Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÄTA FÖRE TRÄNING

Min absoluta favorit att äta innan träning är olika former av smoothies. Här kommer recept på en grön en som jag käkade innan Pole Dance träningen igår…

1 fryst banan, några kuber fryst spenat, 1 skopa Risprotein Holistic, 1 skopa Inflamino Holistic, raw kakao, kanel, ca 1 dl kokosvatten. Toppade med mullbär Holistic, ekologiska kokoschips och kakaonibs.

smoothie1smoothie2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej coolaste Ida! 😀 jag ÄLSKAR kokos och undrar vart du hittade dom där chipsen?

  Lovisa 2014-05-20 22:27:52
  Svara
 • Hej fina Ida!
  Först och främst måste jag få säga vilken otrolig inspiration du är! helt fantastisk förebild för alla oss där ute!

  Jag har en fråga angående en gluten och laktosfri ”diet” eller livsstil. Vilka livsmedelsprodukter använder du dig mest av, istället för tex mjölk och gluten varor. Jag funderar på att testa det, då jag känner att jag står still lite i min träningen och vill se om det är kosten som gör att det går lite segt. Jag äter en bra kost med mycket fiberrika livsmedel, sockerfritt och proteinrikt, men jag får inte fram de där synliga musklerna jag önskar. Jag känner att jag blir starkare och vill inte går ner i vikt, utan snarare gå upp i muskler och få mer synliga muskler. Man vill ju visa upp det man jobbar för! 🙂 Tror du att en gluten och laktosfri ”diet” kan vara något som hjälper mig på vägen?

  Alicia 2014-05-20 15:16:16
  Svara
 • Vilken konditionsform är bäst för en fastare kropp? Löpning eller crosstrainer? Om man kör ca en timme? Vilken är fördelarna med de olika?

  Lejla Mujakovic 2014-05-20 10:42:19
  Svara
 • Hej! Har en snabb fråga…
  Min kille säger att han hört att man inte ska dricka vatten direkt efter cardio-träning om målet är bättre kondition. Stämmer det?
  Jag tycker det låter lite konstigt men är nyfiken på om det stämmer.
  Tack och pyss!

  Isabelli.se 2014-05-20 10:08:21 http://ISABELLI.SE
  Svara
  • Svar på Isabelli.ses kommentar.

   Hej! Oj det har jag aldrig hört och kan inte tänka mig att det stämmer heller. Om det skulle göra någon skillnad är den skillnaden nog fruktansvärt liten och inget man behöver tänka på om man inte tävlar på elit inom någon cardiogren. Kramis

   idawarg 2014-05-20 10:22:26
   Svara
 • Hur länge ska man vänta innan man tränar när man har ätit? 🙂

  Kitty 2014-05-20 09:27:36 http://kittynatalie.myshowroom.se
  Svara
  • Svar på Kittys kommentar.

   Det får du hel avgöra själv då det inte finns någon regel. Jag gillar att äta mellanmål precis innan träning medan många föredrar att inte äta för tätt inpå. Känn efter själv. Kramis

   idawarg 2014-05-20 10:20:31
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind