Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VINNARE AV #BREAKFREE OCH SIN DRÖMUPPLEVELSE

Samarbete med Braun.

Nu är det dags för mig att avslöja vinnaren i den STORA tävlingen #breakfree där man kan vinna sin drömupplevelse + en Braun Silk-épil SkinSpa 7979. Det har varit riktigt svårt att välja mellan alla bra bidrag men efter att ha kollat igenom alla flera gånger så har jag nu valt en vinnare och det är…

 20140619-102735-37655773.jpg

GRATTIS Moa! Du ska få åka till London tillsammans med din mamma! Wohoo.

braun silk epil

RECENSION AV BRAUN SILK-ÉPIL SKINSPA

Sedan så har ju jag också testat  Braun Silk-épil Skinspa 7979 nu i 2 månader som består av en epilator och en ansiktsborste.

Epilatorn – jag älskar denna lilla masikn. Jag är en person som gillar hållbara lösningar och att raka benen varannan dag är inte riktigt min grej. Därför älskar jag denna epilatorn som ger ett hållbart resultat i ca 3 veckor på mig. Eftersom den drar ut håren från botten så tar det längre tid för håret att växa ut vilket betyder att jag inte behöver fixa benen lika ofta vilket betyder mer tid till annat roligt 🙂

Ansiktsborsten – Den här har jag använt ca 3-5 gånger i veckan och det känns så skönt att få en riktig rengöring av hyn och man känner sig så mycket fräschare i hyn. Jag använder ingen foundation men gör man det kan jag tänka mig att det är ännu skönare att köra den här vid varje rengörning. Förutom att man blir ren så är den även väldigt skön och som en ansiktsmassage.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hur ont på en skala gör det att använda epilator? 1-10? 🙂

  Sara 2014-06-23 12:52:09
  Svara
 • HERREGUD!!!! Tusen tusen tusen tack!! Helt ofattbart!! <3
  / www.moalillgren.se

  Moa 2014-06-19 21:15:00
  Svara
 • Grymt! Välförtjänt vinnare. Grattis!

  Nike 2014-06-19 16:46:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind