Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BOYFRIEND JEANS

boyfriend jeansJag har ett par nya älsklingar som jag flyttat in i och det är mina boyfriend jeans. Ni har frågat som galningar om vart de är från och de går att köpa HÄR.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Jeansen ser mycket snyggare ut på dig än Nelly modellen

  Ella 2014-06-15 23:09:00
  Svara
 • God morgon 🙂 Snyggt som bara den på dig, jag har testat sådana jeans men jag vet inte, känner mig inte bekväm…*haha*
  Kram och ha en fin dag

  Browneyedgirl 2014-06-11 06:38:00
  Svara
  • Svar på Browneyedgirls kommentar.

   Åh tack fina du. Haha man kan inte känna sig bekväm i allt. Jag är en liten pojkflicka så jag älskar ju lite baggy 🙂 Kramis

   idawarg 2014-06-11 10:27:00
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag är en tjej som tränar mycket, spelar fotboll på hög nivå bland annat så vältränad, det är jag. Dock har jag så jäkla svårt att hålla kosten på en bra nivå, varje dag. Jag är grym på att äta nyttigt ibland, tex om jag bestämmer mig för det så är jag grym hela veckan fram till helgen, oftast. Men då tänker jag att jag ska unna mig, men jag kan verkligen inte hejda mig från att äta lite och lagom. Har jag tex varit med några kompisar hemma hos någon av dom och vi äter lite godis så äter jag lagom då, men sen när jag kommer hem så blir tanken ”eh, kvällen är lix ändå förstörd” och så äter jag allt onyttigt jag kan komma åt.. Sjukt jobbigt för jag känner mig så onyttig då… och jag vet inte riktigt hur jag ska komma bort från det.. Har du några tips?
  En annan fråga jag har är om du tycker att tuggummi är ett bra sätt att hålla sig undan sötsuget? tänker på sockerfria tuggummin.(Där är jag dock likadan, tar jag tuggummi efter maten en vardag så kan jag inte ta ett utan jag kan äta en hel påse…..) Dock blir jag så himla svullen i magen av det. (ändå gör jag ofta) ..

  Karro 2014-06-10 22:32:00
  Svara
  • Svar på Karros kommentar.

   Hej Karro! jag förstår ditt problem då jag hade samma innan jag slutade helt med socker. Jag är en allt eller inget människa så att äta lite lagom av godis funkade inte för mig då när jag väl åt triggade igång sötsuget och det blev godis varje dag. Känner du att det är ett problem skulle jag råda dig att försöka sluta med godiset. kan du inte istället köpa färska frukter och skiva upp, med naturella nötter och bär tex. Angående tuggummi så skulle jag precis fråga om du inte får ont i magen när jag såg att du redan skrivit det. Tugummi innehåller massa sötningsmedel och annan skit som ej är bra att få i sig och kan ge problem med magen. För 1,5 år sedan tuggade jag typ 1/2 paket om dagen och fick panik om jag ej hade tuggummi men nu har jag slutat helt och det är så skönt. Så testa en period utan både socker och tuggummi 🙂

   idawarg 2014-06-11 10:26:00
   Svara
 • vad härligt med en stor blogg som ändå svarar på kommentarer! 😀 detta behöver du dock inte svara på, haha, men snygga brallor 😀
  www.isabyl.blogg.se

  isa 2014-06-10 22:10:00
  Svara
  • Svar på isas kommentar.

   Tycker det är viktigt att ha en dialog med mina läsare och försöker svara på så många kommentarer jag hinner 🙂 Man hinner inte alltid men gör mitt bästa. Tack snälla 🙂 Kramis

   idawarg 2014-06-10 22:14:00
   Svara
 • vilken storlek har du ? 🙂

  anonym 2014-06-10 21:48:00
  Svara
 • Hejsan Ida! Jag är en tjej som har löpt intensivt i ca. 2.5 år jag springer oftast 6-8 km och på asfalterade vägar. PÅ senaste halvåret har allting bara gått utför då jag blir superstel i benen och mjölksyran samlas redan i början av löprundan, de blir trötta direkt och jag blir bara sämre både konditions och tekniksmässigt, jag vill ha bra kondition hur ska jag göra?

  anna 2014-06-10 19:33:00
  Svara
  • Svar på annas kommentar.

   Hej Anna! Min första tanke var, vilar du tillräckligt? Låter du kroppen återhämta sig från löprundorna. Jag rekommenderar alltid allsidig träning och skulle verkligen rekommendera att varva löpning med både yoga och styrketräning. Sedan så måste du variera löpturerna genom att tex byta tempo och sträcka och även köra intervaller. Det är ett grymt sätt att förbättra konditionen på 🙂 Kramis

   idawarg 2014-06-10 21:05:00
   Svara
 • Hej Ida:)
  Jag skulle behöva lite tips. Jag ska åka till utlandet med min kille den 4juli. Just nu så skäms jag otroligt mycket för min kropp och vill helst inte visa mig ute i shorts eller linne/t-shirt. Jag har haft ett ganska jobbigt år, så träningen har blivit lagt lite på hyllan(eller ganska mycket). Jag skulle vilja må lite bättre i min kropp och få den lite mera slank och ´´fit´´ och gå ner lite i vikt då det satt sig mycket på mina armar, mage och lår. Har du några bra övningar så att jag kan våga ha bikini på mig på semestern?

  Lisa 2014-06-10 19:23:00
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa! Du ska absolut inte skämmas över din kropp. Din kille gillar dig för den du är och gör han inte det så är han inte värd att ha. Ta tag i kosten och undvik socker och snabba kolhydrater och börja träna/motionera. Du hittar massa grymma pass och övningar på min youtubekanal http://youtube.com/idasfitness och fler kommer så glöm ej att prenumerera 🙂

   Häng även på mina veckans utmaningar varje måndag så kommer du komma långt. Kramis

   idawarg 2014-06-10 21:07:00
   Svara
 • Hej Ida 🙂 skulle inte du kunna berätta mer om din surfresa? Var det bara svenskar? Åkte de flesta med någon de kände eller kunde man åka själv?? Hur hjälpte ledarna till? Var de duktiga?? Kram

  Elin 2014-06-10 18:43:00
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Surfresan var grym och du kommer få se allt i mina program som sänds söndag och torsdagar på min youtube kanal http://youtube.com/idasfitness Ligger just nu en teater uppe från resan 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-06-10 21:08:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind