Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IDAG ÅKER VI OCH IMORGON SMÄLLER DET

Idag är det lördag vilket betyder att jag åker till Portugal och surfar wihooo. Planet går i eftermiddag och just nu i skrivande stund har jag inte packat en enda sak. Haha typiskt mig, har sååå mycket att fixa! Vart har jag mina sommarkläder liksom?! Jaja det löser sig och jag är så sjukt taggad!!!

Tack för alla önskemål om vilka dagar jag ska släppa videos på youtube. Efter att ha kollat igenom alla kommentarer så är söndag och torsdag de dagar ni helt vill och det var faktiskt de 2 dagarna jag själv funderade på så de är spikade. Imorgon släpper jag en ny video och beroende på hur nätet är i Portugal så hoppas jag kunna släppa en på torsdag också. SÅ söndagar och torsdagar är videodagar så glöm inte gå in HÄR och prenumerera på min kanal.

Nä nu är det dags för mig att sätta lite fart för att dra till Portugal. Ha en grym lördag så hörs vi imorgon igen och då SMÄLLER DET kan jag säga! Från och med nu så använd endast idasfitness.se när ni ska komma till min blogg 😉

20140317-173211.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind