Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RECEPT ACAÍ BOWL

acai2014-06-01-16-18-57_deco

God Morgon vänner! Hur mår ni idag? Själv mår jag kalas och har just fått i mig en underbar Acaí Bowl till frukost. Det har verkligen blivit en ny favorit hos mig och jag känner mig så glad och pigg efter jag börjat äta Acaí nästan dagligen. Inte så konstigt då det är klassat som ett superbär och innehåller massa anioxidanter och bla. järn och kalium som jag vet att jag har brist på. Men förutom att jag mår prima av det så är det så sjuuukt gott och jag gör en slags protein/glagg/bowl. Haha hur underbart låter inte det att äte nyttig glass till frulle?

RECEPT ACAÍ BOWL

1 ekologisk fryst banan, 1 fryst block Macacos Acaí, 2 ekologiska dadlar, 1 skopa Inflamino, 1 skopa Risprotein, 1-2msk Björksav. Toppar härligheten med skivad banan, nötter, havregryn och frön. MUMS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Ida och tack för mycket inspiration!! Jag bara undrar om det är stor skillnad på pulver och block med acai? Jag funderade dessutom om det går att köpa block i butik eller om det är nätet som gäller?! Kram!

  Malin 2014-06-20 14:51:00
  Svara
 • Vad kostar ett paket Macacos Acai? 🙂

  linnea 2014-06-19 07:30:00
  Svara
 • Hej Ida! Gillar verkligen din blogg och blir glad av att läsa att du vågar satsa på det du brinner för. Jag har själv precis utbildat mig till gruppträningsinstruktör och är supertaggad på en ny karriär! Tack för att du inspirerar 🙂 För några veckor sedan skrev du om att du skulle göra en juice detox med Raw clarity cleanse. Jag skulle vilja veta hur det gick och vad du tyckte om det, vad resultatet blev liksom? Kanske har du redan skrivit om detta och jag missat det, kan du länka till det i så fall? Är nyfiken.. 🙂

  Emelie 2014-06-18 10:22:00
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   hej Emelie och tack snälla för dina fina ord och grattis till utbildningen 🙂 ja jag gjorde morgon cleanse då jag drack 2 juicer innan lunch och sedan käkade jag som vanligt efter det. Jätte skönt att börja dagen med juice och den största fördelen är att magen får vila. Funderar på att under sommaren köra en hel dag med juice detox då man bör ta det i en lugnare period då man inte tränar så mycket. Juicerna var sjukt goda och jag kan verkligen rekommendera Raw Clarity. Kramis

   idawarg 2014-06-18 11:16:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt