Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ETT HÄRLIGT BENPASS

20140613-090931-32971756.jpg

God Fredag mina fina vänner! Sitter och äter frukost och har grov träningsvärk i både över och underkropp. Wohoo, känns så underbart efter att ha varit träningsvärksfri i snart 2 veckor.

Igår körde jag ett härligt benpass. Gårdagens pass såg ut så här…

Uppvärmning: Jogg till gymmet + 20 squats med 20kg.

– 20 utfall med skivstång 30kg X3

– 12 höftlyft med skivstång 55kg X 3

– 10/sida enbensmarklyft 20kg X 3

Superset: 12/sida enbensbenpress 70kg + 10 benspark 30kg X 3

Superset: Wargens buttspecial i Cable Cross (Ska filma den till er någon dag) + Upplyfta Höftlyft med 20kg

Gick hem med 2 spagettiben och idag är de minst sagt lite möra. GÖTT!

Idag jobbar jag fram till lunch och efter det har jag en plåtning och intervju med tidningen SOLO och ikväll är det träningsevent på House Of Shapes med Alexandra och Hannah. Wohoo vilken fredag!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida!

  Jag funderar på hur man ska tänka kring antalet set då man styrketränar. Jag har själv alltid kört 3 set x 12 eller 15 rep utan att egentligen reflektera över varför. Det finns mycket information om vilket antal reps som är lämpligt för villka mål, men vilken effekt har antalet set på träningen? Hur tänker du? Vad blir skillnaden i resultat av att köra 3 respektive 5 set?

  Tack för en bra blogg! / F

  Frida 2014-06-14 13:03:00
  Svara
 • Hej Ida! 😀
  Jag har börjat att fundera på frukost biten. Nu förtiden äter jag alltid havregrynsgröt till frukost på jobbet vilket jag är ganska nöjd med men har märkt på senare tid att jag blir väldigt ”tung” i magen och får ofta ont i magen efter de. Så nu funderar jag på om man kan ersätta det och dricka smoothies istället för frukos? och hur länge skulle du säga att en sån håller i kylen? Typ övernatten om man gör den kvällen innan?
  Tack för en as grym blogg! 😀

  Emma 2014-06-13 17:02:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma! Jag förstår vad du menar. Vissa dagar är gröten perfekt men vissa dagar känns den lite tung och då brukar jag köra smoothie istället. Smoothien håller absolut över natten bara att den kanske inte är lika god. Men vad jag brukar göra är att förbereda alla ingredienser dagen innan så det bara är att mixa den när man kliver upp 🙂 Jag har köpt en take away mugg som jag tar med till jobbet 🙂 Kramis

   idawarg 2014-06-14 09:53:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind