Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

3 PASS POLE

Jag har hängt en hel del på StudioDQ denna veckan. Hela 3 pass har jag kört hittills och det är SÅÅÅ kul! Wohoo. Har kört väldigt oregelbundet denna terminen då det varit mycket jobb, resor, event mm jag varit tvungen att gå på just de dagar det är Pole, men nu jäklar ska jag taga till. Filmade även lite igår så kommer klippa en liten film som kommer upp på min Youtube Kanal inom kort så in och prenumerera HÄR så missar ni den inte.

.

För mycket Pole träning kan göra en lite knäpp…

20140510-091509.jpg

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Ida!

  Hur vet man om man gått ned i muskler eller fett?
  Jag går ned lite i vikt men inte ens en ynka mm runt magen. Kan det vara så att jag bara tappar i muskler då jag under en period kört nästan enbart konditionsträning (intervaller, spinning, cirkelträning mm) 3-4 ggr i veckan. Vet att det krävs utrustning för exakt svar men är risken stor att det bara är muskelmassa som försvunnit? Har kämpat i flera år för att försöka få bort fett från magen några råd? Det verkar som fettet har etsat sig fast vad jag än gör!
  Skulle bli så tacksam för svar, älskar din blogg och blir riktigt inspirerad, mitt mål är att bli fit,stark och hälsosam och du är en grym förebild.

  Emma 2014-05-10 19:00:21
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej fina du och tack snälla <3 Det bästa är att göra en riktig mätning i tex bodpod. Jag skulle rekommendera dig att variera din träning och köra mer styrketräning istället för cardio. Löpning är nedbrytande träning och bygger ej muskler medan styrketräning är uppbyggande. Så styrketräning + bra mat = Muskler Kramis 🙂

   idawarg 2014-05-11 10:36:52
   Svara
 • Hej, först och främst så vill jag bara säga att du motiverar en att träna på ett sådant positivt och enkelt sätt, utan press och krav! så tack för det!
  Jag spelar innebandy och tränar flera gånger i veckan och eftersom att man är så framåtlutat när man spelar så har jag märkt av att det tar på min rygg, speciellt i ländryggen. Min fråga är då, har du tips på några bra ryggövningar som kan stabilisera upp ryggen? Vore dunderglad om du kunde tipsa om något bra, tack på förhand!

  Sandra 2014-05-10 16:51:09
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Å tack fina du vad glad jag blir <3 Marklyft är grymma och fler övningar hittar du på http://youtube.com/idasfitness

   Jag kan tänka mig att du behöver stärka upp hela bålen så testa min video inner core som tränar de inre magmusklerna och skyddar ryggen. Stretcha även höftböjare och rumpan varje dag då de ofta är orsaken till allt ryggont. Kram Ida

   idawarg 2014-05-11 10:39:22
   Svara
 • Hej..älskar din blogg,ingen hets om mat och träning..du för medlar en sund inställning till mat och träning och älskar det..jag har en fråga med,såklart;)

  Jag vet att du använder schampo från rosenserien..men vad använder du för balsam?..är nyfiken på att pröva schampot men vad jag har sett har de inget balsam…

  kikki 2014-05-10 16:03:01
  Svara
  • Svar på kikkis kommentar.

   Hej fina du och tack snälla vad glad jag blir! Just nu använder jag ett balsam från ID hair. Det är ej ekologiskt tyvärr men ska vara hyfsat naturligt utan massa gifter. Kram ida

   idawarg 2014-05-11 10:41:17
   Svara
 • Hej fina du, jag undrar hur väl kalorimätare stämmer egentligen? Både de man ställer vikt och så på, men också de man inte ställer in vikt på? Jag tycker det är bra att få en fingervisning av hur mycket jag förbränner.

  Hanna 2014-05-10 10:44:12
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej fina du! De stämmer inte. Allt beror på vikt, förbränning, hur jobbigt man tycker det är osv. Skippa kaloriräkningen utan hitta något annat att mäta som fart och längd. Kramis

   idawarg 2014-05-11 10:42:43
   Svara
 • Haha låter kul!! Jag tänkte bara höra med dig om du skulle kunna lägga upp ett inlägg med hur/vad du äter på en helt vanligt dag. Har för mig att du nyss gjort det (eller har jag fel?) och isåfall kan du ju bara länka till det inlägget. Kram:)

  Amanda 2014-05-10 10:34:51
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt