Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CHARLOTTE BONDE I SAMARBETE MED CHILDHOOD

charlottebondeEn kompis till mig jobbar med den duktiga designern Chalrotte Bonde och hon berättade om detta fina halsband här ovan som inte bara är superfint utan också är designat i välgörande syfte. Genom att köpa ett halsband bidrar man till World Childhood Foundation och deras arbete för alla världens bar och deras rätt till en trygg barndom. Du hittar halsbandet på charlottebonde.com och varenda krona för halsbandet går oavkortat till Childhood.

Perfekt present till något du tycker om eller varför inte till dig själv. 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida!
  I samband med denna surfresa du gjort med lapoint, tror du inte det finns någon möjlighet att du kan fixa fram någon rabatt för oss så att vi också har möjlighet att åka på något sådant fantastiskt? Jag vet, jag är jätte-rak på sak, men det är sant. Ni inom bloggvärlden brukar vara hemskt duktiga på sådant, och företag brukar oftast gå med på sådant för er 🙂

  //paulinasuonvieri.blogg.se

  paulina suonvieri 2014-06-10 14:47:00
  Svara
  • Svar på paulina suonvieris kommentar.

   Hej Paulina! Vet du jag hörde av mig med en gång till la Point och frågade och de kunde erbjuda alla mina läsare 10% på vilken av deras läger som helst om man anger IW14 vid beställning 🙂 Trodde först inte att de skule gå med på det då nästan alla camps brukar bli fullbokade men de var snälla, så ha så kul på resan 🙂

   idawarg 2014-06-10 15:40:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind