Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FULLT ÖS IDAG

Shit vilken dag! Fullt ös, men HELT fantastisk! Så tacksam att jag är omgiven av så många härliga människor och samarbetspartners!

.

Schemat idag…

– Hämta min juice detox från Raw Clarity.

– Jobba 8-12.

– Filma in en sak som ni alldeles snart kommer få ta del av. Wohoo kommer bli så jäkla grymt!

– Lunchhäng med bästa Alexandra och Hannah <3

– Björkfest med bästa Holistic.

– Nu… blogga, betala fakturor, laga middag, sova.

.

Bjuder på enda bilden som tagits idag och det är en selfie från dagens inspelning. Kollar ni noga så ser ni HUR mycket jag fryser. Haha. Allt för konsten!

20140508-204311.jpg

.

Har även dragit vinnare i tävlingen om biljetter till Pole Dance NM imorgon och de lyckliga vinnarna som får ta med varsin vän är Amanda Sjödahl och Malin Stampe. GRATTIS och ses där imorgon!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej!
  Jag har en fråga angående restaurangmat. Allt från Legends, Texas till Lux. Mina kompisar och jag äter ofta ute på helger. Till lunch blir det ofta hemma eller nån sallad på stan etc. Tillbaka till frågan. När vi äter på lite mer snabbresturanger/onyttiga. Inte som fridays.. Utan där man kan välja på ceasarsallad tillexempel. Är det nyttigare? Och med längden? Säg att vi äter ute minst 6-10 gånger i månaden. Hur gör jag för att inte läskas i att ta en jag också? För jag vill inte. Men jag vill ju fortfarande umgås. Mina kompisar säger att jag har anorexia och är tråkig. (Vilket jag inte har, äter kolhydrater och normala portioner som man ska) jag vill bara ha ett sundare och hälsosammare liv?:) hjälp

  2014-05-10 00:06:31
  Svara
 • Hej !
  Det är ju inte så bra att duscha håret varje dag, men om man tränar varje dag så måste man ju duscha håret , har du några tips på hur man kan göra ?

  malin 2014-05-09 08:28:39 http://mmaaliiin.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Älskar din blogg!!

  Jag behöver verkligen få ordning på min kost. Tränar som ett djur och får resultat, men jag skulle nog få tydligare resultat med en bättre kost. Jag vet att det egentligen bara är ”just do it” men det är så svårt. Jag har störst problem med godis/snacks. Varför ska det vara så svårt att ändra något som borde vara lätt? Har du några tips på hur man får bort sötsuget eller vad jag ska göra? Har provat att äta annat när jag blir sötsugen men det har inte funkat.

  Kan du inte ha någon kostutmaning i ”veckans utmaning” någon gång?

  Jeanette 2014-05-09 08:10:07
  Svara
  • Svar på Jeanettes kommentar.

   Hej fina du och tack snälla!
   ja det där med sockerberoendet är det många som har problem med och det gäller ”bara” att komma över den där tröskeln så går det lättare sedan.

   jag ska skriva ihop ett inlägg om sötsug inom kort så håll koll. Att köra det som veckans utmaning är en toppenide 🙂 Kramis

   idawarg 2014-05-09 09:06:16
   Svara
 • Hej! Har funderat på att börja på yoga. Vad tycker du om det, är det en bra träningsform? Och vad är det bra för? Om man vill gå ner lite i vikt kanske det inte är yoga man ska göra? Vad tycker du? 🙂
  Tack för en grym inspiration!

  Jonna 2014-05-09 07:48:05
  Svara
  • Svar på Jonnas kommentar.

   JAAA yoga är underbart och något alla människor på jorden borde utöva. Yogan har så många fördelar som att öka rörlighet, stärka upp, stressa ner och komma närmare sig själv. jag skulle blanda yoga med styrka och kondition och i en viktnedgång kommer kosten vara den avgörande. Kram på dig

   idawarg 2014-05-09 09:03:18
   Svara
 • Hej vad är dina åsikter om sojasås? jag äter inte gluten så använder glutenfri sojasås men använder det ganska ofta då jag gör olika sorters wok. Eller om du har några andra enkla smaksättare tips? 🙂

  Tack för en grym blogg!

  Sofia 2014-05-09 03:22:53 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej Sofia! Glutenfri soja kan du absolut använda 🙂 Annars gillar jag att göra olika wooker med kokosmjölk och smaksätta med tex curry, chili, ingefära, lime, cayenne mm. 🙂 Kramis

   idawarg 2014-05-09 08:59:13
   Svara
 • Hej Ida, älskar din blogg! Har du något tips på en tränings/pulsklocka som räknar kalorierna man förbränner under träning och som stämmer rätt bra men inte ändå är alltför dyr? 🙂
  Kram!

  Daniela 2014-05-08 23:52:17 http://nattstad.se/dannosfoto
  Svara
  • Svar på Danielas kommentar.

   Hej Daniela! Nej det har jag inte och tycker ej att det är nödvändigt då kaloriräkning kan sätta dumma tankar i huvudet på folk och jag vet heller inte hur pålitliga de där klockorna är. Skippa lägga pengar och fokus på det och njut av din träning istället. Kramis

   idawarg 2014-05-09 08:57:40
   Svara
 • Hej jag har en fråga, sak, som har stört mig ganska länge och det är att jag har problem att svettas. Jag kan träna två jobbiga pass på raken 60minx2 och det ända som blir är blött i panna och jag kan känna att svetten har börjat komma under sport-bh, men inget mer. Varför är det såhär? Det kanske är inget att noja över, men jag kan bli så irriterad över att det typ inte ens syns att jag tar i och gör mitt bästa 🙁 Kram

  Jenny 2014-05-08 22:01:47
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Det är inget att vara nojig över. Jag svettas inte heller så mycket. Ibland har jag på mig dubbla träningskläder för att jag vill svettas mer. Jag brukar köra dubbla under uppvärmning för att sedan ta av mig. Testa det 🙂 Kramis

   idawarg 2014-05-08 22:20:05
   Svara
 • Hej Ida. Kan inte du göra ett inlägg om när du tävlade i disco med lite bilder och kanske någon film? Jag ser upp till dig sjukt mycket och du är anledningen till att jag ville börja dansa disco:)

  Anna 2014-05-08 21:19:28
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej fina du och tack snälla vad kul att höra <3 På den tiden jag tävlade filmade man med videokameror så vet ej hur jag får över filmer från det till datorn 🙂 Men ska se vad jag kan göra nästa gång jag är i Åmål. kan i alla fall leta upp lite bilder. Påminn mig gärna igen då jag ej hinner nu i veckan. Kramis

   idawarg 2014-05-08 21:37:32
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind