Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I DID IT

surf25 surf23 surf21 surf24 surf26Okej nu har denna surfveckan kommit till ett slut och vi är på väg hem. Så jäkla stolt över mig själv att jag lyckats surfa hela veckan och jag hade lätt kunnat stanna 1 vecka till på La Point Surf Camp och bara hängt. Älskar stämningen här. Alla bara chillar och är så sköna! Jag kommer lätt åka med La Point igen. Funderar på Costa Rica till hösten. Vet att de resorna är lite mer inriktade på Yoga vilket jag verkligen skulle gilla.

Har i alla fall haft en grym vecka i Portugal och ska bli härligt att komma hem till Sverige också och träffa er på eventet i veckan 🙂 

Ha en grym lördag mina vänner! <3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • alltså det ser så himla härligt ut!! 😀

  fitnessfelicia.myshowroom.se 2014-06-09 21:28:00
  Svara
 • ameeeen, så avunsjuk! fy vad härligt det ser ut!

  fitnessiisters.shapemeup.se/ 2014-06-08 17:27:00
  Svara
 • Oh my Fucking Goodness! Så känner jag efter att följt dig på ditt fat burning workout pass på youtube.
  Jag är en tjockis som sen årsskiftet gått ner 15kg (har bara 20kg kvar ;))med hjälp av Paleo. Med en lättare kropp kom sug efter att röra på sig så jag började träna på att löpa i intervaller. Senaste för många veckor tillbaka är motivation och vanorna totaly gone :(. Jag tänkte a va fan jag prövar ett sådant klipp jag såg på youtube som är med dig, det ser ju lätt och roligt ut. Jag är obviously inte särskillt fit ;). Nu ska jag se till att träningen blir av och innan semester alltså om 5v så ska jag klara att göra två varv av det passet perfekt! Har nog hittat en ny inspiration, du.

  Sabina 2014-06-08 15:57:00
  Svara
  • Svar på Sabinas kommentar.

   Haha underbart att höra! De där passen är inte att underskatta, de är så galet jobbiga. Fler pass kommer ut snart så håll utkik 🙂 Tack snälla vad glad jag blir att höra. Stor kram på dig

   idawarg 2014-06-09 13:36:00
   Svara
 • Åh vad jag saknar detta! Vilka tränare hade du?

  MIkaela 2014-06-08 10:20:00
  Svara
 • Härligt att du haft en toppen vecka 🙂 Att surfa verkar jätteskoj. Måste vara en härlig känsla att åka på en stor våg…
  Hoppas resan hem går fint. Kram och ha det bäst <3

  Browneyedgirl 2014-06-08 08:16:00
  Svara
 • Så coolt att göra en sådan resa! Har alltid velat åka på en äventyrsresa och jag hoppas du haft det så grymt roligt! 🙂 Har alltid velat testa på surfa! 🙂

  Sofienordberg.se

  sofienordberg.se 2014-06-07 22:59:00 http://sofienordberg.se/
  Svara
 • Hej och tack för en inspirerande blogg 🙂
  Jag har en fråga angående träning av rygg och mage. Det är så att jag blir helt slut (sådär skakig) i ryggen av i princip ingenting. Skala potatis över diskbänken, vika tvätt osv när man står lite böjd hängande om du förstår? Det här märks även när jag tränar då jag ofta blir sådär matt och skakig innan jag ens fått upp nåt ”flås”. Planerar att bli gravid om ett år ungefär och är lite rädd för hur min rygg skulle klara detta. Har du tips på stärkande övningar som skulle passa mig? 🙂

  sara 2014-06-07 19:42:00
  Svara
  • Svar på saras kommentar.

   Låter som du skulle behöva lite styrketräning för ryggen. Latsdrag, olika former av rodd, chins mm. Skulle dock rekommendera att anlita en PT några gånger för att få hjälp med teknik mm och kanske övningar för andra muskelgrupper som behövs stärkas upp. Att bära på ett barn är tungt 🙂 Kramis

   idawarg 2014-06-09 13:39:00
   Svara
 • Hej Ida,

  Måste börja med att säga, DU ÄR MIN STÖRTA INSPIRATIONSKÄLLA!! Många träningsbloggar förmedlar hets och ångest och jag har till stor del fått sluta läsa vissa pga att jag inte känner mig tillräcklig. I din blogg finns det en balans och den har förmedlat och smittat av sig på mig. Idag älskar jag mig själv, min träning, mina hälsosamma mat och allt livet har att arbjuda och mycket tack vare dig. Bloggvärlden är himlans bra ibland 🙂

  I alla fall, jag undrar om du hade kunnat skriva lite mer om ditt privata liv? Dvs din pojkvän, vänner, visa dinm lägenhet osv. Även om träning och hälsa är det man vill läsa om till 90 %, så hade det varit kul att få se den andra bilden av dig också.

  Kram

  Maria 2014-06-07 09:19:00
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria och tack snälla fina du vad glad jag blir, din kommentar gjorde min dag <3

   Jo jag har funderat på det då många frågar efter lite mer privat men jag har dragit mig för det eftersom jag inte tror att någon tycker det är intressant. haha, det är ju bara mitt vanliga liv. Men jag kommer bli lite mer personlig och privat på min youtubekanal och när lägenheten är klar så ska jag visa den i ett videoinlägg tänkte jag 🙂 Ha en fin dag. Kramis

   idawarg 2014-06-09 13:41:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind