Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EKOLOGISK HUDVÅRD

Igår tjatade jag på er om hur viktigt det är med ekologisk mat och idag kommer jag tjata om hur viktigt det är med ekologsik hudvård. haha vilken tjetkärring jag är men det är lätt att man missar att huden är kroppen största organ och allt man stoppar på en åker in i kroppen. Samma sak här att man kanske inte kan vara 100% perfekt men jag skulle ändå rekommendera att i alla fall använda ekologsikt på det man använder varje dag so tex dagkräm, hudkräm och deo. jag använder mig av Rosenserien som enbart har ekologiska och naturliga produkter.

Jag är så glad över att jag börjat samarbeta med dem och där av kunna erbvjuda er läsare 100kr rabatt vid beställning i deras webshop – HÄR. Det enda ni behöver göra är att ange ordet ros vid beställning.

Grupp_naring_Sept2013

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Vad bra! Fler borde bli medvetena om att ekologiska alternativ alltid bör prioriteras!

  Juliaj 2014-05-15 14:00:17 http://juliaj.se
  Svara
 • Lika viktigt som att träna för att kroppen ska hålla och äta för att kroppen ska må bra är det att inte smörja på massa kemikalier på huden och i håret. Flera kemikalier som är vanliga i skönhetsprodukter är hormonstörande och torkar ut och stör huden och hårets egna balans. Nopoo.se är en toppenbra sida med tips på både produkter som kan köpas i affär och grejer man kan göra själv. Jag tvättar tex håret med bikarbonat och äppelcidervinäger eller bara vatten. 🙂

  Sofia 2014-05-15 13:57:35
  Svara
 • Hej! Har länge varit på jakt efter en bra och ekologisk deo! Vilken av rosenseriens använder du? Funkar den bra? Kram

  Alexandra 2014-05-15 06:28:19 http://akristofersson.devote.se
  Svara
 • Är deras deo verkligen bra då? Senast jag köpte en dyr ekologisk deo så funkade den inte alls 🙁 har du tips på några andra ekologiska hud och smink märken? Vet du om ex weleda är bra? Kram

  Julia 2014-05-14 22:24:45
  Svara
 • Åh, mamma och jag använder alltid deras produkter! 🙂

  Adina 2014-05-14 17:49:53 http://adinakristina.wordpress.com/
  Svara
 • Ida, din blogg är helt otrolig och har verkligen fått mig på bättre hälsosamma tankar! Jag tränar fotboll 3-4 gånger i veckan och håller därför igång konditionen väldigt bra men jag skulle gärna vilja bli starkare i bål och armar (speciellt armarna). Hur ska jag träna upp styrkan i armarna och hur många gånger i veckan ska jag träna det området? Har du länk till något inlägg i din blogg med bra övningar eller kan du kanske göra ett litet program man kan följa? Gärna övningar man kan göra hemma/utomhus då jag inte har tillgång till gym (är under 15). Tack för en bra blogg, kram och ta hand om dig

  Klara 2014-05-14 17:26:28
  Svara
 • Tack för detta! 😀

  Lisa 2014-05-14 17:14:27
  Svara
 • Hej! Hör inte riktigt till detta inlägget, men skriver här endå 🙂
  Bara undrar om du har något bra tips för att inte äta för mycket. På senaste har jag börjat frossa i mig en MASSA bröd.. Vilket jag egentligen inte mår så bra av. Haha så ja.. Har du något bra tips som jag kan byta ut bröder mot, eller bara något som gör att jag inte proppar i mig lika mycket?
  Kram!

  - 2014-05-14 17:12:05
  Svara
  • Svar på -s kommentar.

   Ät ordentligt med protein, bra fetter och låmgsamma kolhydrater och ät regelbundet och köp inte bröd 😉

   idawarg 2014-05-15 10:00:13
   Svara
 • Har du några tips/förslag på ämnen i ”vanliga” hudvårdsprodukter som kanske inte är så bra? Eller om du vet om man kan läsa om det någonstans? 🙂

  Maria 2014-05-14 13:56:08
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Här hittar du en bra lista… http://facebody.blogspot.se/2010/11/se-upp-for-farliga-amnen-i-din-kram.html

   idawarg 2014-05-14 14:00:20
   Svara
 • Hej!
  Ifall du gillar ekologisk hudvård så borde du absolut testa ekologisk hårvård med! För ca 2 år sedan kom Natura Siberica till Sverige, vilket är bland av dom sista länderna i Europa som har tagit in detta märke. I bland annat Ryssland är Natura Siberica deras Redken, alltså ett väldigt dyrt och lyxigt hårvårdsmärke. Det som är grunden till alla produkter är en sibirisk tallfröolja som sedan kombineras med andra växtbaserade ingredienser. Låter det intressant?:) gå in på www.ninusab.se eller googla på Natura Siberica för att läsa mer om det!

  Erika 2014-05-14 13:55:55
  Svara
  • Svar på Erikas kommentar.

   Åh tack för tipset. Inhandlade precis ekologiskt shampoo och balsam idag men ska testa detta nästa gång 🙂

   idawarg 2014-05-14 13:59:04
   Svara
 • Fortsätt tjata! Jag blir så glad varje gång någon tar upp hur viktigt det här är, och det finns ju även billiga naturliga produkter, om man nu tycker att Rosenserien är lite dyr ^^

  Gisela 2014-05-14 13:53:39
  Svara
 • Hej Ida, jag undrar bara vad du har för åsikt om high carb vegan diet, eller som det brukar stå ”Go fruit yourself”. Det finns ju mängder av youtube kanaler på tjejer som bara äter bananer ungefär och pratar om hur otroligt nyttiga de är. Ett exempel på detta är

  https://www.youtube.com/user/Freelea

  Hon kallar det även för bullshit att alla inte kan få de eftersträvade thighgapet och att plussize modeller är vad som förstör dagens samhälle – varför uppmuntra nått ohälsosamt? enligt henne alltså.

  Julia 2014-05-14 12:16:25
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej Julia! Jag har kollat på några av hennes videos + många andra vegankanaler. Vissa kanske mår toppen av att äta så men jag har också träffat många ex. veganer som gått över til, att äta kyckling, fisk, ägg mm och mår bättre av det. Som jag sagt så är vi alla olika och mår bra av olika saker så det bästa är att testa sig fram och äta varierat. Ska man äta som en strikt vegan bör man ha koll så man får i sig tillräckligt av alla nödvändiga ämnen.

   Det där med tigh gap har hohelt fel i. Alla kan inte få tigh gap och vara på en hälsosam vikt/kost och det är inget man ska sträva efter heller. Det finns många nivåer av en hälsosam vikt och jag tycker folk kan få se ut hur de vill bara man håller sig inom hälsosamma ramar. Att vara för överviktig är inte hälsosamt men heller inte att vara för underviktig då det kan skada kroppen på många andra olika sätt.

   idawarg 2014-05-14 13:26:47
   Svara
 • Kan du göra ett inlägg on hur man kan använda hampa protein? Med kanske recept och så? Skulle va jätte snällt:) kram på dih

  Maja 2014-05-14 12:04:43
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Det kan jag absolut. Alla recept som jagskriver proteinpulver kan du byta ut till hampa 🙂 Kram

   idawarg 2014-05-14 13:13:10
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind