Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KICKSTART – AVSNITT 10

Nytt avsnitt av Kickstart är uppe och dagens avsnitt bjuder på födelsedagsfirande, det hårdaste passet hittills och min första upplevelse på en hästrygg. Jag var så nervös innan!

unnamedvlcsnap-2014-05-21-09h46m54s23

Det här passet är grymt bra och mycket jobbigare än vad det ser ut att vara och SÅ värt att testa!

Födelsedagscirkelträning:

Jobba 50s, vila 10 s.

– Boxning (Har man ingen vän eller boxsäck så boxa i luften)

– Cykel.

– Stepup med vikt.

– Rumplyft.

– Halvburpees

– Rotation kettlebell.

X 5

Förklaring till alla övningar hittar du på videon nedan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • hi ida 🙂

  could you ask tv3 what happened this time with the subtitles? is ther hope that they can fix it? would be soo great I just LOVE kickstart. i watch every episode at least 2times…i love you girls!!!

  Gianna 2014-05-22 21:37:17
  Svara
  • Svar på Giannas kommentar.

   Hi cutie! Yes I will ask them. So stange! I´ll hope they will fix the subtitles soon. have a good day <3

   idawarg 2014-05-23 09:38:29
   Svara
 • Jag tycker tårtan ni gjorde till Petra såg väldigt god ut och undrar vart jag kan hitta receptet på den.
  Din blogg är väldigt motiverande och får mig att lägga till det lilla extra under träningen.

  Kram!

  Agnes 2014-05-22 21:20:50
  Svara
  • Svar på Agness kommentar.

   ja den är magisk och måste testas! Receptet ligger redan uppe under headern på kategorier —> recept –> snacks

   Kramis

   idawarg 2014-05-23 09:36:53
   Svara
 • åh gjorde detta pass idag, fyfasen vad jobbigt men kul det var! 😀

  ronj 2014-05-22 13:05:32 http://ronjali.devote.se
  Svara
 • Hej Ida! Grymt avsnitt igår!!:) jag blir så grymt peppad efter varje avsnitt så jag känner att jag bara vill ut och sätta igång med samma sak som ni nyss gjort 🙂 Jag har en liten fråga. Den där mumsiga tårtan som ni bjöd Petra på, jag skulle bli så glad om jag kunde få receptet på den! 🙂 Den såg så god ut!!:)

  Många kramar från ett stort fan!!:)

  Lisa 2014-05-22 11:51:44
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa och tack snälla vad kul att höra 🙂 Receptet ligger redan uppe under headern på kategorier —> recept –> snacks

   Denna tårta måste testas 🙂
   Kram Ida

   idawarg 2014-05-23 09:32:02
   Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga, när du skriver att man ska köra 50 sek träning och vila 10 sek emellan övningarna, hur tar du tid på det? Jag tränar ofta med musik och vill kunna göra det utan att behöva lyssna på t.ex. pipljud från en träningstimer. Men hur håller du koll på tiden? Jag vill gärna veta då många av dina träningsprogram bygger på att man arbetar under en viss tid 🙂

  Helene 2014-05-22 09:52:43
  Svara
  • Svar på Helenes kommentar.

   Jag har antingen vanliga mobiltimern och håller koll själv eller så har jag en app som piper med appen går ju ej att ha om man har musik i 🙂

   idawarg 2014-05-22 11:25:30
   Svara
 • why arent there any subtitles this time? 🙁

  Gianna 2014-05-21 23:41:52
  Svara
 • why arent there any suptitles this time? 🙁

  Gianna 2014-05-21 23:40:40
  Svara
 • Hej! Jag har en nära kompis som är väldigt överviktig. Sedan i julas har hon börjat hänga med mig till gymmet ca 3 dagar i veckan, vilket är jättebra! Problemet ligger i hennes kost, efter gymmet är det inte ovanligt att hon vräker i sig en massa onyttigheter. Ett annat problem är att hon inte vill/orkar gå till gymmet själv så de dagar när våra scheman inte går ihop struntar hon i att gå. Det här sätter även press på mig att gå till gymmet de dagar jag egentligen vill villa. Vi pratar aldrig om hennes vikt men hon har medgett vid ett tillfälle att hennes bmi ligger över 30 vilket gör mig orolig. Att hon tränar är bra men att hon äter så dåligt gör att det liksom inte händer så mycket. Jag har funderat länge på om jag ska prata med henne om detta men samtidigt finns det inget jag kan säga som hon inte redan vet. Nu har det gått så långt att hon inte kan gå längre sträckor utan att bli andfådd och även om hon har ett större självförtroende än någon annan person jag känner så ser jag blickarna hon får vilket får mig att bli rosenrasande men samtidigt illa till mods. Jag bryr mig så mycket om henne men jag vet inte hur jag ska hjälpa henne. Har du några råd? Hur hade du gjort i min situation?

  Erika 2014-05-21 23:39:15
  Svara
 • Hej!
  Först vill jag bara säg att du är så fantastiskt inspirerande! De dagar jag känner att jag inte orkar gå till gymmet brukar jag kika in här och helt plötsligt är peppen tillbaka! Jag har ett enormt problem med trötthet. Jag kan lätt sova 16h/dygn och fungerar nästan inte om jag inte sover mer än 11h. Jag är 21 år så det borde inte vara ”tonårströtthet”. Jag försöker gå till gymmet regelbundet och promenerar minst 30min/dag. Jag har varierad kost, men kanske lite väl mycket socker ibland. Tröttheten kom efter att jag började träna ordentligt, men jag är lika trött de dagar jag inte gör något

  Som du säkert förstår så blir mina dagar väldigt korta och jag har svårt att hinna med träningen och resten av livet och jag undrar om du har något tips eller kanske vet om jag gör något fel, för det här är ju inte hållbart. Jag trodde man blev pigg av träning?

  Tacksam för svar, och du är bäst!

  Cecilia 2014-05-21 23:18:04
  Svara
 • Kickstart är så roligt att titta på!!:)

  Har en fråga till dig. Jag vill inte gå ner i vikt, har ett BMI på 19,5 så ligger precis inom idealvikt. Däremot känner jag inte att kroppen är smidig, stark och tajt. I nuläget styrketränar jag 3 gånger i veckan och konditionstränar 3 gånger i veckan, varvat med promenader och vardagsmotion. Mitt mål är att byta ut ett par kilo fett mot muskler istället, jag vill bli starkare med tydligare muskler, men inte mer fett. Vad är dina tips?

  Ytterligare en sak.. Jag äter en ganska kolhydratsfattigt kost för att det passar mig, jag mår bättre av det och tycker det är godare. Jag äter däremot ibland långsamma kolhydrater som fullkornsbröd, rotfrukter, med försöker undvika typ ljust bröd pasta och ris. Men vissa snabba kolhydrater som frukt äter jag. Min mamma säger att jag måste äta mer kolhydrater, eftersom jag tränar så mycket. Jag är medveten om att kolhydrater är det främsta bränslet, men varför kan jag inte äta större andel protein om jag tycker det är godare och om jag dessutom vill bygga muskler? Vad tycker du om kolhydrater? Dessutom säger mamma att jag måste äta MER mat, men när jag säger att jag är mätt, säger hon att jag måste fortsätta äta eftersom jag rör mig så mycket… Är det verkligen så??

  Kramar!!!

  Josefin 2014-05-21 22:11:04
  Svara
 • Hur många avsnitt av kickstart är det?

  sofia 2014-05-21 18:11:56
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind