Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JULY WANTIES

nelly wanties1. Sweater – HERE // 2. Watch – HERE // 3. Top – HERE // 4. Shoes – HERE // 5. Sports top – HERE // 6. Tights – HERE // 7. Kettlebell – HERE

Alltså jag är så shoppingsugen så det är helt galet! Satt i flera timmar igår och kollade webbshopar. Ska klicka hem lite nya kläder när jag sitter på tåget hem till Stockholm senare idag. Wohoo. Nu när man fått lite färg tycker jag det är så snyggt med gulgrönt och det gör den bruna huden ytterligare lite brunare 😀 haha, inte helt fel. Mina favoriter ovan är 5 och 6. SÅ snygga! Sedan funderar jag även på att klicka hem en kettlebell då den är så användbar till hemmaträning!

I´m in a crazy shopping mood! Checked webshops for several hours yesterday and I will order some new clothes later today. Wohoo. I really like yellow-green now in the summer because it makes my brown skin looks even browner! 🙂 My favorites above is 5 an 6 and I really want to order a kettle bell because it´s so useful for home training!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Jag köpte sport bh:n för ett tag sedan och den är hur bekväm som helst samtidigt som den sitter super bra! Snygg är den också! 😀

  EmelieJ 2014-07-15 22:30:36 http://fames.se/emeliejansson
  Svara
 • Hej Ida.
  Vilken grymt bra sida du har. Du ger massa inspiration och delger med sunda tankar.
  Kan bara konstatera att denna veckans utmaning är så behövlig för mig. Är fotbollspelare sedan många år tillbaka och har väl inte alltid prioriterat stretching i förstahand.
  Nu till min fråga. Har man användning av en kettlebell som endast väger 4kg som du länkade till? Eller har du tips på en annan sida där det finns olika kilon att välja mellan?
  Ha en fin dag.
  Anki

  Anki 2014-07-15 08:56:01
  Svara
 • Tycker det neongula linnet var supersnyggt! Dock fanns det tyvärr inte kvar i min storlek, vet du några andra ställen man kan hitta liknande färgglada träningslinnen på? Vill pigga upp min träningsgarderob lite nu i sommar 😀

  erika 2014-07-14 17:23:54
  Svara
  • Svar på erikas kommentar.

   JA så snyggt är det! Åh typsikt att det inte fanns i rätt storlek 🙁 Hoppas du hittade något annat kul? Nya träningskläder ger alltid en extra motivation till träning 🙂

   idawarg 2014-07-14 22:47:18
   Svara
 • Hej Ida,
  Har mycket problem med min rygg då jag har en kotförskjutning och dålig muskulatur. Jag vill därför träna ryggen så jag slipper ha ont. Har en pilatesboll men vet inte riktigt vad jag ska göra för övningar. Du får jättegärna ge mig lite tips på vad jag kan göra för övningar hemma :).

  Alice 2014-07-14 16:05:57 http://www.nattstad.se/alicedavidsson
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Hej Alice! Jag vågar inte tipsa dig om övningar då jag inte vet exakt vad du har för ryggproblem. Tycker du ska besöka en sjukgymnast som kan hjälpa dig med ett träningsprogram för att stärka upp ryggen. Kramis

   idawarg 2014-07-14 22:46:18
   Svara
 • Hej Ida! 🙂 Jag tränar 5-6 gånger i veckan, styrka och kondition, och jag har även börjat lite smått med yoga (mycket tack vare dig) och så äter jag hälsosamt osv. Jag verkar ha ganska lätt för att bygga muskler, för så fort jag tränar hårt och äter rätt mycket protein osv i min kost (jag använder inget proteinpulver) så bygger jag muskler. Men där har jag ett problem, jag vill få en fast kropp med ”långa muskler” (eller vad man ska säga?) och inte ”stora och bulliga muskler”, och så vill jag också gå ner i fett. Jag upplever att jag har börjat fått mer bulliga och stora muskler och det är inte riktigt det jag är ute efter. Hur ska jag träna och hur ska jag lägga upp träningen?
  Kram!

  Nathalie 2014-07-14 15:12:21
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Hej Nathalie och tack för kommentaren! Härligt att du börjat köra yoga och i mina öron låter det som en dröm att kunna bygga muskler så lätt 🙂 I alla fall om du vill undvika det så kör istället styrketräning med lättare vikter och egen kroppsvikt och gärna cirkelträningar. Kolla http://youtube.com/idasfitess. Där har jag massa bra pass. Sedan är yoga och cardio också grymma träningsformer för långa uthålliga muskler. Kramis

   idawarg 2014-07-14 22:45:04
   Svara
 • Hej fina du! Har du varit hos en sjukgymnast och kollat vad felet kan vara? Att stärka upp kring knäna är alltid bra och ofta är det att bastus medialis (en av framsida lår musklerna) är svag. En bra övning är benspark. Dock kan det vara att du är stel i tex. rumpa, framsida, baksida så jag rekommenderar dig att först gå till en sjukgymnast som kan kolla på dig och ge dig övningar. Kramis

  idawarg 2014-07-14 13:29:47
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag älskar att springa, men har på senare tid börjat få ont i knäna vid löpningen. Mina skor är utpassade efter mig, mina fötter och vilket underlag jag springer på så jag tvivlar på att det är skornas ”fel”. Däremot har jag nu tagit en paus i löpträningen och har börjat fokusera på att träna upp muskler och leder kring knäna. Jag är lite lost vad gäller övningar och vad jag borde tänka på?? Just nu gör jag bara knäböj och utfallssteg med lätta vikter/kroppsvikt och på balansplatta ibland. Har du några tips? Vill så gärna kunna börja springa igen! 🙂

  Hanna 2014-07-14 12:42:51
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind