Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WOOP WOOP

DELTAGARE VECKANS UTMANING

Natalie

Mimmi

Ida

Alice

Correr

Elinth

Saga Laine

Jasmine

Anja Johansson

Frida

Olivia

emily

Soleil

Nicole

Josefin

Josefine

malin

Bilder från vår hastat #wargpower.bild 1-2bild 2-2bild 3

Denna veckans utmaning har varit att öva stå på händer varje dag i 10 min. För många är det en stor utmaning och väldigt läskigt men det är så bra träning och en grym känsla att kunna bära och lyfta upp sig själv. Hur har det känts för er som varit med? Ser grymt bra ut på bilderna som jag har sett 🙂

Imorgon kl 07.00 kommer en ny fantastisk utmaning och jag hoppas att ni alla är taggade och på! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Kika in här ,ställ frågor, sprid kärlek! en helt onormal blogg! Puss
  antonianoaksson.blogg.se

  Antonia 2014-05-28 14:26:29 http://antonianoaksson.blogg.se
  Svara
 • Jag har börjat att träna färre repetioner och höjt vikterna. Tänkte bara fråga vilka vikter du brukar ta i vanliga övningar som marklyft, knäböj, bänkpress, bicepscurl. Vore kul att veta!:)

  Jag har problem med mina knä och går hos sjukgymnasten. Jag får inte göra övningar som knäböj, hur kan jag träna benen på ett skonsammare sätt för knäna?
  Kramis

  Lovisa 2014-05-25 22:51:31
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej Lovisa och vad härligt att höra. Vi alla är olika och börjar på olika nivåer så väldigt viktigt att du börjar på just din nivå och inte tar mina vikter. I alla fall så brukar jag köra marklyft på 60kg 10 reps X 6 set. har ej gjort något maxtest på hur tungt jag kan lyfta men vill inte göra det än då tekniken inte sitter helt. Knäböj har jag precis börjat lägga in och vågar heller inte här maxa då jag har ostabila knän och fotleder så kör lugnt och strikt på 40kg och lastar på mer vikter i benpressen istället där jag kan kontrollera tekniken bättre. Bänkpress och bicepscurl gör jag aldrig utan håller mig till flerledsövningar istället och för med de muskelgrupperna i tex chins, pullups, armhävningar mm.

   Preci som jag skrev så har jag också känsliga knän. jag vet ej varför du har problem med dina men oftast beror det på att man msåte stärka upp alla muskler kring knän, höft och fotled och även öva upp rörlighet. Bäst är om du frågar din sjukgymnast efter övninhar som kan hjälpa dig stärka upp så du kan göra knäböj. Kramis

   idawarg 2014-05-26 10:43:21
   Svara
 • Halloj! Alltså jag ÄLSKADE att du hade denna utmaningen för annars hade jag aldrig fått tummen ur och lärt mig.. har aldrig kunnat så på händer under mina 15 år som jag levt men nu ÄNTLIGEN kan jag haha! Visserligen mot en vägg (hittills) men snart ska jag kunna utan stöd;)! Till något helt annat nu: har du tips på bra mellanmål före/efter träning som är helt utan animaliska produkter? Jättetacksam för svar! Du är grym, fortsätt inspirera unga tjejer på rätt bana! KRAM!!! <3

  Bella 2014-05-25 21:59:32 http://isabellezoe.blogg.se
  Svara
  • Svar på Bellas kommentar.

   Wohoo vad kul att höra och grymt bra jobbat! Visst är det en härlig känsla?! 🙂

   Absolut. Min favorit är en smoothie på 1 fryst ekologisk banan, risprotein från Holistic (Du hittar det här http://idawarg.vitamera.se), kakao, kanel, 2 ekologiska dadlar, fryst spenat och mandelmjölk. Mixa och njut 🙂 Kramis

   idawarg 2014-05-26 10:36:53
   Svara
 • Vad brukar du äta för mellan mål? Och vad äter du innan och efter träning?

  Sofie 2014-05-25 20:40:11
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Jag brukar äta smoothies av olika slag med protein från Holistic –> http://idawarg.vitamera.se. Mixa proteinet med olika frukter och bär så har du ett grymt mellanmål som passar både innan och efter träning 🙂

   idawarg 2014-05-25 20:41:46
   Svara
 • Hej Ida! Jag tycker du är så jäkla grym och blir så sjukt peppad och inspirerad av dig!:) Jag undrar om du skulle kunna tipsa om dina bästa magövningar, ca 10-15 stycken kanske? Skulle vara jätte uppskattat! 😀 Keep working girl!!

  louise 2014-05-25 20:27:27
  Svara
  • Svar på louises kommentar.

   Åh tack snälla fina du 🙂 Har du kollat min youtubekanal? http://youtube.com/idasfitness

   Där hittar du alla mina bästa magövningar + massa mer. Glöm inte att prenumerera så missar du ingen ny video. Kramis

   idawarg 2014-05-25 20:43:42
   Svara
 • Utmaningen var jätte kul och jag känner att jag har blivit så mycket bättre på att stå på händer den här veckan 😀
  Ida jag skulle verkligen uppskatta om du skrev mer om förslag på nyttiga mellanmål här på din blogg. Jag har lite problem att äta nyttigt och behöver verkligen allt stöd och alla förslag jag kan få 🙂 Och det behöver inte alls vara komplicerade saker. Simpla, nyttiga och goda saker är alldeles perfekt 😀
  Kram!!

  Frida 2014-05-25 19:10:22
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind