Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SNART SMÄLLER DET

Nu är det snart dags för det jag väntat på att få berätta för er.

1 juni smäller det – IM ACTIVE.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • När man gör alla rätt.

  Hej Ida! Jag lever ett väldigt hälsosamt liv men tycker ändå att ingenting händer. Jag vill inte gå ner i vikt då jag är jätte nöjd som jag är, men jag vill att mina muskler ska synas mer! Jag tränar med tränare 5 gånger i veckan, varierad styrketräning och cardio. Jag äter bara halsosam mat, i stort sett inget gluten eller mjölkprodukter. Alltid mycket grönsaker och lagom med frukt. Är noga med proteinet framför allt i mat men också i pulver. Äter bra både före och efter träning, och alltid minst 5 gånger om dagen. Dricker minst tre liter vatten om dagen. Så enligt mig gör jag allt rätt! Men blir ändå inte mer tonad. Vad ska jag göra?

  Alex 2014-05-25 22:04:47
  Svara
 • Oj va nyfiken jag blev! Det blir säkert super, du inspirerar mig verkligen hela tiden. Nej, nu ska jag öva på att stå på händer! Kram på dig Ida

  Emma 2014-05-25 18:44:46
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Åh tack fina du vad kul att höra 🙂 Jag tror du kommer gilla det här. Håll koll den 1 juni. Kramis

   idawarg 2014-05-25 20:46:06
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt