Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WARGEN GOES PORTUGAL – TEASER

Nu mina vänner kommer redan första teasern från min surfresa till Portugal. Hur gött ser det inte ut att vara? 

Production by: Lucid Productions

Kommer släppa nya avsnitt med både surfavsnitt och även massa nya härliga träningspass varje söndag och torsdag framöver så in och prenumerera på min youtubakanal HÄR så missar ni inga nya uppladdningar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej Ida! Grym film! Superkul att se och läsa om surfcampen i Portugal! Mycket för att jag ska dit själv senare i sommar ;-D Jag undrar, hittade du någon favvisrestaurang eller café i Ericeira att tipsa om? Tack för sjukt bra inspiration! Kram

  Kristin 2014-06-09 21:04:00
  Svara
  • Svar på Kristins kommentar.

   Å vad kul att du ska dit. Vi hade en favvorestaurang som gav oss grym mat superbilligt men tyvärr har jag glömt namnet på den nu :S Ska kolla med de andra om någon kommer ihåg! Kramis

   idawarg 2014-06-09 21:52:00
   Svara
 • Kul ida!! Jag var också i ericeira under den veckan fast på ett annat camp. Hoppas ni hade kul dey hafe jag. Tack för en kanonbra blogg! / Frida

  Frida 2014-06-09 19:23:00
  Svara
 • Åh detta ser så underbart ut!
  Jag vill själv åka på en surfresa, gärna i höst, och efter att ha sett och läst om din resa har jag funderat på lapoint (för det e dem du åker med va?). Kan du berätta mer om organisationen? Berätta om priser, upplägg osv? Jag gör denna resa nämligen i samarbete med mitt gymnasiearbete så jag vill att det ska vara en bra resa! Hoppas du kan hjälpa mig, och säkert fler som är sugna på att höra om detta! 😀

  //paulinasuonvieri.blogg.se

  paulina suonvieri 2014-06-09 15:00:00
  Svara
  • Svar på paulina suonvieris kommentar.

   Ja det var fantastiskt! Organisationen var grym. Det är olika priser från vecka till vecka men runt 4000-5000kr för 7 dagar övernattning, 7 frukost, 5 surflektioner mm. Flyget betalar du separat. Jätte trevlig personal och supersköna människor. Just Portugal/Ericeira som vi var i var supermys. Ska du åka sent på hösten vet jag att de rekommenderar Costa Rica som ska vara ett av de bästa ställena. Jag funderar själv på att dra dit. Du hittar all info på lapoint.se 🙂 Kram Ida

   idawarg 2014-06-09 20:28:00
   Svara
 • men guud vad det ser härligt ut!!

  Erica Kullberg 2014-06-09 09:06:00
  Svara
 • Hej!
  Vet inte om någon annan har samma problem,men när jag klickar mig in på er bloggportal så har det inte skett någon uppdatering sen 5.6.2014 på era bloggar…men idag när jag gick via din gamla blogg in till din nya blogg så hitta jag till dina nya inlägg?? försökte sedan igen klicka på ex. alexandra brings blogg och där har det inte skett någon förändring(inlägg senast från 5.6.)…Kanske hon inte har gjort några inlägg men du har ju helt tydligt och ändå ser jag inte nyare inlägg än senaste Kickstart-inlägget? Något man kankse borde kolla upp om andra haft samma problem(eller så är det bara min dator..)? Problemen har upstått nu när ni bytt bloggportal.

  Camilla 2014-06-09 06:21:00
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Jo du är inte den enda tyvärr. Tekniken strular och de håller på att försöka lösa det. Följ bloggen via bloglovin så ser du de nya inläggen + rensa historiken på datorn. Jag hoppas snart att allt är på banan igen 🙂 Kramis

   idawarg 2014-06-09 20:29:00
   Svara
 • Skulle du kunna skriva lite om sträckningar i muskler och hur man undviker det? Jag vill så gärna ut och springa men sträckte vaden senast jag var ute. Vad ska jag göra?

  Http://vickiso.com

  Vicki 2014-06-08 21:08:00
  Svara
  • Svar på Vickis kommentar.

   Det är bara att vila tills det gått över. Besök gärna en sjukgymnast också som kan hjälpa dig med övningar mm. Kramis

   idawarg 2014-06-09 20:30:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind