Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FATBURNING WORKOUT – UPPERBODY

Torsdag och videodag! Wohoo 🙂 Idag kommer ett grym bra träningsprogram som har fokus på överkropp och förbränning. I passet använder jag kettlebell men har man inte det så kan man använda fantasin och göra sin egen genom att tex. fylla en väska med tunga saker som vattenflaskor, mjölkpaket mm.

Every thursday I post a new video on my youtube channel and today I want to share a fat burning workout for the upper body. Perfect to do during holiday. Follow my youtube channel HERE.

Perfekt att göra på semestern.

Ni har väl inte glömt följa mig på youtube? Varje torsdag och söndag laddar jag upp nya filmer.

you

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Tack alla bra övningar som du delar med dig av. Det svarta tränings linne som du har på vart kan jag köpa det. Är så snyggt.
  Kram Kerstin

  Kerstin Norlin 2014-07-09 14:13:49
  Svara
 • hej Ida. I kickstart när ni vandrar i bergen använder ni vikter som jag tror ni sätter runt händerna. Var kan man köpa sådana?? Kram 🙂

  Emma 2014-07-04 11:44:21
  Svara
 • Körde detta pass nyss och är heeeelt slut! Så himla roligt med inspiration till nya träningspass. Tack snälla 😀

  Ellenor 2014-07-04 11:38:36
  Svara
 • Hej Ida! J
  ag har problem med en ätstörning och på mitt senaste möte med dietisten diskuterade vi fett, alltså smör, olivolja, rapsolja osv.. Jag sa att jag brukar använda kokosolja när jag t.ex. bakar bröd och då menade hon att det inte alls var bra, hon sa att raps- eller olivolja var mycket bättre och att alla bloggare/medier som rekommenderar kokosolja har fel om att det är bättre än raps- och olivolja. Hur tänker du kring detta? Är verkligen kokosoljan dålig? Innan kändes det liksom helt okej att använda, men nu känner jag mig osäker.. Massa kramar och stort tack för en jättebra och inspirerande blogg!

  Lovisa 2014-07-04 00:52:11
  Svara
 • Hej igen Ida!!
  Jag skulle behöva lite ny vägledning och ditt tycke om min kost.
  Fråga för ett tag sedan om kost. Har haft lite problem att jag endast åt ca 2ggr/dag.
  Nu har jag tagit dina råd på fullaste allvar och äter nu ca 5-6ggr/dag.
  Vill bara veta om det jag äter nu är bra?
  Som jag skrivit tidigare äter jag minimalt m gluten och laktos. Endast lite..
  Äter m ca 2 1/2-3h mellanrum.
  Frukost: Halv rågkuse m t.ex ett ägg eller mandelsmör eller cashewsmör på och frukt och grönt. Kanske lite müsli också.
  Mellis: bär och nötter eller müsli
  Lunch: t.ex omelett, sallad eller kesoplättar/bananpannkaka.
  Mellis: frukt, bär eller grönt.
  Middag: koktagrönsaker eller sallad och något protein.
  Kvällsmat: som frukost eller ngt lättare.
  Äter ungefär så här, ibland ett mål mindre m mellis eller kanske inte alltid två ”stora” huvudmål.
  Är det lagom oavsett om jag tränar eller om jag har en period då jag tränar mindre?

  Jätte tacksam för svar!!
  Kramar till söta dig, Caroline.

  Caroline 2014-07-03 22:53:27
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Hej fina du och tack för din kommentar! Jag tycker det låter som bra kost men det låter väldigt lite? Jag vet inte hur mycket du rör på dig men det låter som om du skulle kunna äta mer än vad du gör och mer varierat. Kramis Ida

   idawarg 2014-07-03 23:13:39
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Tack, då vet jag att jag kan ligga in lite mer och lite mer varierat.
    Så himla bra att få rådgöra lite med dig och att du är så snabb med att svara. Att du ser den lilla människan:)
    Kollade även in din kanal på youtube. Dina hemmaträningar verkar hur bra som helst. Kan ju som småbarnsmamma va sjukt svårt att komma hemifrån, och inte alltid man vill lämna de små heller. Träning behövs ju hursomhelst iaf.
    Ska testa!!
    Kramar

    Caroline 2014-07-04 07:09:00
    Svara
 • Vilken fin och bra blogg du har Ida, så grym! Dina cirkelpass är helt grymma,skulle du inte kunna lägga upp fler? Förut visste jag inte hur jag skulle träna riktigt, nu kör jag efter dem. Det är superkul!

  Kolla även min blogg om du får ledig tid över, det skulle betyda så mycket och göra mig så glad. För du är så himla fin och peppande, stay strong!

  Amanda♥ 2014-07-03 22:18:41 http://amandaforsman.blo.gg
  Svara
 • Senaste tiden har varit kaos när det kommer till min hälsa, det började med att jag tog studenten för en månad sedan och allt festande då ledde till att jag inte alls åt lika nyttigt som tidigare, två veckor senare åkte jag på semester i två veckor och då försvann även träningen… Kom nu hem för en vecka sedan och har inte kunnat träna eftersom att jag varit förkyld. Vill verkligen ”get back on track”, men har så himla svårt för det! Imorgon tänkte jag iaf gå och träna om jag mår bra och är jättetaggad på att köra det här passet 🙂 Och träningen brukar jag alltid komma igång med. Det är kosten som jag tycker är allra svårast, hade precis kommit igång och var jätteduktig med kosten i ungefär en månad innan studenten, men nu måste jag börja från början igen. Några tips på hur man kommer igång och hur man behåller motivationen när det gäller kosten?

  Sanna 2014-07-03 20:47:33
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej fina du och tack för kommentaren. Ja testa detta passet, det är grymt! 🙂 Angående kosten så gäller det att hitta en balans och en kosthållning som funkar för just dig. Man kan inte gå och svölta sig eller äta efter en diet man hatar i resten av livet för det är inte hållbart. Testa dig fram och försök hitta din speciella nyttiga kost som funkar. Du hittar massa recept mm här på min blogg. Kramis

   idawarg 2014-07-03 23:05:47
   Svara
 • Hej Ida!
  Tack för en jättebra och inspirerande blogg 🙂 Jag älskar att du verkar ha ett sådant sunt förhållande till kost och träning. Jag har en fråga till dig, jag har precis kommit igång med träningen igen efter ett fyra månaders långt uppehåll pga rest.
  Mitt mål just nu är att gå ner lite i fettprocent samt bygga muskler (har äntligen insett att det faktiskt är snyggt med muskler på tjejer, vill inte bara vara smal). Jag har absolut ingen övervikt, har storlek 34/36 så att jag vill gå ner i fettprocent har mer att göra med att jag vill få synliga muskler.

  Hur ska jag träna och äta? Jag blir SÅ förvirrad för jag tycker att det finns så olika budskap. Måste jag träna en massa kondition? Tung styrketräning? Lätt styrketräning? I dagsläget älskar jag att gå på pass som bodypump, zumba, träna styrka i gymmet – både lätt och tungt, samt flera promenader i veckan.

  Hur ska jag äta? Inga kolhydrater? Massa protein? Fett? Jag förstår ju att jag inte ska proppa i mig en massa socker och jag äter överlag ordentlig mat. Mycket grönsaker. Jag älskar fetaost, avokado, ägg, kyckling, bulgur, fisk och choklad…haha. Hoppas att du har det toppen i Barcelona 🙂 Kramar

  Julia 2014-07-03 14:21:12
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej Fina du och tack snälla för din kommentar! Det är inte lätt för mig att svara på denna frågan då jag måste veta mer om dig, dina mål, livsstil och hur din kropp reagerar på träning. Men att köra styrketräning i kombination med ren kost och vardagsmotion är det bästa. Du behöver ej tappa vikt utan det låter som du ska fokusera på att forma kroppen och det gör du via styrketräning och ren kost. Kolla mina recept i bloggen. Kramis

   idawarg 2014-07-03 19:08:15
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind