Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

22 MIN PLANKA

DELTAGARE VECKANS UTMANING20140517-090959.jpg20140517-091007.jpg20140517-091015.jpg

Josefine

Anna

Jasmine

Anna

anna

Louise Svensson

linn

Anna

Mimmi

Mikaela

NICOLE

Kajsa

Carolina och Jennie

Maria Nilsson

Caroline

Correr

Elin

Emelie J

emma

Johanna – Träning, H

paulina

wewellness

Linnea

Patricia

Frida

Alicé

Emma Rådman

araya

Johanna Olsson

Felicia

Nicole

Medina

Wictoria

Sarah Adolfsson

malin

Helene

sandra

jennifer molin

felicia aulén

Sanna Bohman

ALLTSÅ jag blir helt rörd av hur jäkla grymma ni är! Plankan är verkligen en favoritutmaning och så galet många som både deltagit här på bloggen men även på instagram! Någon som är färdig med sina 22 min ännu? 🙂

HUR peppad blir man inte på träning när man kollar på alla bilderna ovan som ni postat i vår hashtag #WARGPOWER? Wohoo säger jag bara!

Hoppas ni är lika taggade på en ny utmaning som kommer upp imorgon kl 7.00?! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Jag hoppar på utmaningen nu och gör det denna vecka !:D Tack för inspon!

  daniella larsson 2014-05-19 10:59:54
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är en femtonårig tjej som under en månads tid nu haft ont en liten bit till höger om det vänstra smalbenet och jag vet inte varför. Smärtan kommer efter själva löpturen och då gör det oftast väldigt ont, ibland kan smärtan också komma innan löpturen. Även om jag springer allt jag har kommer smärtan och då gör det riktigt ont. Jag har oftast inte alls när jag går eller sådant.
  Jag har fortsatt med min träning, dock så har jag minskat den lite till tre gånger i veckan för att detta ska bli bra, men det blir det inte. Jag tror inte denna smärta är pågrund av överansträngning då jag hållt igång i 2-3 månader innan jag fick denna smärta och jag började inte med hårdare träning när jag fick smärtan utan fortsatte i samma stil, ökar någon gång då och då, du förstår.
  Jag har dock bytt skor nyligen så är fundersam på om det är skorna som ställer till det? Vad tror du?
  Och idag när jag kände på stället där jag har ont var det en massa bucklor.
  Vad tror du detta beror på? Och vad skall jag göra för det skall bli bra? SÅÅÅÅ tacksam för svar, kram!

  Carro 2014-05-18 21:15:29
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en viktig fråga.. Det är såhär att jag har haft ont i vänstra smalbenet ett tag, smärtan kommer efter jag joggar och den gör riktigt ont vissa gånger. Dock så gör det inte alls ont om jag går. Jag tror inte det är överansträngning då jag hållt igång ett bra tag,2-3 månder innan smärtan kom. Jag har bytt skor så är fundersam på om det kan ha något med skorna att göra? Och idag så såg jag att på stället jag har ont är det en massa bucklor, så jag blev fundersam.. vad tror du detta är ich vad tror du att det kan bero på? SUUUPER TACKSAM för svar fina du♥ kram.

  Daniella 2014-05-18 20:20:01
  Svara
 • Ser med spänning fram emot nästa veckas utmaning! Grymt inspirerande 🙂

  Siri 2014-05-18 18:52:02
  Svara
 • wewellness är klar med veckans utmaning. Yhee!! Så bra övning (perfekt när man fått barn) och roligt att ha ett mål med träningen. På www.wewellness.spotlife.se kan man se, hänga på och bli mer inspirerad. Bra jobbat alla!! Massa pepp från wewellness!

  wewellness 2014-05-18 18:37:12 http://www.wewellness.spotlife.se
  Svara
 • Hej Ida. Du är en stor inspiration. Har läst din blogg i ungefär en månad nu och undrar om du har haft en cykelutmaning någon gång, om inte skulle det vara roligt att ha. Kram

  Emma 2014-05-18 17:31:46
  Svara
 • Hej, och tack för en riktigt bra och inspirerande blogg!
  Jag har en fråga om proteinbars.. Jag tränar inte så mycket, utan kör ett danspass samt ett bodybalance-pass (les mills pass) en/två gång i veckan, annars promenerar jag rätt mycket och kör ibland några muskelövningar hemma. Men kan jag käka proteinbars ändå (som t.ex. mellanmål i skolan/på jobbet), fastän jag inte tränar hårda pass flera dagar i veckan, eller borde jag skippa det?
  Pussar och kramar till min stora inspirationskälla!

  Linn 2014-05-18 16:50:19
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Hej! Det kan du absolut göra. man behöver inte träna bara för att äta protein. Dock så kolla innehållet i baren så den inte är fylld med socker vilket de flesta proteinbars brukar vara 🙂 Kram på dig

   idawarg 2014-05-19 11:31:33
   Svara
 • Har 10 min kvar att göra idag, blir tufft men jag ska klara det, jag ska inte ge upp!

  Miriam 2014-05-18 15:34:47
  Svara
 • Så sjukt stolt över att jag klarade 22 min! Förra veckan var jag tvungen att avbryta utmaningen eftersom att min fot inte klarade av det, jag är opererad för min orörlighet men foten har inte blivit bättre 🙁 Att klara veckans utmaningen har verkligen boostat självförtroendet!

  Felicia 2014-05-18 12:04:50 http://nattstad.se/poizonbite
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt