Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PROMENERA MERA

För er som är nya hä på bloggen så kan jag berätta att jag varje vecka har något som heter Veckans Utmaning. Varje måndag kl 7.00 kommer det upp en ny utmaning som man kan delta på både här i bloggen och på instagram då man hastagar sina bilder med #wargpower. Denna veckan så utmanade jag er läsare att gå minst 5 st morgonpromenader på minst 40min/st och det var ett bra drag på er.

Här är de bloggar som ställt upp + några av alla fina bilder från #wargpower.

DELTAGARE VECKANS UTMANING

Sara

Maria Nilsson

It´s a healthy lifestyle

Mikaela Svarfvar

Emelie

Louise

Mimmi

Nicole

Jasmine

Johanna

frida

wewellness

Erica

Olivia

Anna

Missy

Frida

Amina sk

Malin LS

Lovisa

jennifer molin

Jessica

Tilde

Lova Molin

bild-8bild-9

Så jäkla grymt jobbat av er och så härligt att se alla dessa fina naturbilder som dykt upp denna veckan. Underbart! Imorgon kl 7.00 kommer en ny fantastisk utmaning och jag hoppas att ni alla är på den?! 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Vilken rolig grej, utmaningar kan sporra! Och morgonpromenader är ju hur skönt som helst, speciellt sommartid när det är ljust! Kanske ska ta en imorgon!? 😀

  www.isabyl.blogg.se 2014-06-02 22:12:00
  Svara
 • Hej Ida! Jag har ett problem som är ett ganska stort komplex hos mig så jag hoppas verkligen att du kan hjälpa mig med detta. Min rumpa ser snygg ut i profil, men bakifrån ser den typ lite fyrkantig ut. Jag har dom ingropningar vid sidorna på rumpan, hoppas att du förstår vad jag menar! Kan du snälla ge mig tips på vilka övningar som jag kan göra för att förminska ingropningarna, lixom träna sidorna på rumpan? Jag har tillgång till gym så är det övningar som det krävs utrustning för att kunna utförs det så är det inte ett problem! Vill verkligen få den rundare, kram 🙂

  Alicia Jonsson 2014-06-01 18:13:00
  Svara
  • Svar på Alicia Jonssons kommentar.

   Hej fina du. Enbensövningar är grymma för att träna upp de små rumpmusklerna på sidan och tex sidogång med gumming 🙂 kramis

   idawarg 2014-06-02 08:42:00
   Svara
 • Hej Ida! Hur mycket björksav ska man dricka varje morgon?

  Elli 2014-06-01 17:50:00
  Svara
 • Kul med utmaningar! Fortsätt med det, kul för oss som gillar träning, sen är det ju bra motivation också både för nybörjare och erfarna. 🙂 http://perssonduvet.blogg.se/

  Joinoo 2014-06-01 13:22:00
  Svara
 • Jag är lätt på imorgon! Nu kör vi 🙂

  anna 2014-06-01 13:14:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind