Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÄLSKAR MIN HÅRFÖRTJOCKNING

20140715-215814-79094519.jpg

Igår gjorde jag något som jag varit sugen på väldigt länge men bara inte fått tummen ur, nämligen en hårförtjockning. Jag har väldigt långt hår av mig själv och har haft superbra kvalité fram tills nu i sommar då saltvatten och sol tyvärr tagit hårt på framförallt topparna. Mitt hår är fortfarande ganska tjockt men har sett väldigt tunt och stripigt ut i topparna vilket jag tycker är tråkigt. Vill inte klippa av det långa håret så bestämde mig för att testa en hårförtjockning och GUD vad nöjd jag är! Varför har jag inte gjort det tidigare? Det ser bra ut på bilden ovan men ännu bättre i verkligheten då håret ser mycket fylligare ut nu när man rör sig än innan.

Besökte söta Suzan på Hair By Suzan och satte i 40 slingor. Kostade 40kr/slinga så 1600kr för ett nytt hår som håller i 3 månader. Wohoo. 40 slingor är inte mycket men fick mitt hår att se ut som nytt. Har man tunt skandinaviskt hår som mig så är ju en hårförtjockning perfekt och jag kan definitivt rekommendera Suzan. Ni hittar henne HÄR eller på instagram @hairbysuzan.

Yesterday I did my hair thicker by putting in extensions. I just put in 40 extensions and it was such a difference. I love it so nice! If you have thin scandinavian hair like me its perfect! I can really recommend Suzan at Hair by Suzan. You find her HERE and on instagram as @hairbysuzan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej ida! Tack för en grymt inspirerande blogg och fasen vad fint håret blev! Jag är själv lite sugen på en förtjockning av mitt hår och undrar bara om du upplever att löshåret ser lika fint ut fast man inte ”gör iordning det” tränar också en hel del och lägger inte massa tid på att platta eller locka håret på vardagarna och försöker undvika att tvätta det så ofta. Ser löshåret ändå fab ut? Eller ser det risigt ut om man inte stylar det? 🙂

  Maria 2014-07-18 23:31:40
  Svara
 • Vad snyggt det blev! 😀 Du har så fin hår

  Sarah 2014-07-16 10:55:27 http://sarahj.myshowroom.se/
  Svara
 • Åh vad fint det blev!!
  Älskar din inspirerade blogg 🙂

  Anna 2014-07-16 10:53:17 http://www.annadalstrom.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag lider av sömnproblem och mår riktigt dåligt på grund av det då jag nästan aldrig får sova ordentligt, jag undrar om du har tips på någon smoothie eller ört som kan göra det lättare att somna på kvällarna? Vill inte proppa i mig massa sömntabletter.

  Jessica 2014-07-16 10:09:29
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Hej fina du! Har du testat att ta magnesium innan du går och lägger dig? Det har hjälpt mig då jag ibland har svårt att slappna av och sova. Du kan beställa det här –>http://www.vitamera.se/ref/idawarg/holistic-magnesium-121.html

   Jag brukar ta 2st 30 min innan jag ska sova. Kramis

   idawarg 2014-07-16 23:31:40
   Svara
 • Wow, blev ju jättefint! Förstår att du är nöjd. 🙂

  Mirjam 2014-07-16 08:17:46
  Svara
 • WOW! Vilken otrolig skillnad. Grymt mycket snyggare! Nu blev jag själv sugen oå en hårförtjockning…

  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är en tjej som är mycket aktiv och relativt vältränad i hela kroppen. Något jag ändå får dras med är den lilla “putmagen” längst ner trots att jag annars är smal. Så fort jag äter lite extra mycket och onyttigt under ett tag i jämförelse med när jag äter nyttigare så ser man direkt skillnaden på just “bullen”. Hur kan jag göra för att få magen mer jämnplatt? 🙂

  Milko 2014-07-16 07:21:11
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind