Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN DAG FYLLD MED POLE

Har precis kommit hem från StudioDQ (mitt andra hem) där jag först lärt söta Angelica och Kenza lite Pole och sedan kört ett riktigt bra pass själv. Trots att jag körde Pole igår och var lite mör i kroppen så kände jag mig ändå stark. Har filmat så kommer lägga upp det så snart jag hinner. Har lite svar på era kommentarer att redigera först så håll koll och gå in och prenumerera på min youtubekanal –> HÄR

.

I alla fall så var tjejerna grymma och jag är imponerad! För att inte ha tränat Pole innan så var de galet starka och lärde sig snabbt vilket är superkul för mig som lärare.

.

Eftersom jag agerade fotograf så hann jag ej ta några bilder med min egen kamera så därför har jag lånat bilder av Angelica och Kenza.

pole4pole6Skärmavbild 2014-05-15 kl. 17.05.36pole3pole9pole7

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Party ,kärlek ,musik snart släpper jag min singel på bloggen!

  antonianoaksson.blogg.se

  Antonia 2014-05-29 21:39:09 http://antonianoaksson.blogg.se
  Svara
 • Hej, Superbra blogg! Har en fråga, jag tränar ungefär 5ggr/vecka, magen 1-2 gånger. Jag har vääldigt lite fett på magen men lyckas ändå inte få något resultat på den nedre delen. Det känns ofta som att jag inte får kontakt med den delen, men har inga problem med den övre delen. Har du några övningar eller allmänna tips som kan hjälpa mig att få rutor som går hela vägen ner?
  Kram!

  E 2014-05-16 06:38:38
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   hej fina du och tack snälla! Testa mitt pass Inner Core på min Youtubekanal. http://youtube.com/idasfitness De´övningarna är grym för de innre magmusklerna.

   Glöm inte att prenumerera på min kanal 🙂

   idawarg 2014-05-16 10:22:17
   Svara
 • Hej! Vill bara säga att du är bäst och att kickstart funkar inte så bra på tv3 play. Kan inte se det senaste programmet eller nr 6… Konstigt! Det är ju så kul o bra program!!

  linnea 2014-05-15 21:48:24
  Svara
  • Svar på linneas kommentar.

   Å tack fina och vad konstigt? För mig funkade det bra i onsdags men det kanske är något tillfälligt strul hos TV3? :S Hoppas det funkar snart! Kramis

   idawarg 2014-05-16 10:23:04
   Svara
 • Jag får snart panik. Jag är smal och har helt raka ben och lår! Jag är ung dvs är ungefär 13 år gammal. Det jag behöver hjälp med ät att eftersom jag har raka ben så vill jag få ”bredare” lår om du förstår vad jag menar. Jag har hört om man äter nyttigt så går man ner i vikt. Om man tränar går man ner i vikt! Alltså hur ska jag få naturliga och lite fett på låren så om man säger att lårens 48 cm om man nätet den bredaste på låren. Man kanske vill få låren att bli 51 cm bred. Hur ska man göra? Jag gömmer mig i mjukisbyxor hela tiden. Hjälp mig Ida!

  Olivia 2014-05-15 19:06:22
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind