Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MITT BEROENDE

sports bra
1. LÄNK  – 179kr // 2. LÄNK -249kr // 3. LÄNK – 349kr // 4. LÄNK – 349kr // 5. LÄNK – 299kr
 
Det jag tycker är roligast att köpa och det som jag har alldeles för mycket av är sporttoppar. Jag älskar snygga sporttoppar, det gör mig så glad! Just nu finns det så mycket snygga sporttoppar att jag blir helt galen! Vill ju ha alla ju!!! Här ovan är mina favoriter just nu. Vilken gillar ni bäst?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Bara älskar nummer 3 och 5 🙂 Vill ha!!:)
  Sedan har jag en liten fråga. Jag har hört att man bara ska duscha håret en gång i veckan då det sliter mycket på det annars. Har du något bra tips på ett bra torrschampo som inte gör att håret känns fett så fort man tillsätter det i håret?
  Ditt största fan Lisa kram!

  Lisa 2014-06-26 19:31:58
  Svara
 • 3an är sjukt snygg 😀

  Agnes 2014-06-26 16:22:28 http://nattstad.se/agnesmalmborg
  Svara
 • 2:an och 3:an skulle jag ha valt!

  Em - mitt liv på NZ 2014-06-26 03:34:16 http://emsliv.wordpress.com
  Svara
 • Blir alltid så sugen på att köpa ngt när jag kollar på alla fina träningskläder!

  Jessica 2014-06-25 17:35:15 http://photohugs.se
  Svara
 • Hejsan Ida! Tack för en underbart bra blogg!
  Jag har ett problem. Förra Torsdagen sträckte jag min främre lårmuskel under en fotbollsmatch. Efter det blev jag dessutom sjuk och fick lov att vila under hela helgen och missade därmed både träning och match. På Måndag kände jag mig bättre och tog en testapårunda(jag gick en promenad där jag sprang ibland) och då kändes det helt bra i streckningen. Dagen därpå hade jag match igen, ville verkligen spela och eftersom förkylningen och benet kändes helt bra så spelade jag. Under uppvärmningen kändes inget och jag värmde bra, en bit in i matchen började jag få ont igen. Det gjorde ondare och ondare och efter att jag skjutit med vänstern fick jag lov att kliva av för att jag sträckt upp det igen. Nu har jag ont igen, det gör inte ont när jag går m.m., bara när jag springer eller kliver upp från golvet. Hur ska jag göra!? Jag har match både lördag,söndag som jag INTE vill missa men på Måndag åker jag iväg på cup i 5 dar. Hur ska mitt ben läka? Kommer det att hinna läka?
  Tack i förhand!!! Kram!

  Tezzan 2014-06-25 17:32:03
  Svara
  • Svar på Tezzans kommentar.

   Hej Tezzan! jag förstår din frustration då det inte alls är kul att vara skadad. När man sträcker sig så går muskelfibrer av och om du börjar träna för tidigt kan det hända att de hela tiden slits upp och inte läker helt. Jag skulle rekommendera dig att vila i någon vecka/veckor från alla övningar/rörelser som gör att musleln kan sträckas ut. Sedan rekommenderar jag dig att så fort som möjligt söka upp sjukgymnast som kan kolla på det och hjälpa dig med rehab. Kramis

   idawarg 2014-06-26 09:12:24
   Svara
 • Brukar köra Stay in place Bh och en enkel träningstop från Reebok. Visar ogärna mycket hud på gymmet särskilt med en sån topp skulle det nästan se för mycket ut på mig (är storbystad) men hade man haft andra förutsättningar hade jag kört på den från Casall enkel men snygg 🙂

  Arw 2014-06-25 16:24:21
  Svara
  • Svar på Arws kommentar.

   Okej jag förstår. Jag har inte så mycket att stoppa i jag så därför gillar jag lite mindre toppar 🙂 Casall är också min favorit! 🙂

   idawarg 2014-06-26 09:09:35
   Svara
 • Jag älskar alla sporttoppar med färg så den rosa är helt klart min favorit! Tack för din grymma blogg, du är bäst!
  Titta gärna in på min nystartade blogg mot anorexin men också om mycket annat, kramar 🙂

  Maja 2014-06-25 15:08:29 http://www.helathymaja.devote.se
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Ja jag älskar också färg på träningskläder, känns som man får lite extra energi av det 🙂

   idawarg 2014-06-26 09:08:38
   Svara
 • Sorry för stavningen, jäkla tangentbord!

  Elle 2014-06-25 13:46:10
  Svara
 • Åh vad jag önskade att TV4 hade tt träningsporgram med dig som Biggest ooser fast för vanliga människor att söka till, med vanliga menar jag folk som jag som är typ 167 långa väger mellan 65-74 och aldrig liksom kommer i ordning med träningen, ridbyxlåren och maten. 2 månaders bootcamp liksom.
  Hade sökt direkt!

  Elle 2014-06-25 13:45:55
  Svara
  • Svar på Elles kommentar.

   haha ja du får skriva till TV4 och önska det 🙂 jag är på! Annars får du delta på mina 6 veckors bootcamp till hösten om du bor i sthlm 🙂

   idawarg 2014-06-25 14:00:37
   Svara
 • Hej!

  Är detta inlägg ett samarbete med någon webbutik? Det är sällan svenska bloggare skriver ut om det är sponsrad eller ett samarbete. T.ex. finska bloggare skriver alltid ut on det är sponsrat/samarbete. 🙂

  hapsu 2014-06-25 13:43:55
  Svara
 • Den rosa är min favorit! Knalliga färger överlag gör mig på bra humör 🙂

  Matilda 2014-06-25 12:41:30 http://matildabennhage.blogg.se
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   ja jag älskar också starka färger på träningskläder! Känns som man får lite extra energi av det 🙂

   idawarg 2014-06-25 13:33:42
   Svara
 • Hej Ida!

  Jag älskar verkligen din blogg och du är en stor inspiration och motivation.

  Jag har tidigare dansat disco i många år och har p.g.a. lite knäproblem. När jag gör squats gör det ibland ont i knäna, gör jag fel när jag gör övningen? Om inte, finns det någon alternativ träning som tränar ben och rumpa, men som inte gör ont i knäna? När benen hamnar i 90 grader gör det inte ont, men när jag passerar det så ömmar det ibland i knäna. Ger squatsen resultat även om man bara går ner till 90 grader?

  Kram

  Helena 2014-06-25 12:25:34
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Hej fina du och tack för din kommentar! Jag förstår och det är svart att säga då jag skulle behöva se dig göra squatsen. Bäst är om du tar kontakt med en sjukgymnast som kan hjälpa dig att kolla tekniken och orsaken till att det gör ont för det ska inte göra ont. Denna kan också hjälpa dig med övningar som funkar för just dig. Lycka till Kram Ida

   idawarg 2014-06-25 13:36:01
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind