Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SÅ LÄGGER JAG UPP MIN TRÄNING UNDER SEMESTERN

20140707-191021-69021767.jpg

Hej vänner! Nu har jag landat i Åmål hos min mamma och pappa på deras paradisudde. Direkt från Barcelona till Åmål, älskar vilka kontraster livet har! 🙂

Många undrar hur jag gör och tänker med träningen undersemestern och när man kanske inte har tillgång till gym på samma sätt som när man är hemma?  Eftersom jag varken har någon plåtning, videoinspelning eller annat jobb på ett tag så kommer jag ta det chill med träningen och träna exakt så mycket jag orkar och vill och träningen kommer nu under några veckor se väldigt annorlunda ut från min vanliga träning som är tyngre styrketräning och Pole Dance. Nu kommer jag köra mycket cirkelträning med egen kroppsvikt, gummiband, och lättare vikter blandat med löpning, yoga och promenader.

Att bryta mönster och göra träning kroppen inte är så van med är toppen och kan gynna träningsresultaten massor då kroppen annars lätt vänjer sig och hamnar på en platå om man kör samma sak. 

Hi friends! Im in Åmål and visiting mom and dad for 1 week. Went directly from Barcelona to Åmål, love the contrasts in my life. This week I´m gonna work a lot with the blog and I´m going to try new recipes. 

Many of you wonder how I think and do with my training during holiday? Since I do not have any photo shoot, video recording or other job for a while I will take it chill with my workout and just train as much as I can and want to and training will now for a few weeks look very different from my usual workouts with heavier weight lifting and Pole Dance. Now I will do a lot of circuit workouts with body weight and rubber band mixed with running, yoga and power walks. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej ida! Vad tufft att du är i just åmål. Jag själv bor i mellerud så det är ju inte så långt ifrån. Nu till min fråga: Jag har i många år spelat fotboll men för 3år sedan var jag tvungen att lägga av, då tiden inte räckte till. Efter det gick jag ganska snabbt upp 5 kilo (tog ca 1år). Nu har jag gymmat i snart 1år men vågen står helt still. Försöker att äta hälsosamt, dock blir det oftast pasta eller potatis till måltiderna vilket många som tränar försöker att undvika. Kan du ge mig något tips på vad jag kan ersätta det med istället? Är en typisk kött och potatistjej 😉 sen undrar jag om du har några bra tips på övningar där man tränar de understa magmusklerna för det är precis där de extra kilona har hamnat. Tack för en bra och inspirerande blogg 🙂 kram

  caroline 2014-07-09 00:28:07 http://www.carzzo.blogg.se
  Svara
 • Hej! Visst skulle du ha ett bootcamp i höst? När kan man anmäla sig?

  maria 2014-07-08 08:51:23
  Svara
 • Vilken fantastisk bild Ida! Är så jäkla glad att se en bild på dig, en sund tjej som har hud som viker sig när man sitter/böjer sig! Äntligen någon som är ”människa” på bild 😀 … Denna bild kommer nog göra många glada och jag tycker verkligen du förtjänar ett insperationspris för bilden!!

  Jeanette 2014-07-07 23:22:19
  Svara
  • Svar på Jeanettes kommentar.

   Hej Jeanette och tack snälla för din kommentar vad glad jag blir att höra <3 Jag har precis som 99,9% av alla andra människor i världen en fett/hud/muskelvalk när jag böjer mig fram, har tajta jeans mm. Inget att skämmas över. För några år sedan kanske jag inte lagt upp den bilden men idag är jag stolt över min kropp och hur den ser ut och det är det jag vill förmedla med bloggen. 🙂 Kramis

   idawarg 2014-07-08 15:41:32
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag undrar hur du gör när det verkligen inte finns någon motivation till att träna?
  Jag hamnar ofta i en svacka som varar en vecka, men sedan kommer jag igång igen.
  Dock känner jag mig så himla ”dålig” eller vad man ska säga, när jag inte tränar på hela veckan och med det slappadet kommer ofta att jag trycker i mig massa onyttigheter!
  Så har du några tips på hur man får till träningen, även i perioder då det känns motigt?
  Tack för en väldigt inspirerande blogg med många bra tips!

  Jennie 2014-07-07 22:44:25
  Svara
  • Svar på Jennies kommentar.

   Hej fina du! När jag har brist på motivation så brukar jag alltid vila. Dock så försöker jag hålla kosten den samma. Dock så får jag väldigt sällan svackor som varar mer än någon dag. Många gånger känner jag inte alls för att träna men vet att jag behöver det och då går jag till gymmet ändå för jag vet att jag kommer må så bra efter. Det gäller bara att bestämma sig och ibland kanske boka in träning med en vän för då är det svårare att dra sig ur 🙂 Sedan så tycker jag att du ska haka på alla mina utmaningar jag har varje vecka. 🙂 Kramis

   idawarg 2014-07-08 15:39:29
   Svara
 • När efter träningen behöver man få i sig protein? Dricker även bcaa under träningen och undrar då ifall proteinpulver är nödvändigt om man ändå får i sig något proteinrikt inom en halv timme efter träningen? Kan även nämnas att jag är väldigt seriös med min träning och verkligen försöker bygga mer muskler. 🙂

  Rebecca 2014-07-07 22:29:45
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Hej Rebecca! Vill du gå upp i vikt och bygga muskler så är det bra att få i sig något 30 min efter träningen. Äter du ”vanlig mat” så behöver du inte ta poteinpulver om du inte vill. Kramis

   idawarg 2014-07-08 15:36:30
   Svara
 • Hej Ida, först vill jag bara säga att jag älskar din blogg och du är min största motivation till att träna nu på sommaren.

  Men jag har en fråga jag läste ditt tips om att få ”smala lår” ja har naturligt smala lår och jag vill hålla dom så. Du sa att man ska ha lätta vikter med fler repetioner så hur mycke är lätta vikter 🙂

  Jossan 2014-07-07 21:48:52
  Svara
  • Svar på Jossans kommentar.

   Hej Jossan och tack snälla för din kommentar. Lätta vikter är olika för alla då vi är olika stora. Välj en vikt så du klarar ca 15-20 reps. Kramis

   idawarg 2014-07-08 15:35:09
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt