Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EKOLOGISK SPRAYTAN BEAUTY STOCKHOLM

Igår var jag hos bästa Ludmila på Beauty Stockholm och gjorde en Ekologisk Spraytan! WOW vad jag älskar det! Tar 10 min och sedan är man brun som en pepperkaka och på mig brukar det hålla i 1-2 veckor. Känner man sig någon gång på riktigt dåligt humör eller är inne i en period man känner sig lite nere så kan jag garantera att en soldusch piggar upp en rejält! Om inte solduschen gör det så gör definitivt Ludmila det för gulligare tjej får man leta efter!

Nu gör jag inte spraytan regelbundet (även om jag skulle vilja det), utan jag gör det ibland inför tillfällen då jag vill vara lite extra fin. Imorgon är en sådan dag då jag ska fota ett nytt omslag. Wohoo vad kul det ska bli!

 –

Vill ni också boka spraytan hos Ludmila på Beauty Stockholm hittar ni henne HÄR.

bild (3)

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Sjukt fina jeans? Var kommer de ifrån? 🙂

  Cecilia 2014-06-04 09:39:00
  Svara
 • Snygga jeans! Snygg bränna 😀

  Jessica 2014-05-29 08:59:42 http://photohugs.se
  Svara
 • Hej!
  Jag har mycket länge haft komplex för min mage.. Kom sedan fram till att jag är laktos, och magen har blivit mindre uppsvälld, men den är ändå inte så platt som jag hade velat. Jag har gått ner väldigt mycket i vikt i mina försök till att få en plattare mage (vilket inte var meningen!) Jag vet bara inte hur jag ska göra… Jag är i princip bara skin och ben, men området jag försökt förändra är det ända som inte förändras!

  Vad är dina tips för att gå upp i vikt utan att allt lägger sig på magen?
  Vad kan man göra för att få en plattare mage?
  Och syns dina magrutor alltid? Även när du inte spänner?

  Tacksam för svar!
  Mycket kärlek // Desperata Josefin <3

  Josefin 2014-05-28 21:59:17
  Svara
 • Gud vilka snygga jeans!! 😀

  Rebecca 2014-05-28 21:34:56
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har nyligen hittat hit till din blogg, och tycker att du är fantastiskt inspirerande! Jag har en fråga som du kanske kan svara på? Jag har nämligen kämpat i ca 1/2 år för att få synliga magmuskler och tränar magen ofta, men utan det resultat jag önskat. Jag är ganska underviktig (BMI 17, 4), gör det att man får svårare att bygga muskler? Har du några tips för att få snygga magmuskler?
  Tack för en superba blogg!
  /Ottilia

  Ottilia 2014-05-28 15:03:14
  Svara
 • Din kropp ser helt fantastiskt ut! Du ser helt otroligt sund, stark och hälsosam ut – det strålar verkligen om dig, inside & out!
  Önskar verkligen att jag kunde få en kropp som ser lika sund och stark ut som din. Själv ser jag mycket ”tanigare” ut och är mindre i kroppen…Hoppas att jag sakta men säkert kan bygga upp en kropp som mer liknar din typ!

  Måste även passa på att vara ytlig i ett ”jag anser att du har de ‘perfekta’ brösten!! Precis sån storlek som jag vill ha 😀 Verkligen lagom enligt mig! Hoppas du tar det som något positivt och inte bara ytliga kommentarer, för jag tycker verkligen att du verkar vara en helt fantastisk jordnära person med en härlig konversation till dina läsare och enormt mycket kunskap.

  Fortsätt på samma sätt. Du är så grym! Kram Ida

  Ida 2014-05-28 11:29:14
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind