Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AXEL- OCH MAGTRÄNING

20140701-235749-86269513.jpgIgår körde jag och Alex ett pass på hotell ”gymmet”. Haha det var inte mycket till gym och vad vi har hört från en tjej som bor här så är inte alls folk lika träningsintresserade och medvetna som man är i Sverige. Men med lite fantasti så lyckades vi få ihop ett riktigt bra axel och magpass med den lilla utrustning som fanns.

Yesterday me an Alexandra did a shoulder and ab workout in our hotel ”gym”. We really had to use our imagination because there wash´t so much equipment to use.

SHOULDER AND AB WORKOUT

20 standing row 10kg

20 crunches

15 Straight arm shoulder raises 5kg

20 jackknife with butt lift

15 dumbell shoulder raises 6kg

20 walking plank

10 straight arm front shoulder raises 8kg

X 3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej! Jag förstår att det låter bättre att säga allt på fitnesspråk men jag vet inte vad dumblifts och Jackknife med Butt lifts är..jag undrar om du skulle kunna länka en bild eller lägga ut en video där man ser alla övningar och dess namn? Finns till exempel aaaas många olika squash och jag förstår inte skillnaden på alla..typ airsquat, hindusquat och gobletsquat haha någon förklaring vore enormt hjälpsamt alltså! Tack på förhand! Kram till er alla tre på Im activev(favvosidan nr 1)

  Bea 2014-07-05 22:39:06
  Svara
 • Hej fina Ida! Jag reser till spanien nu på måndag och blir kvar där i 10 dagar. Jag har sån fruktansvärd panik över att mina vanliga träningsrutiner rubbas och jag tänkte höra med dig om vad jag skulle kunna köra för effektiva träningspass utan redskap? Vi hyr nämligen hus så hotellgym finns inte tillgängligt, det enda jag har är ett hopprep..haha.

  Jag löper mycket men är lite rädd att hamna vilse på ett helt nytt ställe så det är tyvärr inget alternativ..

  Hoppas du har det fint i Barcelona, kram!!

  Linnéa 2014-07-05 17:51:11
  Svara
 • Älskar den här bilden på er två! Ett så himla bra exempel på att allas kroppar har olika förutsättningar och ser olika ut. Toksnygga och vältränade är ni båda två! Kram!

  J. 2014-07-03 20:59:27
  Svara
 • Hej!
  Jag flyttade nyligen hem från Barcelona och vet en mycket bra gymkedja, DIR. http://www.dir.cat Kolla gärna in den, det ligger ett DIR gym inte långt från er, om ni fortsätter gatan upp, samma gata som ert hotell några block så ligger det på vänster sida (känner igen vart ni bor från bilderna) Sedan finns det utomhusgym nere på stranden. Om du går ner på stranden så du har ansiktet mot vattnet och hotel W på höger sida så ska du gå vänster, promenera en bit så ligger det utomhusgym ute på piren till höger. De flesta gymmen ligger en bit upp i staden, och vanligtvis är hotell gymmen ingen höjdare… 🙂 hoppas det hjälper!

  Amanda 2014-07-03 19:02:24
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda och tack snälla för tipset. Det ska vi kolla in då det just nu kryper i benen 🙂 Vill träna. Kramis

   idawarg 2014-07-03 19:11:58
   Svara
 • Hej! Jag har en liten annorlunda fråga kanske.. Jag jobbar på McDonald’s och det är inget stillasittande arbete direkt, det blir mycket spring fram och tillbaka. Min undran är då om du anser att man borde plussa på sitt kaloriintag något, eller om man borde ligga på sitt normala intag? Försökte räkna ut hur många kcal man brände på ett 4,5 timmars arbetspass och det blev ca 320 kcal och då var det relativt lugna timmar. Haha, är bara lite nyfiken över hur du resonerar.

  Anonym 2014-07-03 11:34:42
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Hej! Det är en bra fråga. Jag själv har jobbat på max och på pizzeria och det bränner endel. Det beror lite på vad du har för mål och hur du är som person. Det bästa är att lyssna på kroppens signaler. Säger den att den är hungrig så lyssna. Ät en ordentlig frukost lunch och middag med 2 mellis så ska det räcka. Du behöver inte äta ett speciellt mål bara för att du jobbar, du kan anse det som bra vardagsmotion. Tränar du där emot mycket uppe på det så kan det vara bra med ett extra mål. Kramis

   idawarg 2014-07-03 11:55:05
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind