patricia Chroneers kommentar.

   Vi alla är ju olika och gillar olika saker. Många föredrar träning direkt på morgonen medan jag tex föredrar att yoga 15 min då det får mig att vakna och få ett lugn i kroppen som håller sig hela dagen. Jag tar också en shot på Aloe Vera, Björksav och supervitalis från Holistic. Du kan hitta alla här –> http://idawarg.vitamera.se

   Kramis

   idawarg 2014-07-21 18:33:52
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt