Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGS ATT ÅTERFUKTA

På lördag drar ju jag och surfar i Portugal på La Point surfcamp och jag är så galet taggad och börjar få lite resfeber! Haha.

Som jag berättat tidigare så har jag blivit mer noga med att använda ekologiskt och naturligt även på min hud och speciellt med de produkter som jag använder dagligen. I Portugal blir det förhoppningsvis en hel del sol vilket gör huden torr så de här produkterna kommer jag packa med mig. Alla är ekologiska och naturliga utan massa gifter i som det är mängder av i andra solkrämer deoderanter och hudkrämer.

1. Solkräm. // 2. Dagkräm. // 3. Morotsolja.

Solkram_karotenLOWFuktgele_Fri_LOWMorotsolja_Ny_low

Min favorit är verkligen morotsoljan då den är så fet och härlig att smörja på ett par torra ben och det bästa av allt är att den ger lite extra färg och lyster så man ser lite brunare ut.

Jag har frågat Rosenserien och har fått möjlighet att ge er rabatt i deras webshop som ni hittar HÄR. Så skriver ni i koden ros vid betalning så får ni hela 100kr rabatt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Åh så kul att du ska åka med la point. Är jätte sugen på att åka med dem också. Du får berätta om din resa på bloggen :)!

  Jennie 2014-05-28 20:07:18
  Svara
 • Hejsan
  Jag kunde inte heller beställa och jag har testat hela dagen, skrivit in ros vid kupongkod och får upp ”kupongkoden hittades inte. Försök igen”
  Kram Jessica

  Jessica 2014-05-27 22:57:31
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Hej igen
   Har själv kontaktat dem och har kontakt med en tjej där som fixar en beställning via henne och så fixar hon även rabatten.
   Kram

   2014-05-28 11:49:22
   Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Jag kollar med rosenserien och återkommer snart vad som kan ha blivit fel? Kram Ida

   idawarg 2014-05-28 11:14:53
   Svara
 • Hej! Jag lyckas inte få rabattkoden att fungera 🙁
  Har skrivit in den under”ange kupongkod” men den funkar inte.
  Hittar ingen annanstans att fylla i koden, vet du vad jag gjort för fel? 🙂

  Jess 2014-05-27 19:45:57
  Svara
 • Tack för tipsen! Vet du om Rosenserien passar problem hud? =)

  Jessica 2014-05-27 19:14:48 http://photohugs.se
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Det gör den absolut. naturlig ekologisk hudvård passar alla och hudproblem beror oftast på en dålig maghälsa. kanske äter du saker du inte tål? Kram Ida

   idawarg 2014-05-28 11:18:13
   Svara
 • in och kika på bloggen babes och släng iväg en kärleksfull kommentar its all about love,puss!
  antonianoaksson.blogg.se

  Antonia 2014-05-27 17:55:22 http://antonianoaksson.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag undrar om du kan he mig lite tips på backträning? Jag har en kulle utanför min lght som är ca 15 m hög. Den är väldigt brant på ena sidan och mer plan på andra. Vet du några bra övningar som jag kan utföra där? Så tacksam för svar!
  Kram/Jenny

  Jenny 2014-05-27 17:32:18
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Intervaller upp och ner för backen, upphopp, utfall, armhävningar mm är kalas kul att väzxla intervallerna med 🙂

   idawarg 2014-05-28 11:19:13
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag undrar om du kan ge mig lite tips på backträning? Jag har en kulle utanför min lght som är ca 15 m hög. Den är väldigt brant på ena sidan och mer plan på andra. Vet du några bra övningar som jag kan utföra där? Så tacksam för svar!
  Kram/Jenny

  Jenny 2014-05-27 17:11:06
  Svara
 • Hej Ida,

  Jag har otroliga problem med min mage och det har alltmer börjat påverka mig psykiskt. Har konstant ont och känner mig väldigt ledsen nu förtiden. Nu är vi dessutom inne i en tentaperiod vilket lett till att jag vart väldigt mycket sittastillande och det har förvärrat situation. Har fått så himla mycket ont det senaste att jag inte ens kan med att dra mig till träningen. Det känns så fel att säga men pga att jag har så himla ont så har det nu lett till att jag inte orkar med någonting, känner mig värdelös. Vet att du har haft problem med din mage och undrar om du har något tips för mig? Har uteslutit gluten i några månader nu och det har hjälpt, men har fortfarande ont. Får ibland ångest när jag måste äta för jag vt att jag kommer ha ont efter, kan ju inte direkt utesluta all mat.. Hur hjälpte din zonterapeth dig? Är det något du rekommenderar? Förstår om du inte hinner svara men jag hoppas verkligen du skulle kunna ge mig något tips. Har ingen jag kan vända mig till och läkarna säger ju bara att det är IBS..

  Kram,
  Helen

  helen 2014-05-27 16:59:43
  Svara
 • Tack för tipset ska testa Rosenseriens solkräm. Använde en ekologisk från ett annat märke när jag var i Kroatien nyss men var tyvärr allergisk mot den då jag fick utslag och kliade som tusan, så tyvärr fick jag köpa en vanlig efter det, men vill gärna hitta en ekologisk som funkar.

  Johanna 2014-05-27 12:23:08
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind