Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN EKOLOGISK PRESENT

organic skin care

Nu är jag hemma i Sverige igen och när jag kom hem så låg ett mycket trevligt paket med ekologisk hudvård och väntade på mig med…

Ciamed Serum C – Som är ett återfuktande serum som ger lyster och en jämnare pigment. 

CC-cream by Almea – En lite mer täckande kräm än BB-cream som kan användas som en färgutjämnare eller som en mindre täckande variant av foundation.

Ciamed 24h Antioxidant Som är framtagen för torr hud med naturliga ekologiska oljor som ger fukt. 

Ser verkligen fram emot att testa dessa och speciellt de 2 återfuktande krämarna då min hud är väldigt torr efter allt saltvatten och sol jag utsatt den för under min surfvecka. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej!
  Ar det fortfarande bara jag som kommer till Kickastart inlagget nar jag klickar pa startsidan? Jag kommer liksom inte till de nya inlaggen utan maste ga in via kommentarerna for att klicka mig vidare. Kanns inte som det ska vara sa eller? Jag ar i Grekland men borde val inte ha med det att gora?

  Angelica 2014-06-09 10:28:00 http://www.angelicers.shapemeup.se
  Svara
  • Svar på Angelicas kommentar.

   Nej det är något fel på bloggen tyvärr 🙁 Jag ligger på teknik som bara den. Jag uppdaterar alltid minst 2 ggr/dag så ser du inget nytt inlägg så är det något knas. Bäst just nu är att följa min blogg via bloglovin, men det ska snart vara fixat. 🙂

   idawarg 2014-06-09 13:31:00
   Svara
 • Hej Ida! Först och främst massa tack för din underbara blogg. Du skriver bra, tar fina bilder och inspirerar med kost, hälsa och träning. Jättehäftigt med surfvecken, du är grym 😀
  Jag har börjat utesluta mjölkprodukter dels för att se hur min kropp reagerar men också för att jag har problemhy och har hört att överkonsumtion av mejeriprodukter kan vara en bov i dramat. Älskar verkligen yoghurt, ost, mjölk, grädde så ska bli intressant att se vad som händer. Jag förstår att du också äter mjölkfritt (alltså inte bara laktosfritt) och undrar om du skulle kunna ge tips på dina favorit-ersättningsprodukter till typ mjölk och yoghurt och ost? Stor kram <3

  Malin 2014-06-08 11:30:00
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Hej fina du och tack snälla! 🙂 Härligt att du kör mjölkfritt, det kommer göra din kropp gott. Mina favoriter är kokosmjölk, havremjölk, havre grädde, havre crème fraische, mandelmjölk, havre yoghurt mm. Sedan gör jag smoothies istället för yoghurt vilket funkar kalas. Kramis

   idawarg 2014-06-09 13:33:00
   Svara
 • Hej Ida! Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om drycker, så som Aloe Vera, Aloe Vera diet, celsius, vitamin well o dem? Om de är nyttiga, varför man ska dricka dem osv?? Kram. 🙂

  Linda 2014-06-08 10:06:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind