Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS PÅ NYTTIGT SNACKS

Jag ÄLSKAR allt som smakar och luktar kokos och jag vet att jag inte är ensam om det! Så till alla er som älskar kokos lika mycket som mig kommer här världens bästa tips på nyttigt snacks… HOLISTICS KOKOSCHIPS! Chipsen är sötade med muscovado, vilket är ett rårörsocker som är så lite bearbetat som möjligt för att behålla rårörsaftens naturliga färg, smak och mineraler.

Passar perfekt till fredagsmyset och även att strö på smoothies, gröt och i muslin till yoghurten. Jag brukar även käka dem innan träning då det är en perfekt PWO! Man blir helt beroende av de här små undera små chipsen.

Går att beställa HÄR!

6600396655_db8f3fbc52_m6600396999_2471c79085_m

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Helloou!

  Jag skulle gärna se ett inlägg rörande njutning!

  Jag blir ibland lite skakis av mina vänners inställning (och min egen tidigare, smt många unga tjejers inställning) till ”onyttig mat”, nu snackar vi chokladkakan till efterrätt efter lördagsmiddagen.

  De flesta tjejer jag känner ,speciellt de som tränar, äter sånt sällan. Det är superbra! Men i den situationen då det bjuds på något riktigt gott för en gångs skull (låt oss säga en gång i veckan), en chokladkaka bakad på RIKTIGT smör och av mumsig mörkchoklad, blir det fokus på hur ”illamående” man känner sig efteråt, eller ”hur många kalorier man måste bränna bort”.

  Om man en gång äter något som tillhör speciella tillfällen, gjorda av råvaror som dessutom inte är livsfarliga i små mängder, skulle jag hoppas att det inte skulle ses som något ”fult” och ”förbjudet”, som det nu gör. Varför kan man inte fokusera på njutningen, istället för det ventuellt dåliga, som inte är så illa om man har bra vanor i övrigt? Man ska inte behöva känna skam för en liten bit kaka till efterrätt (förutsatt att den är gjord på ingredienser man tål)

  Jag hoppas att detta kunde tas upp mer, att njutning ska vara en del av livet, istället för att fokusera på ”fel” och ”förbjudet”

  Vad är trevligare;
  1. äta chokladkakan och tänka ”o shit, nu är allt förstört, min hälsosamma livsstil har gått i kras”
  eller
  2. Najs, herregud vilken god chokladkaka!

  Dagens ideal både gör mig glad och skrämmer mig. Glad för att folk anammaren bra livsstil, skrämme mig för att det ofta verkar som att saker ”skamstämplas”

  Kramar till er alla, och hoppas er sommar innehåller båda långa sköna gympass, en god bok i en somlig hängmatta, blåa fingrar i blåbärsbuskarna och en glass på stranden, om det känns så!

  2014-05-23 21:46:33
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Åh vilken uppfriskande kommentar! Jag blir så himla ledsen av alla kommentarer jag ser på träningsbloggar av tonåriga tjejer (ibland ännu yngre) om hur dom ska få ”thigh gap” och plattare mage för att ”passa in”. Jag tycker att du Ida skriver en toppenblogg och det är absolut ingen svält-hets här inne eller ohälsosam överträning men kommentarerna kan göra mej mörkrädd ibland. Önskar precis som du Anonym att det bland unga tjejer kunde vara lite mera fokus på att njuta av livet istället för att räkna kalorier och leta fel på sin kropp. Men hey, jag har varit där jag med men nu är jag gammal och vis och har slutat ödsla tid på sånt tänk som får mej att må dåligt. Jag är faktiskt i bättre form än nånsin trots att jag rätt ofta unnar mej livets goda 😉 Kram på er tjejer, kom ihåg att vara snälla mot era kroppar – vi har bara en!

   Em - mitt liv på NZ 2014-05-24 04:50:42 http://emsliv.wordpress.com
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag undrar vad du har för tips på vad man kam göra för att få snyggare lår. Mina lår är rätt stora men med mycket muskler. Dock så är jag inte speciellt nöjd med insida lår där jag har en del fett. Vad ska man göra för att få bort det fettet? Jag gör rätt mycket squats.
  Kram!

  Anonym 2014-05-23 21:46:25
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag undrar vad du har för tips på vad man kam göra för att få snyggare lår. Mina lår är rätt stora men med mycket muskler. Dock så är jag inte speciellt nöjd med insida lår där jag har en del fett. Vad ska man göra för att få bort det fettet? Jag gör rätt mycket squats.

  Anonym 2014-05-23 21:46:06
  Svara
 • Hej Ida. jag är en tjej på 14 vintrar. Jag älskar att läsa din blogg, du är en stor inspirationskälla. jag tränar ca 10 h i veckan med dans, tennis, gymnastik och även lite egen träning. Mitt mål är att till sommarn kunna gå i shorts och bikini utan att skämmas över min kropp. Jag går en idrottsklass och det känns som om att några inte tycker att jag passar in. Så min fråga är om du har några tips för smalare lår och mage, det är de ställen jag skämms mest över. Alla i min klass har börjat ha på sig shorts men jag kan/vill inte för att mina lår är alldeles för stora. Jag försöker dra ner på nyttigheter och äta nyttigt men vet inte riktigt hur jag ska göra det utan att mina föräldrar ska undra varför. Tack för att du är en sån stor inspirationskälla. Kram Emma

  emma 2014-05-23 21:02:11
  Svara
 • Å tack för tipset, måste testas!

  Jonna - illustratör 2014-05-23 18:56:09 http://sommarkyla.blogspot.se/
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag undrar hur pass mycket träningen påverkas av att man dricker alkohol lite då och då? Jag går ut med några tjejkompisar ungefär en gång i månaden och tar en del drinkar. Jag styrketränar 3 gånger i veckan. Borde jag sluta dricka helt om jag vill ha någon effekt av min träning?

  Kram!

  Alex 2014-05-23 17:46:37
  Svara
  • Svar på Alexs kommentar.

   Hej Alex! Jag svarar på din fråga i ett inlägg inom snar framtid. Ha en fin helg! Kram Ida

   idawarg 2014-05-23 19:59:09
   Svara
 • Hi there, I wish for to subscribe for this
  weblog to obtain most up-to-date updates, so where can i do it
  please assist.

  hsc result 2014-05-23 14:38:43 http://indiaexamsresult.com/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind