Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYTTIGA BANAN OCH PROTEIN MUFFINS – GLUTENFRIA, MJÖLKFRIA, SOCKERFRIA

nyttig muffin 4 nyttig muffin 1 nyttig muffin 2 nyttig muffinHär kommer recept på nyttiga banan- och proteinmuffins som är så lätta att göra. De är glutenfria, mjjölkfria och sockerfria.

Ingredienser: 2 dl + 1msk glutenfria havregryn, 1dl Risprotein <–LINK , 1tsk vanilpulver, 1tsk kanel, 2 mosade bananer + 1/2 banan till dekoration, 1,25 dl havremjölk, 1 matsked smält Kokosolja <–LINK.

Vill man ha muffinsen lite sötare så skulle jag testa att ha Kokossocker i <–LINK

Gör så här: Blanda mosade bananerna, kokosolja, vaniljpulver och havremjölk. Häll i havregryn och riskprotein och blanda väl till en jämn smet. Häll upp i formar och dekorera med en banan. In i mitten av ugnen på 175grader och grädda i ca 15 min.

Kan ätas som de är eller så kan man dela på dem och äta med pålägg som smörgås. Min favorit är att äta dem med en stor klick kokosolja på. MUMS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • När bjuder du på det här????
    GOTT!!!!!!

    H 2014-07-06 10:16:31 http://hans.shapemeup.se
    Svara
  • Men gott! <3 Kanske dum fråga nu (är inte så bra i köket hehe) men kan man ha "vanliga" havregryn och "vanlig" mjölk istället för de varianterna du har? 🙂

    isa 2014-07-05 21:46:10 http://www.isabyl.blogg.se
    Svara
  • Går det att använda vassleprotein pulvret från Holistic eller måste man ha risprotein?

    Frida 2014-07-05 20:17:57
    Svara
  • Smaskigt!

    Elsa 2014-07-05 19:52:35 http://Elsajohnsen.blogg.se
    Svara
  • Dom ser lite kompakta ut, kanske ska man ha nåt ägg i också? Kanske också nån tesked bakpulver så det blir muffins. Men låter väldigt gott! Nästan lite som scones:p

    Mia 2014-07-05 16:55:20
    Svara
    • Svar på Mias kommentar.

      Ja min mage gillar inte bakpulver men klarar man av det så skulle jag absolut rekommendera att ha det i för att få dem mer fluffiga. De här blir lite kompakta och mer som scones men jag gillar det 🙂 Kramis

      idawarg 2014-07-05 19:56:17
      Svara
  • Låter supergott, det måste jag prova!! 😉
    Har bara en fråga och det är vilken havremjölk du använder?
    Mycket kärlek // Josefin <3

    Josefin 2014-07-05 11:04:27
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger