Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INSTATIMEZZ

Ni har väl inte missa att följa mig på instagram @idasfitness

Just nu pågår även en GRYM instatävling där ni kan vinna er drömupplevelse (Läs mer om reglerna under bild 1 på min insta). Önskar att jag själv kunde vara med och delta. Haha, har ni instagram måste ni gå in och delta, superlätt!

.

Här kommet bilder från de senaste veckorna på instagram.

20140511-201845.jpg20140511-201859.jpg20140511-201925.jpg20140511-201934.jpg20140511-201947.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej Ida!
  Super kul att läsa och följa din blogg. Jag skulle vilja se om du har något tips åt mig. Jag tycker det är så sjukt tråkigt att träna ben och rumpa, jag tror det är för att jag inte hittat några övningar som är roliga att träna och att jag inte märker resultat där. Min överkropp är inga problem, där är jag hyffsat vältränad men min rumpa försvinner mer och mer och behöver verkligen fokusera på att träna rumpa innan jag ser ut som ett upp och nervänt päron 😉
  Hoppas du kan ha något tips!

  Kramar Maggie!

  Maggie 2014-05-14 11:14:47 http://maggievastamaki.bloggplatsen.se/
  Svara
  • Svar på Maggies kommentar.

   hej Maggie! Jag försår vad du menar då rumpan är min utmaning också. Jag säger bara stora övningar och tunga vikter! Marklyft, knäböj, utfall, höftlyft och lasta på med vikt. Kram ida

   idawarg 2014-05-14 13:28:31
   Svara
 • va jag hittar inte bilden? kanske är helt blind men hjälp? 🙁

  //paulinasuonvieri.blogg.se

  paulina 2014-05-13 21:06:45 http://paulinasuonvieri.blogg.se
  Svara
 • Åh så spännande! Det måste jag gå in och ta mig en titt på! 🙂

  Adina 2014-05-13 17:11:38 http://adinakristina.wordpress.com/
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag undrar om du har några tips på quick fix av motivationsdippar. T.ex. när sötsuget sätter in, eller du drar dig för att träna.

  (Jag har haft en riktigt bra period i några månader där jag ätit väldigt bra och tränat över förväntan. Nu fortsätter jag träna som tidigare men har börjat småäta allt möjligt. Tidigare kunde jag nästan gå hungrig för att jag inte ville äta för mycket, nu stoppar jag i mig trots att jag är mätt.)

  Jag försöker ta hjälp av motiverande bilder/texter på bloggar och Instagram, men det räcker inte riktigt till. Tips på hur man kan tänka/vad man kan göra i just den stunden av motivationsdipp?!

  Tack på förhand och tack för en finfin blogg, tv-program m.m.!

  Jojo

  Jojo 2014-05-13 15:58:49
  Svara
  • Svar på Jojos kommentar.

   Hej Jojo och tack snälla vad kul att höra 🙂

   Jag förstår, just det där med maten och sötsur brukar vara ett problem för många. Äter du dig verkligen mätt när du äter mat? Vad äter du för mat? Äter du snabba kolhydrater när du äter så kan det trigga igång sötsuget. Jag kommer i veckan lägga ut tips för hur man blir av med sötsuget så håll koll 🙂 Kramis

   idawarg 2014-05-13 21:23:16
   Svara
 • Hej Ida!

  Jag undrar om du har några träningstips för gravida? Jag är i tredje månaden och har varit så trött att jag inte orkat mer än någon promenad här och var de senaste tolv veckorna. Men nu har tröttheten börjat avta och jag skulle vilja komma igång med träningen igen, men jag vet inte vad som är bra förutom promenader. Jag vill inte ta ut mig för mycket men vill gärna träna lite kondition och styrka. Är kombinationen spinning och pilates passande kanske? Vad tycker du?

  Tack för en fin blogg!
  Kram!

  Melissa 2014-05-13 15:10:19
  Svara
  • Svar på Melissas kommentar.

   Hej Melissa! Jag skulle undvika att träna just magen när man är gravid så skulle därför undvika pilates. Kanske det finns någon gravidanpassad pilates? Du ska ju heller inte lyfta för tungt. Yoga, styrka med egen kroppsvikt eller lätta vikter, promenader, cykel, crosstrainer funkar ofta bra. Variera och lyssna på din kropp och gör inte sådant som ej känns bra. Viktigast är att du håller igång. Lycka till kram Ida

   idawarg 2014-05-13 21:27:31
   Svara
 • Hej Ida! Jag läste ett inlägg på din förra blogg (från dec 2012) som heter ”Platt mage utan mjölk”. Jag har liknande problem och är lite bara lite nyfiken på ungefär hur lång tid det tog innan du märkte någon skillnad? 🙂 Jag är lite otålig. Känns som jag testat allt innan, men har aldrig testat att vara utan alla mjölkprodukter. Uppskattar din blogg! 😀

  Andreas 2014-05-13 14:44:04
  Svara
  • Svar på Andreass kommentar.

   hej Andreas! jag märkte skillnad redan första veckan men då skippade jag helt alla mjölkprodukter och gluten. Blev otrolig skillnad. Dock så är magen inte helt 100 efter 1,5 år´då det tar tid att läka tarmarna. Dock är det så galet mycket bättre och kan aldrig tänka mig att gå tillbaka till att äta enm kost fylld med mjölk och gluten igen.

   Ge det ett test på minst 3 mån helt utan och se om det känns bättre 🙂
   Lycka till! Kram Ida

   idawarg 2014-05-13 14:52:29
   Svara
 • Hej Ida,

  Jag älskar din blogg för att den är så inspirerande. Jag har några frågor som jag har funderat på ett tag.

  1. Min dröm är att kunna göra några pull ups i rad. Vilka övningar rekommenderar du mig att göra? Vilka muskler ska jag stärka upp?

  2. Jag är 19 år och väger 93kg och är 171cm lång. Jag är medveten om att jag är överviktig. Jag har redan ingripit och äter inga kolhydrater eller sötsaker men äter mycket protein. försöker äta var tredje timme. Jag tränar 6 dagar i veckan och går ofta på crossfit. Jag har börjat att gå ner i vikt med det går väldigt långsamt! Vad tycker du jag sak göra och vad har du för tips för att gå ner i vikt?

  Tack för svar,

  Massor av KRAMAR
  Minna mål är att få en starkare och hälsosammare kropp.

  Carolina 2014-05-13 12:53:08
  Svara
  • Svar på Carolinas kommentar.

   hej fina du och tack snälla för din kommentar 🙂 <3
   1. Det beror egentligen på vilka muskler du är svagast i. Men ryggen är det förts och främst, Testa latsdrag, rodd övningar och variera mellan att köra enarms latsdrag/rodd för att jämna ut styrka på båda sidor. Du hittar även massa bra övningar på min youtubekanal http://youtube.com/idasfitness

   Kommer publicera min favoritövning för ryggen i veckan så prenumerera på kanalen så missar du den inte 🙂 Sedan är det självklart bra att öva just chins och pullups och då börja med assistans 🙂

   2. Det låter som du redan har en bra plan. Kör på den och låt det ta den tid det tar. Bra hälsosam kost plus träning + vardagsmotion är bästa receptet för viktnedgång. Häng på alla mina utmanigar också såklart, Kör hårt Kramis

   idawarg 2014-05-13 14:39:27
   Svara
 • Du ser ut att haft en bra träningsperiod 🙂

  Jessica 2014-05-13 12:25:19 http://photohugs.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt