Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DEN PERFEKTA HELGEN

Vilken jäkla helg alltså!!! Lördag och söndag hade jag mina träningsevent på Vici Athletics och det har verkligen varit ”Idadagar” rakt igenom. När jag planerade det här eventet har jag utgått från en perfekt Idadag i allt från träning, kost, samarbetspartners och sponsorer. Jag är så nöjd och tacksam över att ha fått möta och samarbeta med så fina och kunniga människor som Andreas och Erik som äger Vici Athletics , Viktor som höll i Yogan båda dagarna, Doctor Salad som stod för den fantastiska maten och Holistic som höll i kostföreläsning. Alla de här människorna har sådan bra energi och vi delar samma tänk angående hälsa och det är väldigt viktigt för mig i mitt arbete.

Jag är så nöjd och fylld av energi efter denna helg och det har varit så kul att få spendera tid med er läsare. Kärlek till alla som deltog under helgen ♥

dag2dag26dag25dag24dag29dag28dag27dag210dag21dag22

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Tack själv Ida! Hade så himla kul och kände mig verkligen peppad att fortsätta med träningen! Grymt! 😀

  Kim 2014-05-27 20:23:15
  Svara
 • Åh va jag hoppas du kan komma till Göteborg någon gång 🙂

  Jessica 2014-05-26 18:07:58 http://photohugs.se
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   jag ska verkligen försöka kolla på möjligheterna! Vore toppenkul att komma och hälsa på i Göteborg 🙂

   idawarg 2014-05-27 11:04:02
   Svara
 • Hej fina, fina du!
  Idag kom jag hem från skolan och kände att livet va så kasst. Fullt upp i skolan, strul med kompisar och pojkvän och jätte trött. ingen motivation till någonting alltså, all min positivitet va som bortblåst. Men sen gick jag in här på din blogg och blev genast på gott humör! Glad som en solstråle sitter jag här helt energifylld och äter ett gott mellanmål och taggar att köra ett långt jobbigt pass på gymet. Din inverkan på mig och många andra är helt otrolig, fortsätt med ditt arbete för det behövs fler som du här i världen! Tack, för att du gör mina dagar lite bättre! 🙂

  Nelly 2014-05-26 16:39:16
  Svara
  • Svar på Nellys kommentar.

   Å tack för din kommentar vad kul att höra!Det värmer verkligen i hjärtat <3 <3 Stor kram på dig

   idawarg 2014-05-27 11:03:23
   Svara
 • Men gud vad kul! 😀

  Lisa's healthspo 2014-05-26 12:44:25 http://www.healthspo.shapemeup.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind