Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VAD SKULLE NI GÖRA FÖR ATT BREAK FREE?

Samarbete med Braun.

Jag har fått den stora äran att samarbeta med Braun och deras nya kampanj #breakfree som coola Jessica Alba är ansikte för. Kampanjen handlar om att lyfta tjejers självkänsla och bryta loss från dåligt självförtroende.

Under perioden på 2 månade kommer jag även testa Brauns nya produkt Braun Silk-épil Skinspa 7979 Premium Edition och kommer göra en slutbedömning på den, så håll koll 🙂

braun

Det bästa med hela kampanjen är att ni läsare kan vara med och tävla om att vinna er drömupplevelse! Jag tex skulle vilja åka på en yogaresa för att stressa ner och komma närmare mig själv. Det skulle få mig att #breakfree. Vad skulle ni vilja göra? Hoppa fallskärm, shoppa i Paris, Dyka eller köra Ferrari?

.

Nu kan ni vinna just det ni vill göra! Det enda ni behöver göra är att lägga upp en bild på er drömupplevelse på instagram och hashtaga #breakfreeSE och #braun och tagga mig @idasfitness.

.

Jag kommer den 18 juni dra en lycklig vinnare som får sin drömupplevelse + ett Braun Silk-épil Skinspa 7979 Premium Edition.

(Vinnaren utses av Ida (mig) och beslutet kan inte överklagas. Vinsten uppgår till ett maxvärde á 10.000 kr och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten kan ej bytas mot kontanter.)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström