Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NÅGON SOM HAR BARCELONATIPS?

20140701-104331-38611432.jpg20140701-104201-38521367.jpg20140701-104158-38518385.jpg1 & 2. Pic from our balcony. // 3. Breakfast.

Wohoo nu är vi på plats i Barcelona och det känns så jäkla nice! Även om vi ska jobba hela tiden här nere och fota massa material så känns det så sjukt mycket bättra att göra det i 25 grader och sol med 2 grymma bruttot än att göra det ensam i 12 grader och regn! 🙂

Imorse käkade vi den torraste hotellfrukosten ever. Ägg som var kokta i typ 2 timmar och trött frukt. Om någon har tips på ett grymt fruksotställe här i Barca med nyttig mat så snälla hjälp mig! Vart ska jag gå? Har ni andra tips på vad man inte får missa nr man är här så please tell me?!

English: Wohoo I´m in Barcelona and it feels so nice! Althought we will work all the time it feels so much better to do that in a warm sunny Barcelona then in cold sweden. This morning we had hotel breakfast and it was really disgusting! If any one of you knows a good and healthy place to eat breakfast I would be so glad if you can tell me?! 🙂 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Kolla in min barcelona-blogg!! Jag har sagt det till Alexandra också. Jag gillar inte höga priser och ställen som man blir lurad på. Testa Surfhouse på playan eller catchitos för tapas! HAr massa tips på bloggen! Vi kanske ses på stan! 🙂 Lisa

  lisa i barcelona 2014-07-02 17:12:26 http://barcelonabylisa.blogspot.com.es/
  Svara
 • Testa Federal på Calle Parlament!

  Victoria 2014-07-02 16:03:38
  Svara
 • Jag rekommenderar att ta en hop-on, hop-off buss. Då ser man alla olika sevärdheter som Barcelona har att erbjuda. Det blir lite pyssligt dock eftersom bussen går bara åt ett håll men det går att lösa 🙂

  Sara 2014-07-02 15:56:37
  Svara
 • Surf house är ett måste, speciellt om ni vill ha en grym frukost som är nyttig! Ligger precis nere vid barceloneta, alltså vid stranden. Minns att jag drack en galet god färskpressad juice gjord på grape, jordgubbar och ingefära

  Ebba 2014-07-01 23:16:58
  Svara
 • Måste tipsa om en cava-bar som heter la xampanyeria, det kanske inte är det nyttigaste stället men den var helt under bar. Godaste tapasen jag ätit. Restaurangen i sig var väldigt liten. Man stod längs baren och åt/drack det man ville ha, menyerna stod uppe på väggen på spanska och så fick man halvskrika över de som stod framför en till ”bartendern” vad man ville ha. Det var alltid smockat med folk och ja det är verkligen värt ett besök! Det är dessutom riktigt billigt där.

  madeleine 2014-07-01 22:48:53
  Svara
 • I mitten på La Rambla finns en fruktmarknad som har jätte goda och färska frukter i olika former. Jag bodde i Barca för 3 år sedan (precis brevid fruktstndet faktiskt;) och då var den där, gissar på att den finns nu också för den har funnits länge. Rekomenderar den starkt 🙂

  Therese 2014-07-01 21:16:14
  Svara
 • Här kommer lite tips: La Bouqeria måste du gå till, ligger lite gömt vid La Ramblan. Finns massa goda fruktskålar med blandade frukter i plus massa olika juicer och färska grejer! Köpte en frukskål och en juice varje morgon och blev riktigt mätt! Font Màgica (fontänen som ligger i stadsdelen montjuic) är otroligt vacker och är i gång varje halvtimme Fre-Sön mellan kl. 21-23! Parc De la Ciutadella hängde jag i varje dag när jag var där och det finns gratis Wi-Fi mitt i parken. Perfekt park att ta en springtur i! Ett matställe som vi hitta hette ”WOK Barcelona” som ligger på gatan: Carrer del Comte d’Urgell, 46. Det var verkligen det bästa stället vi varit på. Buffé med hur mycket som helst att välja på. Snäckor, krabba, kräftor, sniglar, sushi, olika grönsaksröror, lasagne, pizza, dumplings, efterrätt… ja allt. För ca 150 kr. 😀

  Madde 2014-07-01 19:34:20 http://njanjae.blogg.se
  Svara
 • Ta er upp till fortet på Montjuïc. Jättefin utsikt! Och bra träning om ni springer upp som vi gjorde 😉

  Billie 2014-07-01 19:31:13
  Svara
 • Min familj har lägenhet i Barcelona och ett av mina absoluta favoritställen är Milk food & bar. De har VÄRLDENS godaste brunch med soyasmoothies, omelett, grekisk yoghurt med frukt & bipollen m.m. Det ligger in på en liten gränd så det känns sjukt konstigt när man går dit.. Men maten är verkligen SUPER. Googla Milk så hittar du säkert. Bästa brunchen 🙂 Ska själv dit nästa vecka!

  Linnea 2014-07-01 19:31:11
  Svara
 • Åk upp på tibedabo så har ni utsikt över hela Barcelona!

  A 2014-07-01 18:50:02
  Svara
 • Maramagnum (ett shoppingcenter vid hamnen/stranden) och tapasen på ett restaurang alldeles bredvid där, Las Ramblas, La boqueria, Parc Güell är fint, men älskar hela staden typ, var där på höstlovet ! 🙂 är superlätt att ta sig överallt med tunnelbanan

  Julia 2014-07-01 18:23:04
  Svara
 • Gå till La Bouqeria som ligger ungefär mitt på la rambla! Det är en stor saluhall med massvis av (bland annat) färsk frukt, nypressade juicer och nybakt bröd 🙂 Toppen!

  Frida 2014-07-01 17:46:16 http://fridayallweek.blogg.se
  Svara
 • Ät frukost på Breakfast bar! Supergod frukost och goda efterätter 🙂 Vi åt där fyra gånger på fem dagar! Det ligger på hörnet på Carrer d’Enric Granados/Carrer Consell de Cent.

  Julia 2014-07-01 17:18:35
  Svara
 • Du måste definitivt till la boquieria som är en matmarknad fullt av exotiska frukter och annan spännande mat 🙂

  Daisy labrana 2014-07-01 16:13:02
  Svara
 • Åk till Park Guell! Det är som en vandringsled vid ett berg med en fantastisk utsiktsplats där man ser hela Barcelona! Fantastiskt vackert!

  Frida 2014-07-01 15:36:26
  Svara
 • Vilket hotell bor ni på? Drömläge ju!!!
  (Och tapas eller pinchos är ett måste om man är i Spanien)

  Anonym 2014-07-01 14:27:37
  Svara
 • Hej!

  Jag läste för inte så länge sendan om ett ställe i barcelona asså ett frukostställe har inte testat det själv men läste det på någon blogg och där fick man yoghurt, baguetter, våfflor, frukt, kaffe u name it för bara 16 euro. stället hette iaf Le Pain Qutotidien vet dock inte var det ligger i barca men det bör man ju kunna goggla sig fram. Hopaps det var ett bra tips!

  Kram kram

  Amanda 2014-07-01 12:55:59
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind