Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

@IDASFITNESS

20140624-104321-38601642.jpg20140624-104322-38602195.jpg20140624-104322-38602744.jpg

Senaste veckorna på instagram.

Vill ni ha mer ytliga uppdates från mig i form av bilder så glöm inte följa min instagram @idasfitness. Uppdaterar flera gånger om dagen.

Follow me on instagram @idasfitenss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Tack för inspiration till träning och livet 🙂
  En icketräningsrelaterad fråga 🙂 Hur sköter du ditt hår för att det ska hålla sig så långt och fint? 🙂

  Tina 2014-06-27 03:47:38 http://tinafinis.blogg.se
  Svara
 • vilka otroligt fina bilder !
  de där naglarna som du visade på en bild va ju magiskt vackra verkligen.

  Önskar att jag hade din kärlek till träningen, ska försöka att bygga upp den men det är riktigt svårt för mig tyvärr =(

  Sanna 2014-06-24 21:26:21 http://moonzanna.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga om olika anledningar till att träna och hur man ska förhålla sig.
  Jag är en tjej som älskar att träna då jag alltid känner mig piggare, starkare och gladare efter ett pass. Men jag har ibland funderat lite grann på vilket syfte jag gör det för. Ibland så känner jag att jag tränar för den skull att jag ska hålla mig smal, vältränad och fit osv. och det känns som en stor anledning till att jag tränar ibland och det känns ändå lite feel, för om jag skulle sluta träna ett tag och jag inte skulle ha lika mycket muskler så skulle jag inte vara lika nöjd över min kropp. Men samtidigt så missbrukar jag ju heller inte träning och kan även dagar då jag inte tränar unna mig saker och jag äter alltid varierad kost med alla näringsämnen. Men samtidigt, är det verkligen så fel att träna för att man vill ha en snygg kropp? visst ska man älska sin kropp oavsett om man har muskler eller ej men det kan väl ändå vara ok ändå? eller är det helt fel? Jag har ju tidigare haft anorexi och bara tränat av den anledningen att jag vill hålla mig i trim och på så sätt var träningen inte bra för mig. Men när jag tillfrisknat så blev träningen ett sätt att bli piggare och gladare och för att orka mer och träningen har verkligen varit en räddning i stressiga perioder samtidigt som jag tyckt det varit såå kul, dessutom äter jag alltid återhämtningsmål efteråt! Men fortfarande så tränar jag lite för att jag vill ha en snygg kropp. Är det fel att tänka så? så länge träningen inte går överstyr och kosten likaså? Jag är ju inte 100 % friskskriven från anorexin och det vill jag ju mer än gärna bli, men jag får träna så länge det inte dominerar mitt liv. Jag skulle så gärna vilja ha svar på detta så jag vet hur en vanlig, frisk människa som du t.ex. förhåller sig till träning och kost, så jag vet om jag ändå är frisk i mitt tänk på sätt och vis. Jag vill ju bara må bra och leva där jag äter gott, tränar, sover och samtidigt lever socialt och inte har en massa måsten.

  Vet inte om du förstod riktigt vad jag menade men hoppas iallafall du kan ge mig någon form av svar! Gillar verkligen din blogg föressten!! Kram

  Caroline 2014-06-24 15:21:51
  Svara
 • Jag kommenterade för någon månad sedan om att jag skulle börja ”ett nytt liv” och ta hand om min kropp. Det har väl inte alls gått så bra som jag tänkt men jag har iaf gjort några små förändringar.

  I förrgår kväll satt jag och funderade och kom fram till att jag har alldeles för mycket dåliga vanor. Jag röker alldeles för mycket, dricker alldeles för mycket alkohol och äter alldeles för mycket socker. Igår hade jag en dag helt utan cigaretter, alkohol och socker. Alkohol kan jag klara mig utan, mycket svårare är det utan socker och cigaretter. Så sjukt vidrigt när jag tänker efter och inser att min kropp är beroende av gift. Jag har sån fruktansvärt abstinens och det är ÄCKLIGT att man ska behöva må såhär när man stuntar i att stoppa i sig massa gifter. Blir så förbannad på mig själv som började röka (13 år). Kommer ihåg att jag sa att ”Men jag ska sluta när jag blir 18. Förstår inte varför det ska vara så svårt det är ju bara att sluta?” Yeah right… är 24 idag och röker mer än någonsin. På senare dagar har jag som sagt även blivit beroende av socker. Jag skulle på riktigt kunna gå in i köket nu och ta en matsked socker och stoppa in den i munnen.

  Jag är rädd för att jag vilken sekund som helst kommer gå och köpa cigaretter och godis. Vad är egentligen bäst? Ska jag göra som jag gör nu och helt utesluta båda grejerna eller trappa ner? Jag. blir. tokig.

  Elin 2014-06-24 13:17:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind