Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN NYA ÄLSKLING – MYBKR

Jag måste berätta om min nya kärlek! Jag har alltid med mig vattenflaska vart jag än går och innan har jag använt mig av plastflaskor. Det är inte bra att återanvända plastflaskor då de ger ifrån sig gift och speciellt om flaskan blir varm. FY!

Men nu har äntligen de snygga vattenflaskorna från MyBkr kommit till Sverige. Alla i L.A. går runt med dessa glasflaskor med pastelldfärgade gummifodral(giftfria) och även jag + alla tjejer som deltog på mitt event i helgen. Vill man bli ägare till en sådan fantastisk flaska så hittar man den på kicks.se och från 1 juni kommer de finnas på Doctor Salad, Yoga Yama, BeCore och eleven.se.

Jag har 2 stycken, en i peach och en i pink 

mybkrmybkr1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Ida! Får jag frga lite snabbt, vad kallas färgen på din flaska ”peach” på kicks hemsida? 🙂

  Helen 2014-06-11 13:00:00
  Svara
 • Jag köpte två efter att ha sett dina! 😀 så fina!!!!

  Nilo 2014-06-05 12:36:00
  Svara
 • Snygg!

  På min blogg hittar du allt du behöver för att leva ett hälsosamt liv.
  Workoutvideos, tips på träningsscheman och övningar, recept, svar på
  kommentarer och självklart en massa träningsengergiboost! Welcome

  sofienordberg.se

  sofienordberg.se 2014-06-04 13:44:00 http://sofienordberg.se/
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en fundering som jag hoppas att du kan hjälpa mig med. Jo det är så, att jag har sedan jag var liten dragits med olika allergier och eksem. Det jag besväras mest av idag är min pollenallergi och min eksem som aldrig vill bli bra och jag börjar tröttna på att smörja och smörja med massa krämer utan att det ger någon förbättring. Jag har läst en del om hur kosten kan påverka dessa saker och att många blivit hjälpta genom att utesluta gluten, socker och mjölk ur sin kost och har börjat fundera på att själv testa det. Dock är jag lite orolig för hur jag främst ska göra med mjölken. Just vad man ska använda istället är väl inte problemet, mer att de alternativa produkterna som havremjölk t.ex. är så mycket dyrare och jag är student och har en ganska begränsad matbudget. Dessutom undrar jag vad man kan äta som sås till maten? Jag älskar sås och tycker maten blir väldigt torr och tråkig utan det. I typ all sås så tillsätter man ju någon slags mjölkprodukt. När det kommer till gluten så äter jag havregrynsgröt till frukost varje morgon och har förstått att vanligt havregryn kan innheålla gluten och att man ska köpa ”rent” havregryn, är det mycket dyrare än vanligt havregryn? Jag äter även müsli ibland, finns det glutenfri müsli att köpa i affären eller är det bäst att göra egen? Att utesluta socker är däremot något som jag inte ser som ett större problem. I dagsläget äter jag godis/chips max två gånger i veckan, kakor och liknande äter jag kanske max två gånger i månaden, jag dricker nästan aldrig läsk. Så ja, jag har inget sockerberoende och kan nog utesluta det ganska lätt. Min sista fundering är hur jag ska lägga upp detta. Jag funderar på om det bästa vore att börja med att helt utesluta det jag tror ska gå lätt (socker) och börja med att trappa ner på det som känns svårare (mjölk och gluten) eller ska jag utesluta allt på en gång? För mig känns det sistnämnda just nu väldigt omotiverande och då känns det som att jag kanske skulle ge upp till slut. 🙁

  Nu blev detta väldigt långt men jag hoppas att du orkade läsa igenom allt och att du i alla fall kan ge mig lite mer klarhet i det hela. Kram!

  Denice 2014-06-04 13:17:00
  Svara
 • Hej! Börjar med att säga tack för en underbar och inspirerande blogg! Nu till min fråga
  Jag har bestämt mig för att sluta dricka alkohol för en tid framåt, kanske för alltid, men jag vill inte sluta gå ut för det och när man dansar blir man svettig och behöver dricka. Har du några tips vad man kan dricka som är relativt nyttigt, det vill säga sådant som inte är en sockerbomb, förutom vatten?

  sandra 2014-06-04 13:15:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind