Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BOOSTA MED NÄSSLA

nässeldrinkJag har börjat med en ny morgonshot som är fylld med näring som boostar kroppen. Varje morgon innan frukost tar jag denna lilla supershot som innehåller ca 1tsk Nässla Holistic, 3msk Björksav Holistic, 2msk Aloe Vera Holistic och lite pressad citron. MUMS så fräsch och vilken superstart på dagen.

Nässla – tillhör de mest näringsrika växter som finns. Nässla innehåller mycket mineraler, vitaminer, antioxidanter, flavonoider, klorofyll, essentiella aminosyror, proteiner, serotonin, acetylkolin etc. Nässla är särskilt rik på järn och klorofyll, vilket gör den till ett utmärkt medel för att stimulera blodbildning. Den är basisk och hjälper kroppen vid överskott på syra.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Ida. Apropå björksaven. Jag var en av dem som saknade en del saker i min goodiebag från eventet du höll i och jag har fortfarande inte fått hem de sakerna? Vet du vad som hänt? Mvh

  Kim 2014-06-15 22:50:00
  Svara
  • Svar på Kims kommentar.

   Hej Kim! Peter från Holistic ska ha mailat alla som saknade men kan hända att det hamnat i skräpposten eller så. maila honom på Peter.Hencz@holistic.se så hjälper han dig 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-06-16 10:12:00
   Svara
 • Hej ida. Jag är en 13 årig tjej på ca 57 kg. jag har problem med min självkänsla och självbild. jag tycker att mina lår och min mage är för stor. jag undrar om du har några fettförbränande övningar för just lår och mage. Undrar också om du har något tips på något nyttigare man kan äta en fredag/lördag kväll istället för glass/godis/chips. Tack för sjukt inspirerande blogg :))

  Emma 2014-06-15 19:36:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma och tack för din kommentar! Vad tråkigt att höra att du självkänslan inte är bra men du är inte ensam. Det är så viktigt att öva på den varje dag då hur smal/vältränad du än blir aldrig kommer vara nöjd för ens självkänslan är på plats. Börja säga minst 3 bra saker till och om dig själv varje dag tills du verkligen menar det. kanske låter löjligt men det funkar och självkänsla är något man måste träna på varje dag. Träningspass som du söker hittar du på min youtubekanal http://youtube.com/idasfitness Stor kram Ida

   idawarg 2014-06-16 10:15:00
   Svara
 • Har du testat crossfit? vad anser du om den typen av träning?:)

  Johanna 2014-06-15 18:53:00
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Ja jag har testat det och det kan både vara bra och dåligt beroende på vilka lärare man har. Crossfit är så brett och man skulle egentligen kunna kalla cirkelträning för crossfit också. Jag anser att man måste veta endel om kroppen och ha ganska god fysik innan man ger sig på många crossfitpass (om man inte har en grym lärare som lagt upp det på en bra nivå) Många pass går på tid och det är lätt att man kör på för snabbt och inte gör tekniken rätt i övningar. För vissa passar crossfit bra medan det passar mindre bra för andra. Testa och känn efter 🙂

   idawarg 2014-06-16 10:18:00
   Svara
 • Haj Ida!
  Är en aktiv tjej som undrar hur man kan tona sin kropp lite extra nu inför midsommar. Det är ju bara några dagar kvar. Jag är smal i mig själv, men har ändå en del underhudsfett. Jag springer o tränar på gym men vill ändå fixa det där sista innan fredag. 😉 Har du något bra tips på ett ”tonarpass” eller ”Köttarpass” ? 😀

  Jeanette 2014-06-15 14:25:00
  Svara
  • Svar på Jeanettes kommentar.

   Hej Jeanette! Ja det är ju väldigt snart midsommar och att få mindre synligt underhudsfett innan dess funkar inte. Men vill du ha grymma köttar/tonarpass så hittar du flera stycken på min youtubkanal http://youtube.com/idasfitness – Glöm inte prenumerera 🙂 Kramis

   idawarg 2014-06-16 10:21:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind