Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HAPPY VIDEODAY

Det är torsdag och videodag, wohoo. Här kommer ett nytt härligt avsnitt från min surfresa till Portugal. Längtar ju bara tillbaka när jag ser det! Idag får ni en rundtur på campet jag bodde på.

Missa heller inte de 2 tidigare avsnitten…

SURFCAMP – EPISODE 1

SURFCAMP – EPISODE 2

you

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Måste bara säg att du har sjukt snygg rygg /axlar! Blev väldigt avundsjuk så nu har jag ett nytt mål att träna efter 😉

  Har alltid tyckt det sett coolt ut på tv när jag ser någon surfa, är dock också rädd för vatten och maneter så det har inte varit någon vidare tanke. Ska dock försöka övervinna tanken och utmana min kille att vi ska lära oss surfa 😉

  Har du någon hemsida dit där du surfade?

  Jeanette 2014-06-27 08:15:13
  Svara
  • Svar på Jeanettes kommentar.

   Hej och tack fina du vad glad jag blir 🙂 <3 Jag har jobbat hårt på min rygg det senaste halvåret. Ja jag var livrädd för att ge mig ut men när man väl är där så är det så kul! Jag bokade via http://lapoint.se

   Jag var i Portugal men de har även andra destinationer 🙂 Kramis

   idawarg 2014-06-27 09:13:41
   Svara
 • Hej ida

  Jag undrar hur du gör med flygplansmaten? Jag äter inte heller mjölk o gluten och har det väldigt svårt på längre resor då man bara kan välja antingen gluten eller mjölkfritt. Hur gör du? Jag skulle behöva tips och råd:)
  Stor kram

  Johanna 2014-06-27 07:43:04
  Svara
 • Hej ida! Jag behöver din hjälp! Jag har försökt gått ner i vikt ett tag nu. Prövat med PT ett fåtal gånger, fått kostschema, men eftersom att jag har så svårt att gå ner i vikt och inte ser någon skillnad så tappar jag motivationen.. Har du något tips på hur jag ska få igång motivationen och hur jag ska gå ner på bästa sätt?! Vore så himla snällt om du svarade för jag mår så dåligt

  Amanda 2014-06-26 22:26:29
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda! Allt handlar om en livsstil och man måste ha tålamod. Jag skulle rekommendera dig till att trappa upp och trappa ner. Skriv upp en veckas kost som du äter och bestäm sedan dig för att göra en förbättring ex byta ut eftermiddagsbullen mot en frukt eller det vita brödet till frukost mot ex gröt. Kör på det i någon vecka och gör sedan en förbättring till. Samma med träningen. Gå inte från 0 träningspass till 5, utan trappa upp. Börja med 1-2st/v för att sedan trappa upp både mängd och intensitet. Kramis

   idawarg 2014-06-27 09:11:48
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag vill verkligen äta bättre och tänkte därför börja ”ta efter” dig. Skulle du kunna tänka dig att skriva en lista på vad du anser är bra mat att ha hemma för att kunna leva hälsosamt och gärna även gluten- och laktosfritt. Jag vet att du använder dig av annan mjölk än den vanliga, annat mjöl osv. Även vad du rekommenderar från Holistic hade jag varit tacksam för! Hoppas detta inte var för mycket begärt. Hade verkligen varit jätte tacksam om du kunde ge mig tips gällande ingredienser och recept. Tack för en super blogg, du är verkligen så inspirerande. Kram! 🙂

  Nathalie 2014-06-26 21:58:45
  Svara
 • Vad kul det ser ut, helt fantastiskt!

  Maja 2014-06-26 19:50:24 http://www.helathymaja.devote.se
  Svara
 • Väldigt modigt av dig och surfa om du inte gillar vatten egentligen 🙂

  Annie 2014-06-26 19:19:09
  Svara
  • Svar på Annies kommentar.

   Tack sötis. Jag är faktiskt stolt att jag vågade då jag verkligen inte alls gillar vatten 🙂

   idawarg 2014-06-26 20:43:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind