Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

UNDERBARA FREDAG

Min morgon…

20 min yoga för att väcka kroppen och öppna upp överkroppen. Sminka mig och lyssna på Nyhetsmorgon. Promenad till jobbet i det underbara soliga vädret. Grötfrukost och läsning av Emma Malmlöfs lista på Expressen ”5 coola tjejer som betyder allt” där hon listat med mig – Läs den HÄR

Herregud vilken underbar start på denna fredag och TACK Emma för de fina orden.

.

Trots träningsvärk och blåmärken efter all poleträning så mår jag underbart. Idag blir det lunchyoga med Viktor Frih som kommer hålla i yogaklassen på mina event 24-25maj och sedan ska jag till bästa FrisörAlex. Wohoo. Jag känner att den här fredagen kommer bli amazing!

.

Hur mår ni mina vänner? Har ni haft en bra träningsvecka? Någon mer som har träningsvärk? 🙂

crossfit9

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Grattis =)
  Vilken underbar bild på dig!!

  Jessica 2014-05-19 09:52:33 http://photohugs.se
  Svara
 • Heej ida! tack för att du sprider så mycket hälsoinspiration, du är grym 😀
  Jag höll upp med mjölkprodukter och gluten för att jag blev så inspirerad av dig och för att jag alltid haft uppblåst mage och acne. Jag förstår att det är bra och jag vil väldigt gärna äta gluten och mjölkfritt för jag håller helt med om att det inte är för människokroppen. dock saknar jag kvarjen och keson.. väldigt mkt ibland. även en grov macka hade varit gott. det jag kommit fram till är att min mage ALLTID är uppblåst vad jag än äter och det är jag så fruktansvärt trött på nu. Vad som gör den svullen även utan dessa produkter. har du något tips? har inte ont i magen eller så.. Tack för din härliga energi, hoppas du har en fin helg!m kram

  julia 2014-05-16 21:02:35
  Svara
  • Svar på julias kommentar.

   hej fina du och jag förstår precis vad du menar. Hur länge har du varit utan mjölk och gluten? Det kan ta flera år innan tarmarna har återhämtat sig från skador som dessa produkter gett. Sedan kan det vara så att du äter något annat du är känslig mot?

   Har du en irriterad tarm så kan det också vara så att matsmältningen inte funkar kanon. Då kan det vara svårt att bryta ner olika livsmedel som tex nötter, råa morötter, bönor, rå broccoli mm. Skriv ner vad du äter och försök analysera vad det är som gör så du får ont och undvik/dra ner på de livsmedlen. Kram Ida

   idawarg 2014-05-17 10:01:43
   Svara
 • Har inte direkt träningsvärk men benen är mycket trötta efter gårdagens löptur. 🙂

  Sofia 2014-05-16 12:36:49
  Svara
 • Haha jag känner inte min rumpa just nu och axlarna från i förregår och ryggen i tisdags har äntligen släppt! Tros förkylning och segt så är jag nöjd med 3 pass den här veckan! 😀 Bättre än inget!
  Jag har dessutom också kört på frissan idag, väääldigt skönt att fixa barret! Plus att jag ska fira min födelsedag idag ( fyller på söndag men gissa vem som jobbar heeeeela långa helgen hehe). Så min fredag känns bra den med! 😛
  Hoppas du får en tokhärlig helg snygging! 😀

  Camilla 2014-05-16 11:55:53 http://camillanorman.se
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Wohoo GRATTIS! Hoppas du hade en grym dag och 3 pass är ju toppen! Bra jobbat och tack detsamma! 🙂 Kramis

   idawarg 2014-05-17 09:56:53
   Svara
 • Om jag inte har tränat på ett tag får jag jättemycket träningsvärk.
  Men efter den där första träningsdagen på länge så får jag inte mer träningsvärk. Även att jag tränat lika hårt som första gången.
  Jag blir orolig att träningen inte ska ta. Träningsvärk för mig är ett bevis på att jag tränat hårt och att det händer något. 🙁

  2014-05-16 11:54:59
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Jag förstår vad du menar men egentligen är inte träningsvärk ett kvitto, men visst är det underbart de gånger man får det. Känns verkligen som att man tagit i till max då 🙂

   idawarg 2014-05-17 09:58:22
   Svara
 • Jag körde ett kort typ cirkelträningspass ute med min sambo igår. Det gick väll sådär för mig, men har sjuk träningsvärk efter att vi gick utfall över en hel fotbollsplan. Jag kan knappt böja mig framåt utan att det stramar och gör ont i rumpan och baksida lår. Det är en härlig känsla! 🙂

  my 2014-05-16 09:50:01
  Svara
 • Efter en månad av sjukdom har jag äntligen börjat träna lite smått igen denna vecka. Bör jag nämna träningsvärken jag har hehe? Ha en bra dag!! 🙂

  Cajsa 2014-05-16 09:24:34
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind