Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VILKEN ENERGI

Jag vet inte hur jag ska börja? Jag vill först och främst säga TACK till alla fina och underbara tjejer som kom på mitt event igår. Shit vilken energi och träningsglädje och jag hade den roligaste dagen på länge! Första gången jag har ett event och första gången jag får chans att träffa er underbara läsare. Vilken inspiration och vilken fantastisk dag vi hade tillsammans. Hur många liter svett tror ni att vi svettades tillsammans?! Haha. SÅ underbart!

dag18dag14dag15dag122dag123dag13dag16dag1dag11dag19

Stort TACK också till alla fantastiska sponsorer: Vici AthleticsHolisticPumaDoctor SaladMyBkrVita Coco och Invisibobble.

Idag är det dags igen och jag är supertaggad! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej ida jag har en viktig fråga, när jag sitter sidan av sängen och då menar jag att jag sitter på rumpan och låren är utanför men iallafall när jag sitter så kollar jag ner på mina lår och då der dem jätte smala ut och jag har ”tight gap” men där emot när jag står upp så typ föröndras mina lår och dem ser mycket tjockare ut alltså mycket tjockare och de ser ut som bosybuilder lår. När jag läggee mig ner och har ben uppe mot väggen så ser mina ben och lår smala ut igen som Victoria secret modeller, Varför är dem inte smala när jag ställer mig upp igen? Vad äre för fel och vad måste jag göra för att det ska bli tvärtom? Så att de ska se sådär smala ut när jag står upp istället. Behöver jag fortsätta göra min dagliga tränings ruitn som är 100 squats eller ska jag sluta? Jag vill att mina lår och ben ska se sådär ut när jag står upp istället! Vad ska jag göra?

  Tacksam för svar , älskar dig min förebild, du hjälper mig att vara hälsosam.

  Amanda 2014-05-26 21:38:30
  Svara
 • Hej Ida! Tack för ett sjukt roligt & inspirerande träningsevent! Jag var där med min vän Jasmina i lördags, vi hade så roligt att vi ville gå tillbaka på söndagen också 😀 du är helt underbar och inspirerande. Tack för allt & hoppas vi ses snart igen <3
  Kram från oss!

  Dzejna 2014-05-26 09:02:35
  Svara
  • Svar på Dzejnas kommentar.

   Hej fina du och vad kul att höra 🙂 Så kul att träffa er också. Haha ja jag får se till att ha fler event framöver och hoppas få se er på dem. Stor kram på er <3

   idawarg 2014-05-26 10:32:32
   Svara
 • Hej Ida!!

  jag var på ditt event idag (söndag) och måste bara säga tusen tack!!! du är så inspirerade och gav så mycket energi! Älskade träningsupplägget och perfekta fräscha och bra sponsorer! JÄTTEBRA och skulle alla gånger gå igen!

  :) 2014-05-25 17:12:59
  Svara
  • Svar på :)s kommentar.

   Men hej fina du och tack snälla vad kul att höra <3 Jag hade också superkul och så trevligt att få träffa er läsare och prata. Hade önskat att vi hade ännu mer tid men fler event kommer det definitivt att bli så håll koll här på bloggen. Stor kram

   idawarg 2014-05-25 17:52:44
   Svara
 • Hej Ida
  Jag undrar om detta recept är nyttigt?:)

  Bananchokladkakor
  1mosad banan
  5msk havregryn
  1msk kakao
  1msk kokos
  1msk vatten
  1/2msk honung

  Skulle vara jätte tacksam för svar

  Hanna 2014-05-25 12:26:23
  Svara
 • Ni ser ut ha haft jätte kul =)

  Jessica 2014-05-25 09:00:16 http://photohugs.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt