Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MOTIVATIONSTIPS – HUR OFTA TRÄNAR JAG? – KAN MAN BOKA MIG SOM PT?

Nu har jag börjat svara på alla era kommentarer som ni ställde till mig på Youtube och här kommer del 1.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • I love you.

  the lovely dragon 2014-09-22 01:35:50 http://thelovelydragon.com
  Svara
 • Hej Ida! Jag är en 14-årig tjej som tycker att det är superkul att träna. Är det ”farligt” att träna när man fortfarande växer? Har hört att man kan sluta växa.
  Jag rider några dagar i veckan och brukar även jogga, gå promenader och köra styrkepass hemma med enbart kroppsvikten och ibland hantlar. Älskar att träna och röra på mig! Mår så mycket bättre då :).
  Men nu till min fråga som du gääärna får svara på. Är det farligt att träna när man som mig, fortfarande växer?

  Elsa 2014-05-22 20:50:08
  Svara
 • I’m not that much of a online reader to be honest but your sites really nice, keep it
  up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back
  in the future. Many thanks

  trening 2014-05-21 22:50:01 http://traininginbb.wordpress.com
  Svara
 • I got this site from my friend who shared with me on the topic
  of this web page and now this time I am visiting this website and
  reading very informative posts at this time.

  forum fitness i 2014-05-21 20:07:32 http://increasebody.wordpress.com
  Svara
 • Hej fina Ida!
  Först och främst måste jag få säga vilken otrolig inspiration du är! helt fantastisk förebild för alla oss där ute!

  Jag har en fråga angående en gluten och laktosfri ”diet” eller livsstil. Vilka livsmedelsprodukter använder du dig mest av, istället för tex mjölk och gluten varor. Jag funderar på att testa det, då jag känner att jag står still lite i min träningen och vill se om det är kosten som gör att det går lite segt. Jag äter en bra kost med mycket fiberrika livsmedel, sockerfritt och proteinrikt, men jag får inte fram de där synliga musklerna jag önskar. Jag känner att jag blir starkare och vill inte går ner i vikt, utan snarare gå upp i muskler och få mer synliga muskler. Man vill ju visa upp det man jobbar för! 🙂 Tror du att en gluten och laktosfri ”diet” kan vara något som hjälper mig på vägen?

  Alicia 2014-05-20 15:14:23
  Svara
 • När ska du svara på min kommentar som jag ställde förut? Om låren osv.

  Olivia 2014-05-20 07:32:30
  Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Hej Olivia! Ställde du den på youtube? Där kommer jag svara på alla frågor i ordning så den kommer 🙂

   idawarg 2014-05-20 10:23:33
   Svara
 • At this time it sounds like Drupal is the best blogging platform out there right now.
  (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?

  miesnie 2014-05-20 07:16:09 http://progetmuscle.wordpress.com
  Svara
 • Hej Ida! Jag älskar att dricka proviva och dricker 2 glas om dagen. Jag dricker ca 2,5 liter vatten också. Men vad finns det för nyttigare alternativ än proviva? Ibland pressar jag juice själv men det hinner jag inte göra innan skolan. Vad brukar du dricka? Juice och sånt innehåller ju mycket socker 🙂

  Kram!

  Mia 2014-05-19 21:33:39
  Svara
 • Hej fina du.
  Kan du tipsa om nyttiga och goda mellanmål och luncher? Har noll inspiration just nu och skulle uppskatta om du hade några tips 🙂
  Äter just nu 3 mellanmål om dagen och det består av mycket naturell yoghurt 3% med antingen musli/ flingor eller frukt och bär. Tipsa gärna om nyttiga muslin och flingor om du kan oxå! 🙂 muslin som jag oftast äter är ”sunt och gott” eller pauluns musli, är det nyttigt?

  Mia 2014-05-19 18:41:30
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Hej Mia! Jag la precis upp ett mellanmålstips ovan och fler kosttips kommer framöver. Jag skulle rekommendera att du gör din egen musli på ekologiska nötter, havregryn, frön, torkade bär/frukter. Det är det absolut bästa 🙂 Kramis

   idawarg 2014-05-20 10:26:07
   Svara
 • Hej! Jag har en fråga angående hallon, och om du skulle kunna ta tid och svara på den skulle det vara jättesnällt. Jag köper ICAs frysta hallon (250g) och när jag läser innehållet lyder det såhär per 100g: Energi 200kj/ 45kcal, protein 1g, kolhydrater 7g, varav sockerarter 6g, fett 0,5g, varav mättat fett 0g, fibrer 7,5g, salt 0g. Det jag undrar är om det är dåligt att äta dem hallon tanke på sockerarterna? Är det tillsatt socker eller är det sånt socker som finns ”naturligt” i hallonen? Äter lite mer än 2 dl hallon varje mellanmål med 2 dl naturell yoghurt 3 gånger om dagen och vill helst få i mig så bra saker som möjligt om du förstår! 🙂 Har även en annan fråga och det är om du vet varför hallonens näringsinnehåll varierar så mycket? Ibland lyder det såhär per 100g: 30kcal, protein 1g, kolhydrater 6g, fett 0,5g. Ett annat är såhär per 100g( fast då Ica basics 500g): 40kcal, fett 0,5g, varav mättat fett 0g, kolhydrater 5,4g, varav sockerarter 3,4g, fibrer 3,4g, protein 1g, salt 0g.
  Sist men inte minst vill jag bara tala om att du är helt grym! Älskar din motivering och pepp till allt och din utstrålning.

  Sara 2014-05-19 18:38:02
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara och tack snälla fina du! Jag brukar faktiskt inte kolla innehållsförteckningen på bären utan väljer ekologiska frysta bär vilket är bäst i alla synpunkter då de är utan gifter. Hallon innehåller naturligt socker och står det inte att det är tillsatt socker ska det heller inte vara det men jag vet att många ändå kan fuksa med det tyvärr. Jag skulle strunta i kcal mm och välja ekologiskt om jag var du. Kramis

   idawarg 2014-05-20 10:29:22
   Svara
 • Hej. Gillar din blogg starkt, väldigt inspirerande 🙂
  Kan du inte ge några tips på goda proteinsmoothies.

  Mvh Emma

  Emma 2014-05-19 18:30:51 http://Emlindstrom@devote.se
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma och tack snälla <3 Vad kul att du skriver det för jag la precis upp recept på min favoritsmoothie och fler recept kommer 🙂 Kramis

   idawarg 2014-05-20 10:30:51
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt