Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS UTMANING – SQUATS

 Wohoo nu är det måndag och nu kör vi en favorit i repris som veckans utmaning. Jag är lite ego denna veckan eftersom jag själv är supertaggad på squats och har tänkt att ”squatta” mig igenom denna veckan. Dags för den lilla rumpan att jobba! 🙂

Därför utmanar jag er att göra minst 500 squats innan denna veckans slut. Ni får göra vilken form av squats ni vill och köra med eller utan vikter. Det jag dock vill att ni ska hålla fokus är att hitta kontakt med baksidalår och rumpa.

TÄVLING!

Det grymma med denna veckan är att utmaningen görs i Samarbete med Gorgeous London och 3 av er som hashtagar era bilder med #WARGPOWER, #GORGEOUSLONDONLTD och #GORGEOUSCURLWAND kommer vinna DENNA <–LÄNK grymma Volym locktång som är perfekt att göra stora Hollywoodlockar med och även DENNA <–LÄNK skyddande hårspray. Vinnare väljs på söndag så hashtaga på nu 🙂

gorgeous1

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka detta inlägg –> http://idawarg.wearecube.se/2014/06/29/veckans-utmaning-squats-5/ ‎och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med + bilder från vår hashtag #wargpower på instagram.:)

SÅ vilka är på denna veckas utmaning?! Nu 
#WARGPOWER

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
53kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind