Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BÄSTA HELGEN EVER

TACK Nelly för världens bästa helg och 10års kalas! Igår eftermiddag checkade jag och många andra fantastiska människor in på ”Nelly Hotel” för att fira Nelly 10 år. Vi blev stylade, fick äta en trevlig middag, övernattade och avslutade hela kalaset med en magisk brunch i förmiddags. Är fylld med energi och glädje efter att ha fått spendera helgen med alla dessa fantastiska människor.

.

Men en sak som gör mig väldigt ledsen är att jag tog så mycket fina bilder, men när jag skulle lägga in dem i datorn så blev det något knas med den och de försvann spårlöst. Alla bilder förutom 1 och det var denna med mina fina älsklingar ♥

nelly1

Här är några till bilder som jag lånat av Janni och Angelica och vill ni se fler bilder kolla min instagram @idasfitness.

NELLY1820140518-173255.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej! Tänkte bara säga att jag älskar din blogg och att du verkar vara en toppentjej!

  Kram

  Saga 2014-05-19 17:30:01 http://sagalaine.blogspot.se/
  Svara
 • SÅ bra kväll!!

  Julia Hansson 2014-05-19 11:39:32 http://www.juliiahansson.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag försöker gå ner i vikt, och har försökt med det hur länge som helst. Min träning består av morgonpromenader och crosstrainer, och jag älskar att träna så det är inget problem. Mitt problem är kosten. Jag vet att jag äter för stora portioner och alldeles för lite grönsaker. Men jag vet inte hur jag ska äta, något jag funderat på är LCHF då mycket av den kosten består av sånt som jag gillar att äta, men jag kan inte bestämma mig om jag ska testa eller inte. Det som stoppar mig lite är att jag funderar på vad den kosten gör med kroppen på lång sikt, blir det verkligen bra med så mycket fett? Jag skulle vilja höra vad du tycker om LCHF, har du någon erfarenhet av det? Vad tycker du fram för allt om den dieten?

  Skulle bli så glad om du svarade, förstår absolut om du inte hinner. Men vore super tacksam om du svarade 🙂 älskar din blogg och dig du är en fantastisk människa!

  Kram, M

  Madde 2014-05-18 22:49:39
  Svara
  • Svar på Maddes kommentar.

   hej fina du och tack snälla för din kommentar! Jag är inget fan av varken LCHF eller någon annan utformad diet. Alla är vi olika och måste hitta den kosten som passar just dig. Jag skulle säga att du ska undvika snabba kolhydrater, socker, halvfabrikat och äta proteiner, bra fetter och långsamma kolhydrater. Ta även bort de saker som du är överkänslig mot eftersom det kan förhindra nedbrytningen av mat.

   Kramis

   idawarg 2014-05-19 10:54:23
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag är en femtonårig tjej som under en månads tid nu haft ont en liten bit till höger om det vänstra smalbenet och jag vet inte varför. Smärtan kommer efter själva löpturen och då gör det oftast väldigt ont, ibland kan smärtan också komma innan löpturen. Även om jag springer allt jag har kommer smärtan och då gör det riktigt ont. Jag har oftast inte alls när jag går eller sådant.
  Jag har fortsatt med min träning, dock så har jag minskat den lite till tre gånger i veckan för att detta ska bli bra, men det blir det inte. Jag tror inte denna smärta är pågrund av överansträngning då jag hållt igång i 2-3 månader innan jag fick denna smärta och jag började inte med hårdare träning när jag fick smärtan utan fortsatte i samma stil, ökar någon gång då och då, du förstår.
  Jag har dock bytt skor nyligen så är fundersam på om det är skorna som ställer till det? Vad tror du?
  Och idag när jag kände på stället där jag har ont var det en massa bucklor.
  Vad tror du detta beror på? Och vad skall jag göra för det skall bli bra? SÅÅÅÅ tacksam för svar, kram!

  Carro 2014-05-18 21:13:35
  Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   Hej fina du! Låter som du är överansträngd i benhinnorna. kan absolut bero på de nya skorna. Jag rekommenderar att du går raka vägen till sjukgymnasten som kan hjälpa dig då det är svårt för mig att säga när jag inte kan kolla på det. Lycka till Kramis

   idawarg 2014-05-19 10:58:19
   Svara
  • Svar på Carros kommentar.

   Benhinneinflammation låter det som. Jag hade min i två månader, kunde ha halverat tiden om jag inte powerwalkade eller jobbade som servitris. Jag kan rekommendera att gå till naprapat och sedan när du blir bra och kan springa ingen inte överanstränger dig på samma sätt.

   Arw 2014-05-19 10:57:58
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag är en femtonårig tjej som under en månads tid nu haft ont en liten bit till höger om det vänstra smalbenet och jag vet inte varför. Smärtan kommer efter själva löpturen och då gör det oftast väldigt ont, ibland kan smärtan också komma innan löpturen. Även om jag springer allt jag har kommer smärtan och då gör det riktigt ont. Jag har oftast inte alls när jag går eller sådant.
  Jag har fortsatt med min träning, dock så har jag minskat den lite till tre gånger i veckan för att detta ska bli bra, men det blir det inte. Jag tror inte denna smärta är pågrund av överansträngning då jag hållt igång i 2-3 månader innan jag fick denna smärta och jag började inte med hårdare träning när jag fick smärtan utan fortsatte i samma stil, ökar någon gång då och då, du förstår.
  Jag har dock bytt skor nyligen så är fundersam på om det är skorna som ställer till det? Vad tror du?
  Och idag när jag kände på stället där jag har ont var det en massa bucklor.
  Vad tror du detta beror på? Och vad skall jag göra för det skall bli bra? SÅÅÅÅ tacksam för svar, kram!

  Danielle 2014-05-18 21:13:11
  Svara
 • Hej Ida! Först och främst vill jag bara säga att du har en grym blogg som gett mig massa inspo och tips! Men nu till frågan. Jag fick reda för några år sedan att jag inte tålde mjölkprotein, vilket har gjort det väldigt svårt att hitta olika sorters yoghurt osv som jag kan äta. Många tror också att jag är laktos, men jag tål även inte laktåsfria produkter. Nu på lite senare tid så har jag fått väldigt ont i magen, och jag testade en dag att äta helt glutenfritt och jag fick inte ont i magen alls. Så nu har jag bestämt mig för att äta så glutenfritt som möjligt, men jag undrar hur du som inte äter komöjlk eller gluten, hur funkar det i vardagen att utesluta det för dig? Jag går i skolan och där är det väldigt mycket pasta och olika såser med mjölk i till princip allt, hur ska jag göra där?
  Tack för en grym blogg! 🙂

  Matilda 2014-05-18 20:53:24
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Hej fina du! Det funkar bra för mig men det var lite svårt i början. jag tycker du ska prata med din skola om att du vill ha mjölk och glutenfrikost och berätta att du får jätteont i magen om du inte får det. Sedan tala om för dina föräldrar och säg att du ska inhandla mjölk och glutenfria alternativ till dig. Du hittar massa gluten och mjölkfria recept på min blogg under headern, kategorier–> recept.

   Kramis

   idawarg 2014-05-19 11:03:58
   Svara
 • Åh vilken kul helg du verkar ha haft 🙂

  Lisa 2014-05-18 19:17:26
  Svara
 • Låter som en toppenhelg!

  pilla 2014-05-18 18:09:00 http://pernillabredolt.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind